Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני קניתי את ה-307 שלי באוטו היתה מורכבת שמשה לא מקורית. (לובינסקי טרייד).

הפונקציה של אורות אוטומטיים ווישרים אוטומטיים לא עבדו, הבטיחו לתקן את הבעיה אחרי המסירה (הייתי צריך את הרכב דחוף).

מה שלא ניסו לעשות (האוטו היה אצלהם שבוע!!!), לא הצליחו לפתור את הבעיה. החליפו חיישנים, שלחו לאוטו גלס ושום דבר לא עזר להם.

הדבר היחיד שפתר את הבעיה היה החלפת שמשה קומפלט מקורית. מאז אין לי בעיות בכלל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מכוון שהחיישן הזה עובד על אלמנט אופטי חוזר, חייבת להיות אטימות מוחלטת בין השמשה לחיישן והתושבת שלו. אסור שיהיו ליכלוך, בועות אויר או חדירת אור מהצדדים (מהמסגרת). אולי הפתרון הוא לאו דווקא להחליף לשמשה מקורית אלא להתקין מסגרת חדשה לגמרי של החיישן שאמורה להגיע עם חומר הדבקה יעודי.

פורסם

אותו מקרה קרה לחבר משפחה שלנו, ממש אותו מקרה ב100% ואותו רכב. החלפה ע"י ביטוח וכו וכו.

הרכב עבר ממוסך למוסך מעיר לעיר, אפילו בפירוקיית רכב שבו עובדים 2 אחים, האחד חשמלאי והאחד מכונאי, ורק הם הצליחו להגיד מה הבעיה, שהשמשה לא מקורית.

אני לא יודע אם הוא קנה אחת בעצמו או אם הוא הצליח להביא דרך הביטוח, אבל רק אחרי ששם שמשה מקורית, החיישנים התחילו לעבוד.

פורסם

קשה לי להאמין שמשהו בשימשה גורם לבעיה, יכול להיות שזה בועת האויר או משהו אופטי שמעוות או מסתיר לחיישן את מה שהוא רואה.

במקביל כדאי לקרוא את השירשור הבא:

http://www.eurovan2.com/forum/eurovan2-general/3439-callibration-rain-sensor-windshield-wiper.html

משהו שם מדבר על קליברציה של חיישן הגשם שיש ב C8 ואולי גם ב C5.

בכל מקרה, אני סקרן לדעת איך זה ניגמר כי גם אצלי ב C5 יש שריטות על החלון ואני מתלבט בין להחליף את החלון לבין לחיות עם השריטות כי אני מפחד מבעיות שההחלפה תיצור.

פורסם

משהו שאולי יתן לך כיוון

באתר הזה הם מוכרים GEL שמחדש חיישני גשם ותאורה.

יש לנקות את החיישן משאריות הג'ל הישן ולשים את הג'ל החדש שלהם

http://www.gggcorp.com/sensortack.htm

הבחור הזה מוכר את המוצר בארץ

הוא נקרא "דבק חיישנים משחזר פלסמה"

http://www.beniglass.co.il/Avizarim4.html

פורסם

טוב הבטחתי לעדכן, אז עדכון:

בשבוע הבא תוחלף השמשה למקורית, ואז אני יעדכן

אם עדין לא יעבוד , בלי יותר מידי דיבורים - חיישן חדש

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב,

במעמד קניית C5 שברשותי נכנסתי לדיאגנוזה למוסך מורשה (350 ש"ח כולל מע"מ עבור פלט מחשב + נסיעת מבחן - חובה בקניית סיטרואן) ואחת השגיאות "קבועות" הייתה כשל בקריאה של חיישן גשם. בדיקה מהירה וגילינו כי השמשה הינה חילופית. הוסבר לי שבשמשה מקורית יש או מן ציפוי או חומר ממנו נעשתה שמשה המאפשר לחיישן גשם קריאה. שמשה חילופית לא תומכת בקריאה, לכן חיישן אור לרוב מתפקד וחיישן "מבולים" לא.

עם זאת לא ממש התאכזבתי. שנאתי חיישן זה ברכב קודם (C5 MK1), אפילו רציתי לבטל אותו מאחר ולא היינו "מסונכרנים" על ביצועיסטיות.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...