Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ ממכוניות פורשה מעצבים בגדים, אביזרי יוקרה לגבר, קסדות לאופנועים ובעלותם חברת שעונים ETERNA שוייצרית. במלחמת העולם השניה פורשה, כידידו האישי של היטלר תכנן אחד הטנקים הטובים של זמנו - FERDINAND, כמה מקורי. אין צורך להזכיר חיפושית, נכון?

אכן קונצרן ענק ששומר פרופיל נמוך. כל העסקים הם לא התרחבות חדשה אלא משהוא שפרדיננד עצמו עשה עד סוף שנות השבעים.

קצת סדר בבלגן: פורשה דיזיין פעלה מאז ומתמיד באופן עצמאי ובנפרד מפורשה, יצרנית המכוניות. כיום היא חברת-בת של פורשה AG.

ו"פרדיננד עצמו" הלך לעולמו ב-1951...

לגבי הטנק - ובכן לא היה לכך כל קשר להיותו ידיד אישי. פורשה תכנן אמצעי לחימה עבור הרייך השלישי, כמו כל התעשייה הגרמנית באותו זמן.

פורשה הם כלל לא קונצרן ענק. עיקר ההכנסה שלהם מגיעה למעשה מפעילות כחברת אחזקות, בעלת נתח משמעותי מפולקסווגן.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
לוטוסאליס, בוא לא נסחף.

לא זכור לי מנוע של וולוו שפורשה תכננה, אבל אשמח אם תעמיד אותי על טעותי.

טל

למה אתה נותן לי לעבוד קשה?

בטח קראתי משהו שאתה כתבת פעם.

זה מה שמצאתי על פורשה:

הארלי V-Rod

Subaru SVX

Hyundai-built Shiftronic automatic transmission

Volvo S60

Lada Samara

volvo s70

Porsche has for many years offered consultancy services to various other car manufacturers. Studebaker, SEAT, Daewoo and Subaru have consulted Porsche on engineering for their cars. Porsche also helped Harley-Davidson design their new engine in their newer V-Rod motorcycle

אייל

פורסם

בזמנו לאחד מחבריי הייתה איביזה שנת 93 מנוע 1500 .

עם מנוע שהיה רשום אליו פורשה.

מאבא שלו הבנתי שזה רק תיכנון של פורשה זה מנוע בת פורשה משו כזה.

אבל האוטו היה יחסית חזק 90 כוח סוס למנוע 1500 די מכובד הייתה נוסעת די טוב.

אבל ממש ממש לא אמינה הייתה מתפרקת כול שני וחמישי.

פורסם

בדיוק מאותו דור הייתה לי SXI ובשילוב עם תוספת ההספק (115 אם זכרוני לא מטעני) יכולות השילדה ויכולות הנהיגה המגוחכות שלי כנהג חדש (בזמני לא היה מינימום שעורים, לא מלווה ולא בטיח) כמעט כל הפניה של ההגה הייתה פוטנציאל לטוטל לוס. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל האוטו היה יחסית חזק 90 כוח סוס למנוע 1500 די מכובד הייתה נוסעת די טוב.

להוציא ממנוע 1500 רק 90 כ"ס זה חלש.

פורסם

אל תשכח שזה היה בסוף שנות ה-80.

הבעיה עם הרכב היתה לא המנוע אלא השלדה. הם לקחו מנוע חזק יחסית והתקינו אותה בשלדת פיאט ריטמו משנות ה-70.

פורסם

הרטמו בבסיסה התנהגה הרבה יותר טוב, גם הריטמו הספורטיבית (יצא לי בזמנו לנהוג הרבה ב 105CT השחורה שהיתה בארץ) התנהגה הרבה הרבה יותר טוב מה SXI שלי.

יכול להיות שזה גם קשור לעובדה שלסיאט היה מרכב הרבה יותר גבוהה מהריטמו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חוץ ממכוניות פורשה מעצבים בגדים, אביזרי יוקרה לגבר, קסדות לאופנועים ובעלותם חברת שעונים ETERNA שוייצרית. .

ראיתי בסופר פארם שיש גם בושם פורשה.

"פורשה אסננס", אבל אני לא מוצא עליו מידע באינטרנט.

חשבתי שהשירשור יהפך לבדיחה אבל בעצם למדתי משהו מכל העניין,

תודה.:-)

פורסם
ושכחתי את Soyat Hatchback is matched with 1.5L engine of Germany technology

שנמכרה לסינים ב 99 ועדיין מוכרים אותה כמכונית עם מנוע של פורשה

http://www.soyat.com.cn/en/auto_soyat.php

Soyat-Hatchback-1-3L.jpg

הרכב הזה למרות כל ה"איפור" שעשו לו זאת אותה סיאט איביזה שהיתה עד שנת 94

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אל תשכח שזה היה בסוף שנות ה-80.

השאלה היא על איזה דגם מדובר.

אם אני זוכר נכון SXI שייכת לשנות ה-90.

ואם זה נכון,אז בשנות ה90 הצליחו לחלץ יותר כ"ס ממנועים קטנים..

• תוכן חדש...