Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקנות שלט בנפרד הוא עולה גם 100 שקל בערך אבל תבדוק שהמערכת שלך מתאימה לשלט.....תעשה בדיקה פשוטה,,כשאתה בחנות תנסה לשלוט במערכת עם השלט...זו הבדיקה הכי פשוטה ורק שלט של פיוניר יתאים לך

פורסם

אחי אני לא גר בעיר שלך אני מאמין (אשקלון) אבל כמעט כל חנות של מערכות מחזיקה שלט כזה.....אצלנו זה ממש לא בעיה להשיג אחד כזה......

פורסם

הבנתי,תודה.

בכל מקרה אם מישהו מכיר בוודאות מקום באזור המרכז שיכול למכור לי שלט כזה,שירגיש חופשי לרשום אותו פה.

יום טוב.

8)
פורסם

תבדוק בכל זאת אולי אפשרי........כמו שאמרתי פשוט קח שלט של פיוניר ותנסה להפעיל איתו את המכשיר......

פורסם

לפי מה שאני יודע אם לרדיו-דיסק שלך יש את האפשרות של שליטה על ידי שלט

אבל השלט לא כלול

אז אתה יכול לקנות שלט של אותה החברה

בכול מקרה תצטרך להכניס איזה קוד בשלט הוא מוצא את המכשיר ואז זהו יש לך שלט

בכול מקרה תבדוק קודם אם דגם הרדיו-דיסק מאפשר שליטה של שלט

לא משנה איזה מכונית

לא משנה איזה מנוע

העיקר שהכול יפני

פורסם

ועוד דבר אתה לא יכול לבוא סתם אם שלט אחר של פיוניר ולצפות מהמכשיר שיעבוד

אתה צריך להכניס קוד בשלט