Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 431, רק נפתח והופה נסגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה מדברים במפורש על חשדות שיש למע"צ.

על סמך המקרה הזה - אם עכשיו נביא מומחה בטיחות תשתית הכבישים שיתן חוות דעתו שלילית על X כבישים בישראל - האם בתי משפט גם יפסקו לסגרות את אותם כבישים על לתיקון הליקויים?

האם בית משפט כבר החליט שמע"צ כבר קופצים?

מריח לי שאותו יבואן יושב מאוד חזק בתוך משרד התחבורה - אחרת מי היה מקשיב לו בכלל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דעתי האישית היא שלמופע האבסורד הנ"ל שתי סיבות, ושתיים בלבד:

מעקה בטיחות (של מע"צ, כמובן - זו שהתגייסה לתקן לאלתר את המעקות בכביש 431) שיפד נוסע מסכן לפני מספר שבועות בכביש 2.

מעקה בטיחות מיושן (של מע"צ, אלא מה) נחשד כשותף אקטיבי בהשתלשלות האירועים שהעיפה אוטובוס תיירים מצוק בדרך לאילת.

מה שקורה עכשיו עם כביש 431 זה ספין ציני (שמשרד התחבורה מתמחה בו) כדי להשכיח את אחריות בכיריו לאירועים האלה.

ממה שקראתי בעיתונים הכלכליים, דניה-סיבוס הביעה נכונות מלאה לתקן כל ליקוי שיאובחן על-ידי איש מקצוע בלתי תלוי שימונה בהסכמת שני הצדדים.

משרד התחבורה שהיה נטוע עמוק בתוך הספין שלו סירב.

שלוש השנים האחרונות לימדו אותי שרוב המלים שיוצאות לה"ה סיטרמן, מופז וויז'ניצר מהפה הן בעלות משקל סגולי אפס, במקרה הטוב.

פורסם

מעבודה של 3 שנים בכביש 6 עם קבלן עבודה בשם "טרפיטק" אין לי מה לומר חוץ מזה שמדובר על ספין.

חוץ מעניין השילוט (שאין לי מושג למה לא קיים) ליקויי מעקות בטיחות לא קיימים אלא מדובר על קבלן שלא עשה מספיק רווח כנראה ולכן הלך לבכות למשרד התחבורה. במקרה הזה (כמו רבים אחרים), משרד התחבורה עוד פעם כשל כאשר החליט על תיקון ללא שום בדיקה. מע"צ היא בדיחה בפני עצמה (מעבודה איתם) וכל מה שתעשה לא יוסיף אלא רק יגרע.

Veni Vidi Vici

פורסם

משרד התחבורה עוד פעם כשל כאשר החליט על תיקון ללא שום בדיקה.

החיים במדינה הזו הפכו אותי לציני, כשגורם ממשלתי כושל, עצלן ולא מתפקד עושה פתאום מעשה בזריזות מפתיעה, יש לכך שתי סיבות אפשריות:

- ספין פוליטי שמטרתו להשכיח את מחדלי המשרד.

- מישהו בעל עניין (נחשו מיהו בסיפור הזה) יושב חזק במסדרונות המשרד.

כאן שי מכובד (מאוד !) לחג, שם "השתלמות" במפעל היצרן כולל כמובן אירוח במלונות חמישה כוכבים ונערות ליברליות שמטרתן "להפחית את הבדידות שחש הבכיר בניכר" ועוד ועוד.

אין לי שום מידע לאישוש הדברים וההכל בגדר חשד ולא יותר, אבל ריח חריף של קומבינה עולה לי לאף.

• תוכן חדש...