Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות:

האוטו לא יהיה נוצץ יותר מדי(BMW,AUDI,וכו')

ביצועים גבוהים

החזקה סבירה(מבחינת דלק,ביטוחים וכו')

חשבתי על GOLF 2000 GT או על הCLIO SPORT. יש עוד הצעות.

וכמובן שחדשות מהחברה עם תקציב כזה.

פורסם

איביזה FR מנוע 2 ליטר 150כ"ס יעשה את העבודה.

אבל הקטע זה שזה חדש מהחברה אז זה לא כזה חשוב.. בכללי בפנטזיות כשאני ישן יש לי 160אלף ואני מדמיין את עצמי בhonda type R החדשה.

http://honda.co.il/Index.asp?CategoryID=359&ArticleID=1308

220 אלף יד ראשונה אבל בקטנה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367510,00.html

יונדאי קופה.. אבל רק אם אתה נראה מעולה.. אם לא אז עזוב..

פורסם

ישנה גם הפיג'ו 207 GTI שמרגישה עשירה יותר ומאובזרת מהרנו קליאו ספורט.

מה חשוב לך יותר נסיעה מהירה בקו ישר או סיבובים והנאה מנהיגה?

פורסם

לא נראה לי נכון להציע קליאו ספורט לאדם שרק עלה על הכביש.

השירוקו לעומת זאת,השירוקו נראית אופציה לא רעה.

פורסם

בתקציב נכנסת ה- 207 GTI עם עודף. מנוע מדהים (אותה יחידה נמצאת בחרטום המיני קופר S) ורכב קל מאד לנהיגה. הייתי מוותר על האיביזות: יותר מדי כוח, פחות מדי שלדה (לטעמי).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בתור אחד שהוא גם כן נהג חדש

וקנו לו רכב לא זול במיוחד ( חתימה ), לדעתי תחשוב על זה עוד פעם אם אתה רוצה רכב של 160 אלף.

הבעיה העיקרית זה שעוד שנה ( אני מאמין ) שאתה תהיה בצבא ככה שאת הרכב לא תיראה כ"כ הרבה פעמים.

בקיצור - היום כשאני חושב על זה, עם כל הכיף שיש ברכב שלי, אם הייתי צריך לבחור שוב הייתי הולך על משהו באיזור ה 70K.

אני בטוח שאתה רוצה קצת פוזה ( מי לא? ), אבל תחשוב צעד קדימה ( כמו שאמרתי, אם היום הייתי צריך לעשות את הבחירה שוב הייתי לוקח משהו זול יותר ).

אלא אם כן אתם מסודרים לגמרי בעניין של הכסף ואז לכל אחד יש את השיקולים שלו.

או אלא אם כן אתה כבר עברת את הצבא ( לפי הפרופיל אתה בן 16 O_O ), מה שלא בדיוק ניראה לי ( שוב, לפי הפרופיל ).

פורסם
בתור אחד שהוא גם כן נהג חדש

וקנו לו רכב לא זול במיוחד ( חתימה ), לדעתי תחשוב על זה עוד פעם אם אתה רוצה רכב של 160 אלף.

הבעיה העיקרית זה שעוד שנה ( אני מאמין ) שאתה תהיה בצבא ככה שאת הרכב לא תיראה כ"כ הרבה פעמים.

בקיצור - היום כשאני חושב על זה, עם כל הכיף שיש ברכב שלי, אם הייתי צריך לבחור שוב הייתי הולך על משהו באיזור ה 70K.

אני בטוח שאתה רוצה קצת פוזה ( מי לא? ), אבל תחשוב צעד קדימה ( כמו שאמרתי, אם היום הייתי צריך לעשות את הבחירה שוב הייתי לוקח משהו זול יותר ).

אלא אם כן אתם מסודרים לגמרי בעניין של הכסף ואז לכל אחד יש את השיקולים שלו.

או אלא אם כן אתה כבר עברת את הצבא ( לפי הפרופיל אתה בן 16 O_O ), מה שלא בדיוק ניראה לי ( שוב, לפי הפרופיל ).

אני יחשוב על זה גם

• תוכן חדש...