Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] פולו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רלבנטי. אין אפשרות לקבל 5 כוכבים ללא כריות וילון (שבלעדיהן אי אפשר לעבור את מבחן העמוד בריסוק צד, מבחן שהוא חובה לקבלת הכוכב החמישי). לפי שיטת הדירוג החדשה של NCAP, ההגדרה לקיום אביזר בטיחות היא שניתן יהיה לקבלו בכל הגרסאות של המכונית, ושהוא יהיה מותקן ב-85% מהמכוניות שנמכרות בפועל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם משווים למכוניות המיני שפולקווגן מייצרים-איביזה,פאביה.

זאת הכי מכוערת.

לא הייתי מחנה אחת כזאת ליד המיטו.

עיצוב הפנים נראה כמו משנות ה 80

אייל

פורסם

את הפרונט לא אהבתי - זה נראה כאילו הרכב התבגר מאוד, ולא נראה צעיר בכלל. מאחור ובפרופיל היא נראית ממש טוב.

פורסם

דווקא נראה לי שהיא נראית הכי טוב מבין ה 3 . ובוודאי שטוב יותר מהפולו היוצאית שהייתה מאכזבת ולא עברה שינוי עיצובי ממש אלה רק מתיחות פנים שלא שיפרו את המצב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי מאוד מחמיא לה, כמו כן מאוד אהבתי את האחורה של גולף החדשה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גולף מקדימה, טיגואן מאחורה, אלא שהשילוב בהחלט מצודד. גם הפנים מעוצב לעילא. אם המנועים ותיבות ההילוכים הן ה TSI DSG והמחיר הוא כשל הפולו הנוכחית, מדובר בלהיט בטוח ובהחלט בצדק.

פורסם

מה שמעניין, רשום שהם הולכים לשווק את הרכב עם מנוע 1.2TSI בעל 105 כ"ס, צריכת הדלק תהיה 5.5 ליטר ל100 ק"מ, לכל הדעות זו צריכת דלק מדהימה.

שאר המנועים דיי דומים למה שיש בפאביה והאיביזה, אאל"ט בנתיים אין שום מידע על מנועי TSI עם נפחים גדולים יותר (כמו ה 1.4TSI שיש בגולף).

השאלה הגדולה היא איך צ'מפיון יתמחרו את הרכב הזה, הוא מגיע עם גיר DSG, גם ככה דגמי VW מתומחרים מעל סיאט וסקודה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

נראית מצויין - גרסה מוקטנת של הגולף.

הפביה תקבל את מנועי ה-1.2TSI, ה-1.4TSI (גרסת vRS), ה-1.6TDI CR ואת ה-DSG7 - בתערוכת פרנקפורט בסוף שנה.

שקודה מציגה 2 גרסאות קונספט של הפביה בז'נבה - פביה Scout האצ'בק ופביה vRS העתידית :-)

http://news.auto.cz/zeneva-2009/skoda-autosalon-zeneva-goes-emotion-aneb-kdyby.html

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מניח שהפנסים המכוערים מאחורה נועדו בשביל שאנשים לשניה לא יתבלבלו ויחשבו שמדובר בסוג של שריקו, ה"ארומה" של השריקו מקדימה מאוד מחמיאה לרכב. בידיוק הרגע סיימתי השוואה די גדולה שערכתי בין מכוניות המיני למינהן, ולהפולו יש לה הרבה על מה לעבוד, וגם זה בשביל להתחרות בלחץ עם הסוויפט.

פורסם

לא רע בכלל. ועוד עם מסך מגע כמו בגולף (ובלאון המחודשת).

הפנים מאוד פונקציונאלי, בדיוק כמו שגרמנים אוהבים :-) הרבה יותר נוח מקשקוש ההי-טק עלאק של הפוקוס וחברותיה המקושקשות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שקודה מציגה 2 גרסאות קונספט של הפביה בז'נבה - פביה Scout האצ'בק ופביה vRS העתידית

הפנסים הקדמיים המושחרים נראים פשוט מדהים. כמה שהם תורמים למראה הרכב...

פורסם

משהו לא מסתדר לי בעיצוב שלה. מוטציה מוזר מידי של הגולף. כאילו היא גדולה יותר ממה שהיא אמורה להיות, למרות שהיא לא :screwy:

הפנים דווקא נראה שימושי ומעוצב יפה ונקי.

!AWDSOME

פורסם

קצת מאכזב.

יש צפי מתי היא תהיה בארץ?

\\

יש לה רק 4 כריות אוויר? חבל...

אני מקווה שיש עוד צבעים בפנים חוץ מהשחור הזה. הוא מדכא :puzzled:

וגם למה הגריל שלהן צבוע בשחור? זה מ-כ-ו-ע-ר.

אני יגיד לכם למה.

כי עוד שנתיים תצא המתיחת פנים שבה יצבעו את הגריל.

• תוכן חדש...