Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו נער מתבגר לאחר 2 קילו ג'אנק-פוד, הרחוב שאני גר בו התמלא חטטים, בורות ושאר רעות חולות, המתווספות לגבעות שנוצרו לאחר "החפירה הגדולה" של הכבלים אי שם בשנת 1992.

למי שמכיר מדובר על רחוב הלל.

לאחרונה, אחרי הגשמים האחרונים, הרחוב התמלא בורות אימים, שכניסה אליהם יכולה להיגמר בקלות בצירייה שבורה.

וזה בלי להזכיר את שאר הבורות והתיקונים והגבעות שיש בכביש, מי שנסע בו מכיר את זה.

אני רוצה להריץ עצומה למען תיקון הכביש, כמו שנעשה ברחובות הסמוכים, ויפה שעה אחת קודם.

אבל אין לי מושג איך ומאיפה להתחיל.

אולי מכם תבוא הישועה?

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה לא תפנה לראש העיר במכתב? אולי תבקש לעלות לתוכנית הרדיו בה הוא משתתף מדי שבוע (כך לפחות היה עד לאחרונה).

תיקונים יש לבצע מידית ולרוב די בפניה למוקד העירוני,סלילת רחוב היא מורכבת יותר ואינה נעשית מהיום למחר ולפני שתרוץ עם עצומה,אולי בכלל יש תוכנית ולוח זמנים לסלילת הרחוב ואז חבל על הריצות...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תתחיל להפציץ את העירייה במכתבי תביעה על נזקים שקורים לך בעקבות הבורות (נפלת והתלכלך לך הג'ינס: 5 ש"ח הוצאות כביסה, חזרת מהמכולת וכשנפלת בבור התפוצץ גביע הקוטג' והרס את עוגת הבית שקנית וכו'). אחרי כמה מכתבים הם יתקנו את הרחוב.

ד"א אתה גר ליד חמי (פועה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא רק ברחוב הילל, הרבה בורות נפערו ברחבי חיפה, אתמול ביצעתי תימרון המלטות מבור בקוטר של בערך חצי מטר קצת לפני בניין המשטרה.

כשגרתי אצל הוריי היה לידי כביש ממש עלוב שכל חורף היו נפערים בורות, העירייה הייתה פשוט סותמת אותם כל חורף.

עכשיו כבר נסלל שם כביש חדש כך שהבעיה נפתרה.

פורסם

כתושב חיפה , לצערי ולצערך, ראש עריית חיפה דואג לטפח איזורים ספציפים החיפה, אליהם מופנה חלקו הארי של הכסף.

גם בסביבה בה אני גר המצב לא מזהיר , וכל פניה למוקד 106 נענית שישלח אדם לבדוק את המצב ..

תוכל לשלוח מכתבים לנציגת תלונות הציבור, אבל ישועה גדולה לא תצא לך מזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה יודע מה חשבתי? כמו אל בנדי שהייה תקוע בפקק ויצא לכביש להרוס אותו, למה שלא תיקח פטיש ותהרוס את הכביש ככה שבכלל אי אפשר יהיה לנסוע בכמה מקומות ואז יצרכו לתקן את כל הרחוב.

פורסם

VOLK- כרגיל רעיונותיך מקוריים אם כי לא ממש מומלצים.

CX- גם אני חשבתי כמוך עד שקפצתי לבקר משפחה בדניה וגיליתי שהמצב של התשתיות שם במצב קטסטרופלי ודווקא הם משלמים הרבה כסף. ההתעלמות היא כללית.

אני דווקא ממליץ על עצומה והטרדות חוזרות ונישנות את משרד ראש העיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, אני לא מבין אם כך להיכן הולך הכסף ??

מצב הכבישים בחיפה בכי רע, ולאחר הגשמים האחרונים המצב עוד יותר גרוע..

פורסם

ידוע- אני חיפאי בדיוק כמוך. הארנונה בשמים והאיכות עמוק באדמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שאותי הדהים שבבחירות האחרונות שוב נבחר יונה יהב, סדיסטים החיפאים האילו.

• תוכן חדש...