Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ששמעתי את הקלארוס והתאהבתי מאוד....אבל מה אתם אומרים על ה mille ml 165 ???? איך הוא בהשוואה לקלארוס ???

מחכה לתשובות , אני כבר מת לרכוש ...

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סידרת ה-mille היא סידרה נהדרת ,סט ה-3 חלקים שלהם הוא אחד הטובים ביותר שיצא לי לשמוע.

אתה מתכוון ל- MLK165, מחירו באזור 2800 שח

מבחינה תקציבית שני הסטים לא ברי השוואה,מבחינת סאונד כול אחד והטעם שלו.

פורסם

עם כל הכבוד לטעם וכו' מצד אחד אתה מדבר על הסט הכי גבוהה של חברה ותיקה ונחשבת ביותר בעולם הרכב מצד שני סט בסיסי של חברה חדשה שגם מוערכת ....

השוואה יותר נכונה תהיה בין הלגטיה למילה אם אתה רוצה להשוות

פורסם

רק אל תכנסו לוויכוח המטומטם הזה שוב , כל הסטים הנ"ל ברמה גבוהה אם זה הHAT,MOREL,HERTZ,FOCAL.

אין פה עניין של "מה טוב יותר".

כל סט מתאפיין במיוחד לו , ובגוון צליל שונה.

כל אלמנט והיחודי לו.

יש כאלה שיאהבו סט של חברה ברמת כניסה לאומת סט ברמה גבוהה של חברה אחרת , פשוט כי אין את ה"קליק" בין האוזן וסגנון הסאונד.

לפותח השרשור:

שמעת את הקלארוס?,נשאר רק לשמוע את ההרץ ואז לבחור.

סטס.

פורסם
עם כל הכבוד לטעם וכו' מצד אחד אתה מדבר על הסט הכי גבוהה של חברה ותיקה ונחשבת ביותר בעולם הרכב מצד שני סט בסיסי של חברה חדשה שגם מוערכת ....

ממש לא מדובר על הסט הכי גבוהה שלהם.

שני החברות מוערכות , לא הייתי נותן משקל למותג במקרה הזה.

כמו שצביקה אמר , אם שמעת ואהבת אז לא צריך כמעט שום דבר נוסף .

הכמעט הוא שבכל זאת מומלץ לשמוע סטים אחרים ולגלות אולי יש משהו שתאהב יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ככה בשביל לסכם את השרשור : מה טווח המחירים של כל אחד מהם ? מדובר על hertz 2way ....

פורסם

לפותח השרשור, קח בחשבון שישנם אלמנטים שמנגנים בצורה אופטימלית יותר בתיבה ולא בהכרח בנפח דלת, אין לי מושג מה הקלארוס דורש, אבל לי נאמר שביררתי על ה MILLE שהם עובדים טוב יותר בתיבה מאשר בנפח דלת.

עדיף שתשמע את ה MILLE כדי שיהיה לך מקור השוואה, אל תסתכל על מחירים כיון שיקר יותר לא בהכרח ישמע טוב יותר לאוזן שלך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

ההרץ נע סביבות 3K.

הקלארוס תפנה לאלי או רוני לקבלת הצעת מחיר.

יוסי, לפי מה שאני יודע שני הסטים מיועדים לנגן בנפח דלת .

סטס.

פורסם

pozailov,

שמעתי את ה-MLK165 לא פעם וגם לא פעמיים, חוץ מהוופר שם שיורד לתדרים נמוכים יפה כל השאר פשוט לא נשמע טוב.

אופי הצליל של הסט הוא קר\חד ולא נעים לשמיעה, שוב מדובר פה בעניין של טעם אישי.

בעל הסט שאצלו שמעתי הוא חבר פורום וגם הוא מאוכזב קשות מהסט, הוא אפילו היה במפגש האחרון, שמו אריה, הפלא ופלא הוא אפילו על סף מכירת הסט ורכישת קלארוס.

שמעתי את ה-High Energy מספר פעמיים, לדעתי הוא אפילו נשמע טוב יותר מה-MLK165, הטוויטר ב-MLK165 פשוט חותך אוזניים.

זאת דעתי בכל אופן.

בהצלחה, דני.

פורסם

לסדרת המילה של הרץ יש אופי שונה מאוד מסט קלארוס של HAT או מסט כלשהוא שתבחר להרכיב מסדרת לגטייה של HAT.

ברור שאם אתה כבר עושה השוואה בין סטים - תעשה השוואה בין סט שלושה חלקים לסט שלושה חלקים.

מבחינת אופי הצליל לסטים של הרץ יש צליל נקי, צלול וברור ברמה שקשה לתאר במילים - מים מינרלים (נקיים - לא כמו שעושים היום :-D).

קלארוס זה סט שמתאפיין במיד באס יוצא מן הכלל, פנטסטי למען האמת, מיד מורגש וטוויטר בהיר וברור (ובקלות אפשר להפוך את הטוויטר שלהם לצורם אם לא יודעים איך להשתמש בו) - אבל אתה לא יכול להעמיד אותו על אותה הבמה עם סט שלושה חלקים של יצרן שהוא מותג מאוד מוכר.

אם אתה מוסיף לכל העניין הזה L4 וL1 רגיל או PRO אתה כבר מקבל מצד אחד סט של הרץ שהוא מאוד ברור מאוד נקי - לדעתי גם מאוד שטוח לעומת סט של HAT שיש לו נוכחות בכל שלושת הרכיבים, באס עמוק ומלטף וגם פאנץ' אולי מהחזקים שתמצא מבין כל היצרנים למעט סקאן ספיק.

אבל בסופו של יום - אחד משני הסטים האלה יעשה לך את זה יותר, אנחנו לא יכולים לאמר לך איזה סט זה יהיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
pozailov,

שמעתי את ה-MLK165 לא פעם וגם לא פעמיים, חוץ מהוופר שם שיורד לתדרים נמוכים יפה כל השאר פשוט לא נשמע טוב.

אופי הצליל של הסט הוא קר\חד ולא נעים לשמיעה, שוב מדובר פה בעניין של טעם אישי.

בעל הסט שאצלו שמעתי הוא חבר פורום וגם הוא מאוכזב קשות מהסט, הוא אפילו היה במפגש האחרון, שמו אריה, הפלא ופלא הוא אפילו על סף מכירת הסט ורכישת קלארוס.

שמעתי את ה-High Energy מספר פעמיים, לדעתי הוא אפילו נשמע טוב יותר מה-MLK165, הטוויטר ב-MLK165 פשוט חותך אוזניים.

זאת דעתי בכל אופן.

בהצלחה, דני.

רק רציתי להוסיף שלא פעם ראשונה ואני שומע שהיי אנרג'י 3WAY נשמע טוב יותר מהMLK165.

אבל שוב , כמו שנאמר כבר אלפי פעמים , הכל עניין של טעם.

פורסם

שמעו אני חייב להגיד פשוט שלכולם פה יש ידע יוצא מן הכלל...תשובות יפות וברורות מסכמות הכל כמו שצריך בלי הרבה קשקושים , אז קודם כל תודה לכולכם...

דבר שני , אני מדבר על הסט mille 2 way ולא ה 3way ....מישהו שמע את שניהם ויכול להגיד לי מה ההבדל בניהם ?

פורסם

pozailov,

בסדרת ה-MILLE ישנם 3 סטים.

שני סטים 2 חלקים:

MLK165: למעשה זהו הסט הכי "פשוט" בסדרה, כולל טוויטר ומידבאס.

MLK2: סט שני חלקים כולל מידבאס וטוויטר טובים בהרבה מה-MLK165.

סט אחד 3 חלקים:

MLK3: למעשה הסט הכי יקר בסדרה, אותו טוויטר ומידבאס כמו בסט שני חלקים MLK2 רק בתוספת מיד ריבון.

ההפרשים במחירים בין ה-MLK165 ל-MLK2\3 גדולים, ה-MLK3 עולה כ-9K+-, אם אני מבין אותך נכון הוא לגמרי מחוץ לתקציב, במחיר שהעלת פה סביר שאתה מדבר על ה-MLK165 ששוב כמו שציינתי קודם לדעתי ה-HIGH ENERGY נשמע טוב ממנו בהרבה.

פורסם

אחרי תקופה לא קצרה שאני עם הMLK165 ואחרי ששמעתי את הקלארוס אני יכול להמליץ לך מה שכבר נאמר, תדאג לשמוע את 2 הסטים לפני הקניה בגלל שהם מאוד שונים באופי צליל שלהם.

לדעתי הטויטר של הMLK לא יותר צורב מהיי אנרגי אבל יש לו חדות יתר בעוד שהמידבס יודע לרדת ממש נמוך ולנגן בעוצמות ממש גבוהות ללא עיוותים. בניגוד לדני אני חושב שהMLK נשמע יותר טוב מהיי אנרגי ויודע לנגן ללא עיווטים בעוצמות גבוהות יותר.

הטויטר של הקלאורוס פחות חד ויותר קולע לטעם שלי וגם שם המידבס יודע לבעוט יופי ועולה פחות 1000 ש"ח בערך.

בסופו של דבר שאתה משקיע סכומים כאלה על סט קומפוננט אתה חייב לשמוע את 2 הסטים לפניי הקניה שלא תצטער.

• תוכן חדש...