Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן התחדשתי ב Clarion286USB [מכשיר מצויין] ועל הדרך קניתי DOK של סאנדיסק- קרוזר 8 ג'יגה.

בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, עד שהתחלתי להוסיף שירים ל DOK ושמתי לב שהם לא מסתדרים לפי שמות כשהם מחוברים להד יוניט אלא לפי סדר כאשר הקובץ הראשון שהוכנס הוא מס' 1 והאחרון שהוכנס הוא הרצועה האחרונה .

לדוגמא, אם מישהו לא הבין אותי - הכנסתי שיר שמתחיל באות M , והוא לא נמצא בין השירים שמתחילים ב M [כשהוא מחובר לHU] אלא הוא הרצועה האחרונה .

יש דרך לסדר את זה? שכל הקבצים יהיו מסודרים לפי שמות כאשר אני מוסיף שירים? מבלי להוסיף מחדש כל פעם את כל הקבצים בשביל עוד קובץ אחד .

תודה מראש לעוזרים ושבת שלום :)

פורסם

כך גם אצלי בALPINE

כנרא זה הפורמט קריאה של הרדיו דיסקים

אני לא הצלחתי לסדר את זה דרך המחשב

תצטרך להיתרגל לזה:?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תתחדש, Sandisk Cruzer אחלה DOK

לפי דעתי האישית - כך גם עשיתי אני, סדר את כל השירים שאתה מכניס לDOK בתוך תיקיה על המחשב, סדר אותם עם השמות, וגרור לDOK.

בהצלחה.

פורסם

אלירן תודה על העצה, אבל שאלתי אם יש שיטה אחרת לטפל בבעיה מבלי לגרור כל פעם את כל הקבצים בשביל עוד שיר או שניים.

יש פתרון לזה? או שבאמת זאת הדרך היחידה?

פורסם

מה הבעייה כאן? ברגע שאתה מסיים להוסיף קבצים חדשים ל DOK תלחץ על הלחצן הימני של העכבר ותסדר את הקבצים לפי שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הבנת.

ב DOK השירים כן מסודרים לפי שם אבל כשהוא מתחבר ל HU אז האחרונים שנוספו יהיו הרצועות האחרונות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרדיו דיסק כנראה ממיין את הקבצים לפי תאריך ושעה שבהם נוצר הקובץ, כלומר ברגע שהקובץ מועתק ל-DOK אז במאפיינים של הקובץ שהועתק (בעצם נוצר קובץ חדש שהוא העתק של הישן) משתנה שדה בשם Created לתאריך ושעה חדשים ולכן כאשר נוסיף קובץ חדש ל-DOK אז תאריך ושעת יצירת אותו הקובץ יהיה הכי חדש ולכן הקובץ יהיה אחרון ברשימה למרות שייתכן והקובץ אמור להיות ממוקם איפשהו באמצע רשימת השירים.

אני חושב שהפתרון הוא לשנות לכל הקבצים את תאריך ושעת יצירה של הקובץ לאחר הוספת שירים חדשים ל-DOK ואז הרדיו דיסק ימיין את הקבצים לפי השם מפני שכל התאריכים ושעות יצירת הקבצים יהיו זהים.

עדיין לא ניסיתי את זה, אבל אני אעדכן ברגע שאני אעשה את הניסוי.

מי שרוצה לנסות לבד לבדוק את הסוגייה יכול להוריד את התוכנה החינמית שמאפשרת לשנות מאפיינים של קבצים ובהקשר שלנו זהו תאריך ושעת יצירת הקובץ.

אלכס.

פורסם
מה הבעייה כאן? ברגע שאתה מסיים להוסיף קבצים חדשים ל DOK תלחץ על הלחצן הימני של העכבר ותסדר את הקבצים לפי שם.

איתמר.

זה לא עובד ככה.

אני ניסיתי תרגיל אחר שעבד לי אבל הוא ארוך , למי שזה ממש חשוב אז זה שווה.

לוקחים את כל התוכן שיש ב-DOK מעתיקים אותו למחשב ושם מוסיפים את השירים מסדרים

ואז שולחים את זה ל-DOK מחדש ככה הוא מעתיק במדויק את מה שיש על המחשב.

אבל להעתיק תוכן שלם בכל פעם בשביל כמה שירים זה לא שווה , אני פשוט פותח עוד תיקיות ב-DOK.

• תוכן חדש...