Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להחליף את כל המערכת ברכב ורציתי שתמליצו לי על מספר דברים.

יש לי טויוטה קורולה שנת 2001.

התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח כולל הכל..

לפני שנתחיל אני יציין שאני לא מבין גדול בנושא אז דברו איתי בהתאם:roll:

נתחיל מהרמקולים, אני מחפש סט קומפוננט -2מאחורה, 2 בדלתות הקדמיות, וזוג טוויטרים,(גבי מידות הרמקולים אני לא בטוח אבל נראלי 6.5 אינצ').

בנוסף לזה אני מחפש רדיו דיסק איכותי (רצוי ממש עם כניסת USB), וגם שלט הגה לשלוט על עוצמת הווליום והחלפת שירים. מצאתי שלט כזה שמתאים לי של פיוניר דגם cd-sr100 הוא מתאים לכל המכשירים? או רק למכשירים של פיוניר?

רציתי לשאול גם לגבי מגבר.. הוא רלוונטי בכל הסיפור?

נקודה חשובה:איכות הצליל הרבה יותר חשוב לי מהעוצמה!

אשמח לקבל מכם הצעות, המלצות, הערות וכו'.. תודה מראש:-)

פורסם

התקציב שלך קטן מדי לכל הדברים שציינתה - בתקציב כזה אני חייתי ממליץ לך לקנות רדיו דיסק + סט קומפוננט קדמי , לחסוך עוד ובהדרגה לבנות את המערכת :idea:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אמ.. תראה אני לא יוכל לחרוג בהרבה מהתקציב, ולגבי לבנות אותה בהדרגה זה לא ילך כי אין לי רמקולים מאחורה בכלל.

תראה אני מבין שהתקציב שלי נמוך אבל אני צריך לשמוע מוזיקה באיכות פחות או יותר טובה למחיר שאני יקנה אותם- לא יותר מזה.

בכל מקרה תודה על ההערה, לקחתי אותה לתשומת ליבי.

אשמח לשמוע עוד הצעות

נ.ב.

שכחתי לציין השלט הגה לא צריך להיות כלול בתקציב.

פורסם

התקציב זעום למטרות אלו הייתי מציע לך לקנות מגבר כלשהו יד שנייה עד 800 שקל וסט מורל פולס והשאר לחיווט אבל איפה ההתקנה? תהיה חייב למתוח את התקציב והמגבר הוא פרט בין בין הקריטיים.

פורסם

אפשר לבנות לך מערכת מעולה בקצת יותר מ-1500 שח.

אתה צריך קומפוננט מקדימה {שכולל רמקול +טוויטר+קרוס פסיבי שתוחם את התדרים הנכונים בניהם}

מאחורה אתה צריך רמקולים 6\9 שיוסיפו נפח לסאונד ובאס.

אתה צריך רדיודיסק של פיוניר איכותי עם כניסת USB

וכמובן שלט הגה של פיוניר.

שלט הגה

http://www.zap.co.il/models2.aspx?Sog=T-SoundAccessories&DB189891=189899&DB152606=307350

רדיודיסק

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681439

קומפוננט

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

רמקולים 6\9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417684

------------------------------------------------------

סהכ 1750 שח {כולל שלט הגה.!}

פורסם

AUDIO KING

מה אני יגיד לך - פשוט מערכת מעולה 8) , אני פשוט לא מבין למה אנשים מבזבזים כסף וזמן אם ב1500 ש"ח אפשר להרכיב מערכת מעולה :twisted:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אנשים יש לי 500 ש"ח נוספים לתקציב (סה"כ 2000).. חשבתי על לקנות את את המערכת הזאת ולהוסיף לה מגבר מאוחר יותר במחיר של 600+- מה תגידו?

בהזדמנות רציתי גם שתסבירו לי בצורה מקצועית ומפורטת יותר (ממה שאני יודע) מהו המגבר ולמה צריך אותו כ"כ.

היום אני יזמין את הרדיו דיסק של פיונייר DEH3050UB אני חושב שלמערכת שלי זה מעל ומעבר לא? אם לא אשמח עם תסבירו במה הרדיו דיסק שאודיו קינג המליץ עליו טוב יותר.

את שאר החלקים אני חושב לקנות במוסך טויוטה ששם אני יתקין הכל. או שיותר מדי יקר לקנות שם ועדיף להזמין באינטרנט?

ושאלה אחרונה, כמה תעלה לי התקנה של כל הדברים הנ"ל?

פורסם

לגבי המחיר זה תלוי לרוב באינטרנט זה יותר זול

התקנה תעלה לך בסביבות ה400 שקל זה גמיש מאוד אתה יכול לשחק כי זה בעצם הרוב עבודה וזמן

מערכת שהוא הציע לך טובה יותר כי היא חדשה יותר לא היו מוצאים משהו שהוא פחות טוב מהקודם שלו

לגבי המערכת אחלה מערכת לשמיעה עצמית .. לא יותר (לא תוכל לפתוח את הבגאז' ולעשות מסיבה)

פורסם

הוא לא אמר שהוא רוצה לפתוח את הבאגז' ולעשות מסיבה..גם הוא לא רוצה סאב אז ככה שבכלל אין לו למה לפתוח את הבאגז':..:)

אני ממליץ לך גם על המערכת שaudio king המליץ עליה...

ואת הכסף שהוספת תשמור בצד ותחסוך עוד קצת ותקנה מגבר..

לקחת בחשבון את המחיר של ההתקנה+ חיווט? זה בערך 600 ש"ח +-

שיהיה בהצלחה:)

בן.

• תוכן חדש...