Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתיעץ לגבי גלגלי מגנזיום לגולף החדשה שאני הולך לקבל.

חשבתי על הצורה ונראה לי שאני אלך על הצורה של הGTI הנוכחית...ככה שלגבי העיקר אני סגור רק כמה דברים קטנים אני לא:

1) מימי לקנות? יש המלצות?

2) יש מישהו שיקח ממני את הצמיגים+ג'נטים ברזל+טאסות חדשים מהחברה ויפצה אותי במחיר? וכמה זה שווה?

3) מה סדר גודל של סט ג'נטים כאלה עם צמיגים של חברה מוכרת (מותג)? (ראיתי שהמידה היא 215/45/17)

4) האם הג'נטים האלה אמינים וחזקים כמו המקוריים של VW?

5) הבנתי שיש עניין של רישוי, מה צריך לעשות בכדי להגדיל מ15 שיש לי עכשיו ל17" ולעלות לאוטו ולינסוע?

6) הבנתי שיש חברה שנקראת BBS האם זאת החברה של המקוריים?

דוגמא למה שאני מחפש:

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-BBS-VW-Golf-GTI-17-Alloy-Wheel-Very-Good-Cond_W0QQitemZ180330257850QQcmdZViewItemQQptZUK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET?hash=item180330257850

פורסם

1) פרסום עצמי נמחק

2) תפרסם ביד 2, סיכויים נמוכים .

3) ממליץ לך על סט צמיגים של TOYO T1R, תמורה מעולה למחיר (550 לצמיג בצמיגי אנטון שביפו) . המידה של הג'אנט שלך היא 225.45.17 . את הג'אנטים אתה יכול להוציא מהחנות באזור ה3K .

4) חוץ מהמילה מקורי לא תמצא הבדל לדעתי, חיקוי סיני מוצלח והרבה יותר יפה לדעתי - הג'אנט צבוע בצבע שנקרא GUN METAL שמבריק לעומת המקורי, החלק הפנימי שלו צבוע בשחור .

5) תצטרך להתקשר לצ'מפיון, להודיע להם שאתה מעוניין לשנות מידה, לקבל מהם פקס, למלא את הפרטים שלך + צילום של רישיון רכב ורישיון שלך + חיוב של 75 שקל, לפקסס חזרה ולקבל פקס שבו הם מאשרים לך את מידת הצמיג במשרד הרישוי .

6)BBS היא לא החברה של הג'אנט הזה, המוכר באיביי רשם את זה כדי למשוך תשומת לב .

העלתי לך תמונות, תודיע לי אם אתה צריך עוד משהו -

תמונה034.jpg

תמונה031.jpg

פורסם

טוב, בא נעשה סדר:

1. הג'נט בתמונה שביו-טיוב הוא אכן ג'אנט BBS מקורי של VW (בניגוד למה שכתבו).

2. הג'אנט הסיני הוא חיקוי עלוב, ירוד מאוד במחינה טכנית וסביר להניח שכל ג'אנט שוקל בערך כמו כל הרביעיה של BBS.

3. בנוסף, הג'נטים הסינים הרבה יותר שבירים, פשוט כי הם מיוצרים מסגסוגות נחותות ובבקרת איכות מגוחכת.

אם אתה עושה את זה רק בשביל המראה, אנחנו לא הפורום הנכון להתיעץ בו, אם אתה עושה את זה לשיפור הביצועים, קנה אך ורק ג'אנט איכותי מחברה מכובדת כמו לדוגמא BBS (שהם היצרן שמייצר ג'אנטים מקוריים עבור VW)או OZ אן MM.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם האחיזה של הרכב ומאפינים אחרים שקשורים בצמיגים משתפרים לטובה או לרעה אם אני עושה את השינוי של הצמיגים ממידה 196/65/15 ל225/45/17?

דבר שני מישהו יכול לתת חוות דעת על הצמיגים של toyo והאם עדיף סט של good year מדגם f1 שהציעו לי? אני פשוט לא מכיר את החברה הזאת (toyo).

אגב אני ביררתי לגבי מקוריים בפולקסווגן ואמרו לי שהמחיר לאחד הוא 2500 לפני מע"מ...שזה המחיר של סט חיקוי!

פורסם

אם אתה רוצה ג'אנטים איכותיים והתקציב כבד עליך, חפש בפורומי המכירה שלנו .

הנה סט 16 מקורי של לאון 4

הנה סט 16 מקורי של TT

הנה ג'אנטים של קופרה שפותח השרשור לא טורח לספר איזה מידה הם :|

הנה סט LENSO 17 שלדעתי האישית יפיפיים ועם צמיגים מצוינים עליהם.

בקשר לשאלה שלך, האחיזה תשתפר, היציבות תשתפר, ההאצה תרד וכנ"ל החדות של ההגה (אם אפשר בכלל בגולף לכנות את ההגה חד).

פורסם

מאיזה סיבה האצה תרד?

1.ג'אנט כבד גדול יותר ולכן גם כבד יותר?!

2. ג'אנט גדול יותר ולכן מרחק הגילגול גודל(מקווה שתבין מה הכוונה)?!

פורסם

שני התשובות נכונות.

ברגע שקוטר הגלגל גדול יותר , הסיבוב שלו ארוך יותר וקשה יותר.

לכן ההאצה תירד, מד הקמ"ש גם כן יזייף טיפה.

סטס.

פורסם

שינוי מידות צמיגים לפי ההמלצות מחושב שתמיד הרדיוס החיצוני או במילים אחרות הקוטר נשאר קבוע.

לכן התנגדות =מומנט על ציר הסיבוב הוא יחסי לרדיוס ,לכן לא יהיה שינוי בהאצה . חד וחלק.

פורסם

הקוטר החיצוני יישתנה בכמה מ"מ בודדים וזה לא מה שישפיע על ההאצה

אבל המשקל הבלתי מוקפץ שמתווסף עקב החלפה לג'אנט שהוא רחב יותר ובעל משקל רב יותר תפגע בהאצה

מניסיון

הג'אנט של הTT נמכר כבר,וגם הוא לא מתאים למרווחי הברגים של הגולף 6 החדשה,וגם לא של הלנזו

פורסם

bagira,אף אחד מהסטים שהצעת לו לא יתאימו.מרווח ברגים ברכבו הינו 5X112,לאומת 5X100 שבג'אנטים למכירה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

SORRY, לא שמתי לב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם,

תודה מיוחדת לעומר מפולקסווגן ועמית UH99 שעזר לי בקניה,

אני חייב לציין שהמחיר של הצמיגים היה זול אבל ההתקנה על הפרצוף!

כנ"ל לגבי הג'נטים שהגיעו עם ברגים לא מתאימים וללא סמלים שהגיעו לאחר שבוע ולא התאימו ב100%.

העלתי תמונה של התוצאה הסופית של הגלגלים וקליפרים צבועים באדום. נכון שזה לא מוסיף כוח לרכב אבל זה נראה ממש טוב לדעתי. ואולי בכל זאת זה נכנס לקטגוריה של שיפור אחיזה? או מה שבינהם... 8)

אם מישהו מעוניין לדעת פרטים לגבי כמה זה עלה לי מאיפה קניתי ואיך מקבלים אישור להגדלה של הג'נט או בקיצור כל התהליך אפשר לפנות אלי בפרטי ואשמח לעזור.

חיים.

130320091392.jpg

פורסם
אגב, הרכב כרגע נראה ממש גבוה. שים לב למרווח בין הגלגל לכנף.

מדובר בסט-אפ למדינות עולם שלישיות...

:roll:

בכל אופן, תתחדש - יושבים מעולה (למעט עניין הרווח הגדול שבין הגלגלים לחלקי הגוף).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...