Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא את תגובות האנשים בפורום לעומק ותבין למה אני מתכוון בכל הנוגע לתופעת עדר. אני חוזר ואומר שאם הייתי טירון ירוק שאין לו מושג בתחום ומסתמך אך ורק על דעות חברי הפורום בחיים לא הייתי נוגע ב 880, וחבל.

איתמר ידידי היקר,

התחלתי לחפש ציטוטים של חברים כאן אודות ה880, וזה לא מדוייק.

יש בהחלט חברים כאן שמעדיפים את הפיוניר, וממליצים עליו בחום.

נכון, ה9887 אולי פופולרי יותר, אך זה בזכות ולא בחסד. ישנם די סיבות מספקות כדי לגרום לו להיות פופולרי, אך שוב - זה סובייקטיבי. כפי שציינת, מה שלאחד הוא יתרון, מהווה לשני חסרון.

אם אחזור להודעתי הקודמת:

אם תמצא 9887 משומש, רוץ לרכוש.

ה880 משתווה לו ברמת הפיצ'רים, התכונות וכו'. לגבי איכות הסאונד והממשק הדיעות חלוקות..

ה880 וה9887 עונים על אותן הדרישות ומכילים בתוכם את את אותם מרכיבים.

הדיעות חלוקות לגבי הסאונד והממשק. חלוקת דיעות היא לגיטימית בהחלט, ונובעת מנסיון אישי.

X יטען כי ה9887 עדיף, Y יטען כי דווקא ה880.

לא נקטתי עמדה ביחס לנכונות הטענות. אישית, אני מתקשה לקבל את העובדה כי איכות הDACים בפיוניר, בסדרות הרלוונטיות, נמוכה יותר מאשר אלפיין, למרות שכבר שמעתי ממקצוענים את הטענה הזו.

נסיוני החיובי ב9887 מביא אותי להמליץ עליו.

אדגר, זה מתוק:

4014.JPG

:-D

בידידות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להשיג את האלפיין 9887 ב2100 שקל חדש עם אחריות ממקור חסוי

שעוד כמה ימים תגלו אותו גם. אני לא יודע אם הוא רוצה שיפרסמו את זה כרגע.

אז אני לא אומר

2100 שקל חדש

ומצד שני אני מאוד אוהב פיוניר ואני יכול לרכוש כזה ב1200 1300

בהתלבטות קשה להוסיף עוד כמה אלף שקל בשביל אלפיין חדש אם אחריות או להנות מהפיוניר ולהכניס 1000 שקל

לכיס לפנק את החברה או את עם האוטו עם עוד מגברון קטן.

התלבטות קשה.

• תוכן חדש...