Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריעת אחד הבעלים מרשיון רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסי זכאי להנחה יפה בקניית רכב חדש עקב מבצע של מועדון הוט.

הוא מוכן להיות רשום בהזמנה ואפילו ברשיון רכב יחד איתי או אישתי כדי שנוכל להנות מהמבצע.

בה בעת הוא מבקש להוריד אותו מרשיון רכב כעבור תקופת מה כי לא מתאים לו שיופיעו שני רכבים על שמו.

גם דרישה זו נראת לי הגיונית ורלוונטית.

השאלה שלי האם פעולת גריעת אחד הבעלים הרשומים מרשיון רכב תגרום לשינוי במספר בעלים קודמים?

אם לא, מה הדרך הנכונה לבצע רישוי? בעלות משוטפת, בעלים נוספים וכדומה.

כי במקרה שכן נראה לי עדיף לוותר על 7K הנחה ולשמור על יד ראשונה. כי גם ככה אני יכול להוציא מהם איזה הטבה בסך 2500-3000 שקל.

אשמח לשמוע עיצה מלומדת בעניין.

תודה.

פורסם

ציטוט מאתר משרד התחבורה:

"הסרת שם של אחד הבעלים מרכב רשום בשותפות אינה מוסיפה "יד" אך חייבת בתשלום אגרה. הסרת השם מתבצעת במשרד הרישוי וכל הבעלים הרשומים חייבים להיות נוכחים".

נלקח מכאן. מהסעיף השני בדף (האם ניתן לרשום מספר בעלים ברישיון הרכב או להוסיף בעלים?).

• תוכן חדש...