Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בX TRAIL ! מצאתי אותה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

לאחר השרשור(ים) על X TRAIL, חוות הדעת, קריאת אינסוף מבחני דרכים בארץ ובעולם, חיפוש מטורף אחרי הרכב הזה, מצאתי אותו - ניסאן X TRAIL, ועוד איזה דגם מצאתי - מנוע 2.5 ליטר, רדיו צ'נג'ר 6 דיסקים.. רדיו טייפ, מראות מתקפלים, מגנזיום, שליטה מההגה, מערכת שיוט ועוד ועוד ועוד ...

אז הינה היא לפניכם, תגידו לי איך היא, אני, בכל אופן אהבתי, הרכב מדהיםםם, פשוט חוויה (ונהגתי על וולוו ככה שאני יודע מה זה איכות תאמינו לי), לא רוצה לרדת מהאוטו.

התרשמות:

* איכות חלקים - רכב איכותי ומרגיש איכותי, הפלסטיק מרגיש "כבד" ואיכותי.

* צריכת דלק - גבוהה

* איכות נסיעה - אני נותן לרכב 10 מתוך 10, ויש שיחלקו עלי, אך גם במבחני הדרכים בלט הX TRAIL באיכות נסיעתו המעולה.

* מרווח - רכב מרווח, מתאים מאוד למשפחה וכולם יושבים בניחותה, בגאז' - ענק ! כמובן שהמושבים ניתנים לקיפול לרצפה ישרה לחלוטין, דבר נוח מאוד.

* מזגן / מערכת סאונד / הגה / מושבים - מעולה, הגה מתקשר ורך כשצריך.

* מנוע - אני לא רוצה להגזים, אך הרכב פשוט ... מדהים ! זריז מאוד, מרגיש ממש קל וקופץ קדימה בלי להתמהמה, ממש נמרץ, אני חייב לציין שלחיצה ממש קטנה וכבר שומעים את הצמיגים, ואני חייב לציין שבבעיטה בדוושה ממהירות אפס תגרום לרכב להתחפר בצורה מטורפת, בכל אופן הרכב ישאר לא מעט זמן במקום והמנוע ישמיע את מה שהוא יכול, ויש לו מה להשמיע.

בקיצור מה אני מבלבל במוח ... יאלה תמונות !

* אני חייב להגיד שהיתה מן עצבות על אי רכישת הS80, אך מצטער, נראה לי מיותר להוציא עשרות אלפי שקלים בטיפולים על הרכב הזה, בכל אופן S80 תמיד ישאר אצלי בלב, ולכו תדעו אולי ביום מן הימים אקנה אחת. "פעם וולוו תמיד וולוו"

תודה לסטאס מהפורום על העזרה בקשר לS80

תודה גם לבחור VOLVO 240 שתמיד תמיד עזר לי

משה :)

תמונה 425.jpg

תמונה 426.jpg

תמונה 427.jpg

תמונה 428.jpg

תמונה 429.jpg

תמונה 430.jpg

תמונה 431.jpg

פורסם

אהבתי.

רכב יפה, נראה שמור מאוד

תתחדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יד ראשונה, 2006, תאמינו או לא - 30 אלף קילומטר ! עדיין באחריות ! האוטו חדש ! חדש ! בבדיקה האוטו נמצא חדש לחלוטין, פשוט מדהים, אין שריטות (בלי עין הרע) הרכב נראה ונוסע חדש ! היה אצל אישה (אשת קבלן) שלא התאים לה הגודל ורצתה להחליף.

פורסם
יד ראשונה, 2006, תאמינו או לא - 30 אלף קילומטר ! עדיין באחריות ! האוטו חדש ! חדש ! בבדיקה האוטו נמצא חדש לחלוטין, פשוט מדהים, אין שריטות (בלי עין הרע) הרכב נראה ונוסע חדש ! היה אצל אישה (אשת קבלן) שלא התאים לה הגודל ורצתה להחליף.

תתחדש.

איזו גרסא זו?(מבחינת האבזור) ויהיה נחמד לראות גם תמונות מבפנים.

• תוכן חדש...