Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל ,

זה לא צביעות, זה נימוס אבל אתה כנראה יוצא מגדרך בשביל להכנס לתדמית הסטראוטיפית של הבסטיונר, פעיל ליכוד וולגרי.

אני יכול להגיד לך רק דבר אחד, אם היית יושב אצלי בבית, מעיר הערות כאלה ואחרי שאני מבהיר לך שזה לא מקובל אתה ממשיך ומתגאה בטפשות של "אני אומר מה שאני מרגיש, אני לא צבוע" אני באופן אישי הייתי מביא לך את המעיל ופותח את הדלת.

אה, זה נכתב הומוריסטי אז אל תתבאס מהסימן של הנעל שלי על התחת שלך בזמן שתתגלגל מהמדרגות.

בסטיונר מי ששם כאלה פגושים.

שוב , כמו בשרשור המלחמה, יש לך בעיה של לראות את העובדות ואתה נטפל לדברים הלא חשובים.

כמו שהדגמת בשרשור המלחמה: לא מנומס לתקוף בעזה ,עדיף לחטוף טילים לתוך ערי ישראל.

פולוגולף , אני לא מצביע ליברמן, זה בסדר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואי מה יש לכם?

תראו לאן גלשתם לריב מיותר וסתם הרסתם את האשכול.

אם יש בעייה אשמח אם תוכלו לסגור את זה בפרטי.

בכל אופן אנשים תתמקדו בעיקר כיצד אני יכול לתקן את זה באופן עצמי לפני שאני לוקח לפחח?

תודה,

פורסם

נתתי לך עצה לא?

עם פומפה של שירותים, אם לא אז עם מכות עדינות (עם הידיים) בשני צידי השקע,

ואם כל זה לא הולך, גש לפחח שיוציא בעדינות עם פטיש גומי, רצוי לא פחח חאפר !

ניסית את זה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה לא צריך להיות צבוע, אתה יכול גם לא להגיד כלום על הרכב.

או במילים אחרות, שתיקה שווה זהב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ונחזור לנסות לעזור לו לרגע .....

פעם היו מרתכים שייבה למרכז השקע, מושכים, ולבסוף מעלימים את נקודת הריתוך עם פוליש.

רק אם פומפה לא עוזרת ואין גישה מהדופן הפנימית.

פורסם

אינני יודע היכן, הייתי מנסה בחנויות לאספקה טכנית, ציוד למוסכים/פחחים, אפילו בחנויות של ציוד לזגגים, שכן זה משמש גם להרמה של שמשות. אם אין לך כוח להתרוצץ, תמיד אפשר לשבת בבית ולהזמין באינטרנט, אי-ביי למשל:

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37.l1313&satitle=dent+puller&category0=

כפי שניתן לראות, המחיר זול למדי !

רעיון שעלה לי כרגע - נסה בעזרת הזרוע עם הואקום שמשמשת להצמדת עריסות טלפונים או GPS לשמשה, וניתן לראות אותה בכל מכונית שנייה. לא ניסיתי בעצמי ...

iphone_car_mount1.jpg

פורסם

הרעיון עם הזרוע וואקום של הGPS לא יעזור, ממה שאני יודע ונסיון אישי שלי (שלא קשור להוצאת שקעים), זה נדבק רק על חלונות זכוכית, מה גם שהנקודה בה יש לו שקע היא אינה משטח ישר ולא יצליח להווצר שם וואקום עם הזרוע הזו (וגם לא עם הזרוע של הזגגים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה הבעיה לפרק את הדיפון הפנימי של הדלת ולתת קונטרה מבפנים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מניסיון, פומפה.

חסכתי לחבר שלי 500 שקל עם זה.

העיקרון עובד שאתה חייב לשפוך מים על האוטו כך שיווצר וואקום ואז אתה פשוט מושך אלייך את האזור הפגוע.

בהצלחה.

Polo 2012

• תוכן חדש...