Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במיקום של השקע, לעיתים אפילו עוזר לתת מכות קטנות עם היד באיזור שמסביב לשקע.

לי מישהו נשען על הכנף הקידמית ברכב ועשה שקע, אחרי שנתתי כמה מכות קלות על החלק העליון של הכנף השקע הסתדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נסה עם פומפה והרבה סבלנות. אם לא הולך, גש לפחח שיוציא את המכה מבפנים ע"י מכות פטיש גומי.

דרך אגב, כנראה מישהו גם נשען לך על הפגוש וגרם בו להרבה שקעים וחורים שגורמים לו להיראות ערסי ומוגזם.

נסה לסדר גם אותו עם פומפה (כנ"ל לגבי החצאיות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עולה לך בדמים לפרגן,הא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התמונה לא שלי מצאתי אוטו בפרופיל ובמקרה זה האוטו הזה הוא לא שלי סתם לקחתי תמונה וערכתי את מקום הלחיצה.

פורסם

ואיך מתקנים בליטה שנגרמה מסגירת בגאז' על משהו ?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
דרך אגב, כנראה מישהו גם נשען לך על הפגוש וגרם בו להרבה שקעים וחורים שגורמים לו להיראות ערסי ומוגזם.

לפרגן על מה?זה נראה איום ונורא.

לי תמיד יש קו מנחה אחד בלבד לפני שאני רושם משהוא (כמשתמש וכמנהל)וזה "אם תאמר את מה שאתה כותב בשיחת סלון בערב שישי במפגש חברים, האם האמירה תהיה נורמטיבית ותיבלע בשיחה הקולחת או שפתאום כולם ישתתקו ויסתכלו עליך כמו על מופרע או מסטול.

עכשיו דמיין אותך יושב בערב עם חברים, פתאום נכנס זוג שאתה לא מכיר ואתה מעיר את ההערה הזאת על השמלה של האשה... :shock:

אם זה לא מספיק, כשמעירים לך שזה לא מקובל ולא נימוסי אתה מוסיף חטא על פשע ואומר "לפרגן על מה? זה נורא ואיום" וככה הוצאת את עצמך גם ללא טקט וגם כנראה לא הכלי הכי מבריק..

פורסם

למה שאתה מתאר קוראים צביעות, זה פופולארי במיוחד בשמאל הישראלי.

אני אומר מה שאני חושב, לטוב ולרע.

מכיוון שזהו פורום רכב שמנסה להקנות תרבות כלשהי , אז זה לא כזה נורא שמעבירים ביקורת על תוספת שהיא לא בטוב טעם (וזאת מחמאה).

זה נאמס בצורה הומוריסטית, אז אל תקח קשה כל דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל ,

זה לא צביעות, זה נימוס אבל אתה כנראה יוצא מגדרך בשביל להכנס לתדמית הסטראוטיפית של הבסטיונר, פעיל ליכוד וולגרי.

אני יכול להגיד לך רק דבר אחד, אם היית יושב אצלי בבית, מעיר הערות כאלה ואחרי שאני מבהיר לך שזה לא מקובל אתה ממשיך ומתגאה בטפשות של "אני אומר מה שאני מרגיש, אני לא צבוע" אני באופן אישי הייתי מביא לך את המעיל ופותח את הדלת.

אה, זה נכתב הומוריסטי אז אל תתבאס מהסימן של הנעל שלי על התחת שלך בזמן שתתגלגל מהמדרגות.

• תוכן חדש...