Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא אני יסביר לך כמה דברים לגבי אייבי , קודם כל הסאב עצמו שוקל בסביבות ה15 קילו אם אני לא טועה או יוצא טיפש , ככה שהמשלוח שלו יעלה לך פי 2 מהמחיר אם אני לא טועה , בדף ששלחתה המוכר לא מציין משלוח לחול רק לארצות הברית .

בארץ שהמוצר מגיע הוא מעוקב במכס אתה תצטרף לנסוע למכס ולשחרר אותו לשלם 32 אחוז מכס ועוד 15 אחוז מעמ על סך העסקה. תחשוב על זה פעמים כי כדוגמא הזאתי מכשיר שקניתה ב1000 אתה משלם עליו סביבות ה2000 משלוח ומיסים.

פורסם

תרשה לי לתקן אותך קצת.

המכס+מע"מ הוא כ32% מעלות של מוצר כולל עלותו של משלוח.

אכן לא קיים משלוח מחוץ לארה"ב .

הסאב אינו שוקל 15 קילו אך שוקל הרבה.

תבדוק דברים אחרים.

פורסם
תרשה לי לתקן אותך קצת.

המכס+מע"מ הוא כ32% מעלות של מוצר כולל עלותו של משלוח.

אכן לא קיים משלוח מחוץ לארה"ב .

הסאב אינו שוקל 15 קילו אך שוקל הרבה.

תבדוק דברים אחרים.

תשמע סיפור מצחיק ,לפני כחודש הזמנתי אקס בוקס מארצות הברית , המכשיר חדש בקרטון עלה לי 850 שקל , המשלוח עלה לי 415 שקל והכי מצחיק ששלחו אותי לתל אביב לקחת את המכשיר ושילמתי 139 שקל מכס ועוד 430 שקל מע"מ , המכס והמעמ זה בנפרד אם אתה מעוניין לראות חשבוניות שלי משם אני ישלח לך בכיף.

מה שמצחיק באותו שבוע גם קנייתי מחשב נייד רק שאותו גם שלחו לי לסניף הקרוב לבית ונדרשתי לשלם רק מכס בסך 109 שקל

פורסם

מכס ומע"מ מחושבים ביחד! וביחד זה בערך 32%. אין לך מה להתווכח. זה שאצלך הסיפור שונה זה משהו אחר.

יכול ליהיות ששילמת יותר בגלל שלפעמים במכס לא מוכנים לקבל את המחיר המוצהר בחשבונית שהגיעה עם המשלוח.

אז הם מחשבים את המע"מ והמכס לפי מחיר שוק שרשום אצלהם ברשימות.

בקשר למחשב נייד - לא שילמת עליו מכס. אלה שילמת עליו מע"מ 15.5%. על מחשבים ניידים אין מכס!

פורסם
מכס ומע"מ מחושבים ביחד! וביחד זה בערך 32%. אין לך מה להתווכח. זה שאצלך הסיפור שונה זה משהו אחר.

יכול ליהיות ששילמת יותר בגלל שלפעמים במכס לא מוכנים לקבל את המחיר המוצהר בחשבונית שהגיעה עם המשלוח.

אז הם מחשבים את המע"מ והמכס לפי מחיר שוק שרשום אצלהם ברשימות.

בקשר למחשב נייד - לא שילמת עליו מכס. אלה שילמת עליו מע"מ 15.5%. על מחשבים ניידים אין מכס!

תגיד לי למה להיות ראש קטן ולהתווכח?? המכשיר שלי מוצהר ועל כל דבר חשמלי יש מכס גם על מחשב נייד לצערי המכס עושה מה שבאלו באקסבוקס דפקו אותי על כל המחיר . גם מכס גם מעמ וגם מס מחשב . במחשב הנייד דרשו רק מכס\מעמ ( שניהם 15.5 אז יאן לי מושג מה חייבו ) לא מאמין ? לא מקבל ? תכנס לאתר שלהם או שתתקשר אליי אני יכול להראות לך חשבוניות

פורסם

אלירן,

אתה פה עם הראש הקטן.

למוצרי אודיו יש משלמים מיסים, סה"כ המיסים הוא 32% מערך המוצר.

32% כוללים כבר את המע"מ וכל מה שצריך לשלם.

אני לא יודע מה זה בדיוק מה מחשב.

על מוצרי/חלקי מחשב משלמים רק מע"מ. (אקס בוקס לא קשור למחשבים לפי מה שאני יודע)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

מוצרי אודיו לבית ולרכב חייבים בתשלום מכס של 32.8% , התשלום מבוצע על מחיר המוצר+ המשלוח.

בנוסף, כאשר דואר מגיע מחו"ל והופך בארץ לשירות EMS, דואר ישראל גובה עמילות מכס שהיא בגובה של כ130-140ש"ח תלוי בעלות המוצר.

התשלום הזה מורכב מאגרת מחשב,השתתפות ברישמון ייבוא,שחרור מהיר מהמכס ודמי הקצאת אשראי.

על חלקי מחשב קיימת רק חובת תשלום מע"מ והיא עומדת על 15.5%.

במידה ופריט דואר חבילות לא נשלח במשלוח אקספרס ואינו הופך בארץ להיות EMS אז עלות העמילות של הדואר היא 35 ש"ח , אבל כאן הפריט יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתך ולא ישירות לביתך.

בנוסף, פריטים אשר מעוכבים במכס מחייבים הגעה לבית המגס האיזורי(כמו בת"א לדוגמא) ושם משחררים את הפריט.

אם כי, ניתן לשלוח להם את החשבונית של הרכישה והם יעבירו את המשלוח לסניף דואר וכך לא חייבים להגיע לבית המכס.

מנסיוני, הרבה יותר פשוט ומהיר לגשת לשם ולשחרר את החבילה.

under construction..

פורסם
אלירן אין דבר כזה מס מחשב מאיפה השטויות האלה

מע"מ הינו 15.5% אז איפה המכס פה? למה להטעות סתם

אלי

אלירן,

אתה פה עם הראש הקטן.

למוצרי אודיו יש משלמים מיסים, סה"כ המיסים הוא 32% מערך המוצר.

32% כוללים כבר את המע"מ וכל מה שצריך לשלם.

אני לא יודע מה זה בדיוק מה מחשב.

על מוצרי/חלקי מחשב משלמים רק מע"מ. (אקס בוקס לא קשור למחשבים לפי מה שאני יודע)

אח ישראלים איזה קטנוניות תעשו לי טובה בן אדם מדבר מנסיון אתם פה כל אחד פותח ויכוח , במכס עושים מה שבא להם אתם רוצים תאמצו תדעה שלי לא רוצים תזמינו ותאכלו תתסביך שלכם עם עצמכם אני מזמין פה יותר מכל אחד באיבי עשיתי מעל 40 עסקאות מחו"ל אני בן 17 וחצי יש לי ידע בדברים האלה כמו של סוחר בן 40 כל אחד פה שקנה צופר הופך להיות יבואן . תזמינו ביכלל ואז תבואו לערבב

פורסם

השרשור ננעל.

התגובה של ניר מסכמת הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...