Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימשיך לשחק! יש לי עוד כמה חלקים די "כבדים" שאני עוד צריך להזמין :lol:.

האחרון היה רדיאטור חימום לרכב בשליש ממחירו בארץ אשר צלח את המכס בלי בעיה בכלל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם אני עד היום שילמתי מכס רק פעמיים ולא ניתקלתי בבעיות עם EBAY .

הפיתרון פשוט אני משלם למוכר ישירות לPAYPAL שלו ואז העיסקה לא עוברת דרך EBAY.

Peugeot 208GTI

פורסם
לדעתי זה לא נכון, כי אם יבדקו רק 10% מהחבילות, בפועל ישלמו מכס רק על אחוז אחד מהחבילות.

כמו שאמרתי זה מה ששמעתי

בדיחה טובה. אולי שר התחבורה בעצמו צריך להגיע?

אני לא היחיד שאמר את זה כנראה שעוד לא יצא לך להזמין פנסים מחו"ל אחרי 1/1/08

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הזמנתי דברים רבים דרך איביי ואני עכשיו עוד ממתין לשני הזמנות שעושות דרכן מהונג קונג :-D.

אתה צריך להתמצא קצת באפשרויות המשלוח הקיימות בחו"ל וסוגיהם. ברגע שמוכר קולט שאתה מתמצא בסוגי המשלוחים הוא יבוא לקראתך כי יבין שאתה רציני. (מניסיון אישי שלי)

לפעמים מוכר יאמר לך שהוא יכול לשלוח רק בחברה אחת והמחיר X אך אתה יכול לתקשר עימו ולבקש את ההצעה הזולה ביותר גם מחברה אחרת, הוא פשוט "רגיל" לעבוד עם אותה חברה ובצורה מסויימת, אך עם מעט שכנוע אפשר להשיג הרבה דברים.

כמובן שזמן המשלוח יקח יותר זמן אך לפעמים שווה את הפרשי המחירים.

כמעט כל ההזמנות שלי אני שומר בטווחים של 50-70$ אלא אם כן אני צריך משהו יקר יותר ואז אין ברירה ואני מסתכן בתשלום מכס ומע"מ, לפעמים מחליקים גם בזה, זה ממש עניין של מזל כפי שרובר טורבו ציין.

מתקשר עם המוכר כדי שישנה מחיר על החשבונית או את תיאור המוצר למשהו יותר "עממי" ולפעמים גם משלם ישירות לפייפל של אותו מוכר באמת כדי שהחשבונית שלי לא תהייה עם הציטוט המדוייק של פרטי הפריט באיביי.

99% מהחבילות שאני מזמין אני אוסף מסניף הדואר ליד ביתי, ממזמן כבר לא מבקשים ממני תעודת זהות בדואר :lol:

פורסם

ארז זאב,

אפשר להתמקח עם מוכרים על מחיר משלוח?

ולשלם לא דרך איביי זה לא רעיון הכי טוב יש שם גם נוכלים אם תפול על אחד כזה אף אחד לא יוכל לתת לך מענה

אני שואל כי אני רוצה להזמין פנסי אנג'ל אייז לפולו - הבנתי שפנסי חזית זה מותר בטיחות ואסור לקחת עליו בכלל מכס

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אפשר להתמקח עם מוכרים על מחיר משלוח, אפשר גם להציע להם הצעות מחיר זולות יותר משפרסמו באתר.

ישנם מוכרים הגונים אשר מוסרים לך את המחיר האמיתי למשלוח, אך מנסיוני, רבים המוכרים אשר גובים עמלה גם על מחיר המשלוח. לכן זה טוב לדעת כמה עולה משלוח מאזורים שונים בעולם לארץ בצורות המשלוח השונות. כשאתה תשאל אותם לסיבת המחיר הגבוה במשלוח ושידוע לך שמשלוח מסוג X אמור לעלות Y דולרים וכי כבר בצעת משלוחים דומים במחיר זה, תראה איך פתאום המוכר מצליח לכווץ את מחיר המשלוח או אפילו מחליף חברה.

כבר כמה פעמים פניתי למוכרים אשר החזיקו מוצרים במשך הרבה זמן ולא מכרו אותם, הצעתי להם מחיר על כמה מהמוצרים ביחד

לקנייה מאוחדת במחיר זול יותר ממחירם הכולל של סך הפרטים ונענתי בחיוב.

למוכר יש אינטרס כמו כל מוכר, להפטר מציוד אשר לא צריך או מציוד אשר לא נמכר בקלות, גם אם זה אומר להוריד במחיר.

ישנם גם חברה עקשנים, אך לרוב אם תפנה בצורה מנומסת יהיה על מה לדבר.

המחיר שרשום באיביי זה לא תורה מסיני, אפשר וניתן להתווכח על המחיר גם שם.

פורסם

אבל הוא צריך לשנות את ה AUCTION ?

או שחייב לשלם לו דרך פיי פל בלי התערבות של EBAY (מסוכן - כבר קרא לי מקרה ששילמתי על מצלמה דיגטלית והמוכר נעלם לא ענה לאימיילים ולא קיבלתי מוצר מעל חודש אי ביי החזירו לי את הכסף וחסמו את המוכר שהיה חדש )

EAT SLEEP BOOST

פורסם
אני לא היחיד שאמר את זה כנראה שעוד לא יצא לך להזמין פנסים מחו"ל אחרי 1/1/08

יצא גם יצא, אבל נראה לך שנציג של משרד התחבורה אמור לבוא למכס כל פעם כשמישהו מזמין פנסים?

אתה צריך ללכת למשרד התחבורה כדי לקבל אישור.

לגבי מה שארז וולף כתב- מתנה או לא מתנה, המכס משולם בהתאם לשווי של המוצר. אדרבא- אם ישלחו לך "מתנה" הפקידה עלולה להחליט שזה שווה יותר ממה ששילמת בפועל ונטל ההוכחה יהיה עליך.

פורסם

כפי שרשמתי, רישום מתנה זו רק אחת הדרכים השונות כדי להעביר פריטים מתחת לרדאר.

ולגבי אישור משרד התחבורה, הקונה הוא זה שצריך לרדוף אחרי האישור, לא משרד התחבורה אחרי הדואר. 2pac צודק.

פורסם

רק תגידו איפה נציג מישרד התחבורה שמוציא את האישורים האלו...?

באיזור תל אביב ?

אם אני בא עם תמונה + ומדפיס עמוד מ -eBay ומראה לו תפנסים הוא יוכל לומר לי אם הם חוקיים או לא?

לפני שאזמין ואז יש מצב שהם בכלל לא חוקיים ואכלתי אותה.....

פורסם

אתה אומר שזה פנס חליפי עם אישורים כי על המקורי בארץ רוצים יקר ויצא לך הזדמנות להזמין בזול

נשמע הכי הגיוני , תקנו אותי אם אני טועה

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...