Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהיבואנים הורידו מכירות ב-80%!!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666088,00.html

שימו לב רק בכתבה, שהיחידה שכמעט לא ירדה במכירות (רק 6%) היא VW.

מה שמראה את העיוות העצום בשוק הרכב.

אולי מזדה 3 היא הרכב הנמכר ביותר בשוק.

אבל אין ספק שמבחינת לקוחות פרטיים הבחירה שונה לחלוטין.

אז מה טויוטה? עדיין אין הנחות? :twisted::lol:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאנשים הוזים קצת. לא שלא הייתי רוצה מאוד לראות התרסקות במחירי הרכב, אבל חצי מהמחיר זה מחיר העלות, חצי מהמחיר מסים מטורפים וחצי מהמחיר זה הרווח ליבואנים (חלוקה דומה ל- manbearpig). ליבואנים יש שליטה רק על החלק שלהם - גם אם יסכימו לוותר קצת על הרווח, אנחנו עדיין משלמים ונשלם הון תועפות על רכבים בארץ.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

היבואנים מרוויחים יפה מאוד על הרכבים בארץ, אל נא נשכח שהמס ירד בינואר ב 3% איפה ראינו את זה במחירים של המכוניות?

כשבכל העולם יש הנחות מטורפות כאן בארץ הנשלט ע"י חברות הליסינג הם מעיזים לעלות מחירים?!

אנחנו עוד נראה מה הם יעשו עם כל המכוניות ליסינג של המפוטרים ואנשים שהחליטו שלא שווה להם להחזיק ליסינג

פורסם

חברים, זה הכל עניין של זמן.

אף פעם לא נשמעו כ"כ הרבה קולות אנטי-יצחק לוי כמו בזמן האחרון.

ואני צדבר גם על קולות מיין סטרים - של אנשים שקונים מזדה 3 וקורולה ולא רק בעלי רכבים מיוחדים למיניהם.

אני באמת ובתמים מאמין שעדין יצחק לוי כשליט בלתי מעורער יסתיים לו מתישהוא.

כמה שקוף ומכור אפשר להיות?

פורסם

ברגע שכל השוק בידיים שלו, זה לא רלוונטי.

האדון יצחק לוי, ימשיך עוד זמן רב בתפקיד מחזיק הביצים של שוק הרכב הישראלי, מכיוון שאחוז גדול מהאוכלוסיה עדיין מתייחס למה שהוא רושם ומפרסם מדי חודש.

בקשר למחירי הרכבים החדשים, נראה לי שחוץ מ5,000 שקל לכאן או לכאן, שינוי גדול לא יהיה בגלל שכמו שכבר רשמו כאן, המיסים מהווים חלק גדול ממחיר הרכב בעת הקניה.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אין ספק שמס מהווה חלק גדול מהקניה וגם לייבא את הרכבים דרך הים לא זול, אבל מה שמקומם זה שהלקוחות הפרטיים מימנו את ההנחות שניתנו לחברות הליסינג על זה הכעס הגדול בקרב האנשים.

יותר מזה לדעתי חברות הליסינג הרבה פחות אשמות בתופעה הנ"ל הן חברות כלכליות ותפקידן מקסימום רווח במינמום עלות הן הולכות ליבואנים ומציאות את מה שנוח להן המחויבות שלהן זה כלפי עצמן והלקוחות שלהן, היבואן הוא זה שבוחר האם להסכים להצעות המגונות ולדפוק את הלקוחות הפרטיים או לא להסכים (ועדיין לדפוק את הלקוחות עם מחירים גבוהים כי השאר עושים כך והוא חייב גם כי הוא לא מוכר הרבה- כי הוא לא מוכר לליסינג)

ובכלל התופעה שקבוצות של מכוניות בארץ מתומחרות במחירים כמעט זהים מאוד משונה ממש לא הגיוני שרכב שמיוצר בקוריאה, מזרח אירופה , אירופה (צרפת גרמניה) טורקיה ויפן וכולם יעלו אותו דבר פשוט מקומם.

פורסם

אני חושב שאנשים הוזים קצת. לא שלא הייתי רוצה מאוד לראות התרסקות במחירי הרכב, אבל חצי מהמחיר זה מחיר העלות, חצי מהמחיר מסים מטורפים וחצי מהמחיר זה הרווח ליבואנים (חלוקה דומה ל- manbearpig). ליבואנים יש שליטה רק על החלק שלהם - גם אם יסכימו לוותר קצת על הרווח, אנחנו עדיין משלמים ונשלם הון תועפות על רכבים בארץ.

האמת לא הבנתי איך מחיר הרכב בנוי משלושה חצאים שונים..

שורה תחתונה, ככל שהמיתון יעמיק, והישראלי הממוצע ימתין עם רכישת הרכב שלו, ההנחות יעמיקו יותר ויותר.

יבואנים יחלו להרגיש את מחנק האשראי, עליות המימון יציקו, עלות האחסנה תמשיך לתפוח, ולא יהיה מנוס מהורדת מחירים.

רק סבלנות, השאלה אם לעם ישראל יש סבלנות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אכן מקומם. לפחות אני קניתי אצל יבואן שדופק את הפרטיים רק פעם אחת - במחיר גבוה, ולא גם בגלל שהם מממנים ליסינג... ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האמת לא הבנתי איך מחיר הרכב בנוי משלושה חצאים שונים

x0ga1x55wo3wyw45gx3zsi2e15200710130929manbearpig.jpg

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אין ספק שמס מהווה חלק גדול מהקניה וגם לייבא את הרכבים דרך הים לא זול, אבל מה שמקומם זה שהלקוחות הפרטיים מימנו את ההנחות שניתנו לחברות הליסינג על זה הכעס הגדול בקרב האנשים.

יותר מזה לדעתי חברות הליסינג הרבה פחות אשמות בתופעה הנ"ל הן חברות כלכליות ותפקידן מקסימום רווח במינמום עלות הן הולכות ליבואנים ומציאות את מה שנוח להן המחויבות שלהן זה כלפי עצמן והלקוחות שלהן, היבואן הוא זה שבוחר האם להסכים להצעות המגונות ולדפוק את הלקוחות הפרטיים או לא להסכים (ועדיין לדפוק את הלקוחות עם מחירים גבוהים כי השאר עושים כך והוא חייב גם כי הוא לא מוכר הרבה- כי הוא לא מוכר לליסינג)

ובכלל התופעה שקבוצות של מכוניות בארץ מתומחרות במחירים כמעט זהים מאוד משונה ממש לא הגיוני שרכב שמיוצר בקוריאה, מזרח אירופה , אירופה (צרפת גרמניה) טורקיה ויפן וכולם יעלו אותו דבר פשוט מקומם.

מה מקומם בזה?

חברות הליסינג הן חברות כלכליות ומה היבואנים, מלכ"ר?

הבעיה היחידה עם הליסינג הוא שהמדינה נתנה הנחה במיסוי על רכב צמוד (עם כל העיוות הנלווה בקביעת מדרגות השווי), מה שהפך את הפתרון של לתת רכב צמוד מטעם העבודה לפופולרי מעבר להצדקה הכלכלית "הנורמלית" שלו. זה הכל. כל השאר, כשר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רוצה להתייחס לעוד נושא, לא יודעת אם כדי לפתוח לזה נושא חדש. :roll:

אני עובדת באיזור של מוסכים, בדרך כלל יש באיזור הזה בלאגן ועומס, המוסכים פה תמיד היו מפוצצים, אם זה ה2 מוסכים של פיג'ו שיש פה, או המוסך של מאזדה ופורד, ג'יפ קרייזלר וכו וכו.

כבר חודש+ שאני רואה את האיזור הזה דיי יבש, המוסך של פיג'ו שנמצא לידי, שתמיד היה צריך להגיע ב7 בבוקר בשביל להכניס את האוטו, ריק, על הליפט אולי מכונית או 2, גם שאר המוסכים דיי שוממים (באופן יחסי למה שהיה ו\או צריך להיות).

עכשיו לשאלה:

מה קשור מוסכים ומיתון?

האוטו לא בסדר, אז לא מביאים אותו למוסך?

מושכים טיפולים?

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...