Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני תום ויש לי רנו קליאו ספורט אני רוצה להחליף לו מנוע מחיר לא מהווה כאן בעיה

1.האם זה אפשרי?

2.איזה מנוע בנפח 3 ליטר יתאים? חשבתי על המנוע של הבררה או של הקאמרו הם יתאימו?

3.והאם אפשר שם של בעל מקצוע רציני בכל הארץ שיכול לעשות את זה?

נ.ב הקליאו שנת 03

תודה תום.

פורסם

הכי מומלץ זה להחליף למנוע V6 וכמובן להרכיב אותו במקום המושב האחורי.

הבעייה היחידה שלך היא להשיג תושבת מנוע תחתונה, כל השאר זה 5 דקות עבודה :roll:

הערכה גסה באיזור ה100K, תעדכן אותנו בבקשה איך יצא.

פורסם

Fish במקום הכיסאות האחוריים לא נראה לי עדיף ליד מושב הנהג, ככה גם אפשר להיסתכל עליו

והייתי גם הולך על המנוע הזה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Big-Block-Chevy-drag-racing-engine-598-1060-hp-dyno_W0QQitemZ250366894939QQcmdZViewItemQQptZRace_Car_Parts?hash=item250366894939&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A3%7C39%3A1%7C240%3A1318

בהצלחה בפרויקט ותעדכן.

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם

פשש איזה שרות אני מקבל גם מנוע חיפשתם לי תודה אבל אני מעדיף שבעל המקצוע יזמין לי מנוע והכל כי זה המקצוע שלו והוא יודע אני רוצה כמה שפחות להיתעסק כדי לא לגרוע

ועוד דבר אחד קטן אתם מכירים בן אדם שיודע לעשות את זה?

שוב תודה

פורסם

הכי פשוט זה לקחת מנוע V8 חזק ואפילו חזק מאוד והלביש על המנוע 2 מדגשים טורבו גדולים (הכי גדולים שאתה יכול לקנות)

אני אומר לך האוטו לא יסע הוא יטוס :lol:

עכשיו ברצינות לא לוקחים סתם מנוע בגודל 3.0 ומלבישים אותו ברכב כזה או בכול רכב אחר לא כול מנוע מתאים לרכב שלך!

פורסם

הדבר הכי הגיוני שתוכל לעשות זה לקחת מנוע של מגאן 225 שהוא בנוי מבסיסו לטורבו ותשפר. תוכל להגיע להספקים וממונט מאוד גבוהים. או שתחפש את ה3 ליטר של הקליאו V6

CoupéF7R

פורסם
שלום

אני תום ויש לי רנו קליאו ספורט אני רוצה להחליף לו מנוע מחיר לא מהווה כאן בעיה

1.האם זה אפשרי?

2.איזה מנוע בנפח 3 ליטר יתאים? חשבתי על המנוע של הבררה או של הקאמרו הם יתאימו?

3.והאם אפשר שם של בעל מקצוע רציני בכל הארץ שיכול לעשות את זה?

נ.ב הקליאו שנת 03

תודה תום.

צר לי לפקוח לך את העיניים אבל מסתלבטים עליך ואתה זורם.

לדעתי אין לך קליאו ספורט, כי אם הייתה לך אחת היית יודע שבקושי יש מקום לדחוף סיכה בתא המנוע עם המנוע

הנוכחי, לכן כמות העבודה הנדרשת היא מפלצתית.

למי ששאל המנוע של קליאו V6 נמצא גם בלגונה.

אגב אם אתה לא מחרטט קבל התנצלות מראש.

פורסם

אם אכן יש לך רכב כזה, אני ממליץ לך לבדוק שמן. קשה נכון? היד בקושי נכנסת ואם המנוע טיפל'ה חם זכית בכוויה. עכשיו בוא נדמיין מנוע של קמארו בפנים :roll:.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...