Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב מסוג פיאט אונו מודל 1994, מנוע 1400 סמ"ק, גיר ידני, אשר גמע 102,000 ק"מ.

הרכב סובל מנזילות שמן, משאבת ברקס אחורית פגומה, מצמד גמור הזקוק להחלפה, וגיר הרוס לחלוטין (בעת נסיעה ההילוך קופץ לניוטרל).

הרכב הועבר למוסך, ושם נמסר שאי אפשר לתקן את הגיר הנוכחי ויש להחליפו לאחד אחר משופץ. את כל שאר החלקים יחליפו, ואת נזילות השמן יתקנו רק לאחר שטיפת מנוע.

על כל העסק לאחר בדיקה הוצע מחיר של כ- 1500 ש"ח. האם המחיר הגיוני?

האם לא ניתן לשפץ את הגיר הנוכחי? קצת מדאיג להתקין גיר שלא ידוע מה עבר עליו.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

שיפוץ לא כדאי כיוון שרכב כזה לפירוק נמכר בפחות מאלפייה, לכן עדיף "לשחוט" רכב שירד מהכביש בתור פלטפורמת חלפים זמינים בשקל וחצי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

קודם כל תודה על התשובות.

ניסאן- לא מדובר על שיפוץ הגיר הנוכחי, אלא על החלפה באחד אחר שלא ידוע מה עבר עליו.

יוני- דובר על 1500 ש"ח, אשר יכולים לעלות "בהתאם לצורך".

השאלה המרכזית היא האם לא ניתן לשפץ את הגיר הנוכחי?

איך זה יכול להיות שגיר (ידני) הלך לאחר 102K בלבד? מה הבעיה בגיר שגורמת להילוך לקפוץ?

פורסם

Why you decided, that the gear is over? If the gear jumps it doesnot matter that the gear is dead. In my alfa 33 the gear is also jumped,after I put more oil to the gearbox the problem is over. Look how much oil there.

I hope, that I helpped you

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

המחיר נשמע מעט הזוי... בעבר החזקתי אונו וככול הזכור לי עלות החלפת המצמד בלבד נעה בסביבות ה900 +-

ידוע שהאונו זולות לאחזקה אבל לא נראה לי שעד כדי כך, הייתי מציע לך לקבל עוד כמה הצעות מחיר בשביל

הפרופורציה וחוות הדעת.

Gn'f'R

פורסם

מצטער על האיחור, רק כעת ראיתי את 2 התשובות האחרונות.

קודם כל הבהרה: זהו לא רכב שלי, אלא של חבר.

Why you decided, that the gear is over? If the gear jumps it doesnot matter that the gear is dead. In my alfa 33 the gear is also jumped,after I put more oil to the gearbox the problem is over. Look how much oil there.

I hope, that I helpped you

אני לא החלטתי, זה המוסך החליט שצריך להחליף את כל הגיר.

בפועל ההילוך היה יוצא בנסיעה, בקיצור לא היה ניתן לנסוע עם הרכב.

המחיר נשמע מעט הזוי... בעבר החזקתי אונו וככול הזכור לי עלות החלפת המצמד בלבד נעה בסביבות ה900 +-

ידוע שהאונו זולות לאחזקה אבל לא נראה לי שעד כדי כך, הייתי מציע לך לקבל עוד כמה הצעות מחיר בשביל

הפרופורציה וחוות הדעת.

הרכב יצא מהמוסך ותוקן, אברר פרטים נוספים. לאחר הטיפול הראשון הרכב חזר לשם שוב פעם בגלל בעיות שונות ותוקן ללא תשלום, היתה גם בעיה במערכת ההזרקה.

• תוכן חדש...