Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
11 בבוקר

חניה של איקיאה נתניה

נבקש שמכוניות הספורט והמועדונים יחנו ביחד - מכוניות מבקרים ומשפחותיים יחנו בנפרד . בכל מקרה יש שם מספיק מקום לכולם

צריכים כמה מתנדבים להיות סדרנים ואנשים שמעוניינים לקיים את התחרויות "אוטו היפה" "אוטו המושקע" "אוטו הנקי" וכו'... כולל הכל - הרשמה שצבעה שיפוט ופרסים

יתר הפרטים כאן

:-D

איחרתי למפגש

לא אהבתי את הטקס בסיום

סיום הכונה לחארקות בכיכר ביציאה מהמתחם

מכאן מתחילות כל הבעיות למעשה

אבל אם אתם נהנים מזה שיבושם לכם

לפחות תיהיו כנים ושמישהו יספר על זה,אבל כאן שקט ודממה כאילולא היה...

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איחרתי למפגש

לא אהבתי את הטקס בסיום

סיום הכונה לחארקות בכיכר ביציאה מהמתחם

מכאן מתחילות כל הבעיות למעשה

אבל אם אתם נהנים מזה שיבושם לכם

לפחות תיהיו כנים ושמישהו יספר על זה,אבל כאן שקט ודממה כאילולא היה...

אדוני שקרן ותתרן, אדוני יעזוב את המקום. :-D

פורסם
ציקי רון אינו משקר

יום טוב ידידי

ציקי רון

תגיד אתה אמיתי???? :shock::shock::shock:

וסתם למקרה שאתה רציני,תראה לי אחד בשרשור הזה שלא גינה את המקרה הזה.

פשוט הזוי :?

פורסם

בצפון לא חסר מקומות!

יש את הקריון ויש שם מליון חניונים וכל עוד המכוניות חונות אין שום סיבה לכחולים להגיע, לא מאמין שבחניון סגור אנשים יעשו צלחות פתיחות או מכוניות מתנגשות.

פורסם
תגיד אתה אמיתי???? :shock::shock::shock:

וסתם למקרה שאתה רציני,תראה לי אחד בשרשור הזה שלא גינה את המקרה הזה.

פשוט הזוי :?

אהה רגע,זה היה במקרה ? אני הייתי בטוח שזה משהו יזום

אם ככה מגיעה כאן התנצלות שלי חשבתי שזה היה יזום,כאילו אחד ראה מהשני והשני מהשלישי וככה כל אחד רצה להיות השאפוני הבא,אבל אם זה רק מקרה קבלו התנצלותי.

פורסם
ציקי רון אינו משקר

יום טוב ידידי

ציקי רון

מנהלים, אני פונה ללב שלכם ומבקש ממכם לחסום את המשתמש ציקי רון , הוא בסה"כ בא להפריע את מנוחת הפורום וליצור ויכוחים מיותרים, כמו כן הוא נוטה למשוך אש(ממס ' שרשורים שכבר קראתי)בצורה דיי מכוונת, ולהכניס אמרות שטויות כנגד הכותבים ללא שום בסיס כמו שקורה בשרשור זה שהוא דוג' טובה לכך

לי אישית כחובב מטוריקה וכפעיל בפורום מפריע כי משתתף בפורום אדם שכל מטרתו להטיף לכל הסובבים,ואף לא בצורה עניינית אלא לשם ההטפה

בחרתי בשרשור זה כי הוא דוג' לכך

בן

עריכה: רק שסיימתי לכתוב ראיתי שכבר חסמתם אותו, יישר כח

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מאחר וציקי רון יכל לפתוח יוזרים על שם X אוY הצעתי בנושא אחר (ונחסמתי) משהו יותר גורף בדמות תק' צינון של חודש נגיד, בו משתמש חדש שיוכל לקרוא אבל לא להגיב באותו חודש, מנהלים, לטיפולכם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...