Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם יהיה מתחם סגור למועדונים (שאגב הגיבו לעניין?), כדוגמאת האירוע בלטרון, או שזה הולך להיות בעיקר מפגש של בני 17 עם האוטו של ההורים?

משכנתא זה קל

פורסם

לפותח השרשור והוגה הרעיון המאד מבורך לכשעצמו - קבל צרור עצות וחומר למחשבה.

1. מי מארגן את המפגש ?

2. מי אחראי על כל הצד האירגוני, על מנת שזה יראה כמו מיפגש ולא שוק ?

3. דאג לאישורים מתאימים מהרשויות, כי אם לא - אתה תיסתבך.

4. אתה חייב לדאוג לצוות שיתפקד בזמן הגעת המכוניות לאירוע, יכוין ויסדר את המכוניות לפי מקומות שניקבעו מראש.

5. להקצות אנשים שימרו על הסדר בזמן האירוע. מספיק חוליגן בודד ש "יפרפר" במגרש, מה שיהפוך אירוע מהנה לסיוט.

6. פנה בצורה מסודרת לכל המועדנים המוטוריים בארץ - זה נראה הרבה יותר רציני מלפרסם הודעה סתמית בפורום.

תחשוב על הכל, ואם תרצה עזרה - אני כאן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפותח השרשור והוגה הרעיון המאד מבורך לכשעצמו - קבל צרור עצות וחומר למחשבה.

1. מי מארגן את המפגש ?

2. מי אחראי על כל הצד האירגוני, על מנת שזה יראה כמו מיפגש ולא שוק ?

3. דאג לאישורים מתאימים מהרשויות, כי אם לא - אתה תיסתבך.

4. אתה חייב לדאוג לצוות שיתפקד בזמן הגעת המכוניות לאירוע, יכוין ויסדר את המכוניות לפי מקומות שניקבעו מראש.

5. להקצות אנשים שימרו על הסדר בזמן האירוע. מספיק חוליגן בודד ש "יפרפר" במגרש, מה שיהפוך אירוע מהנה לסיוט.

6. פנה בצורה מסודרת לכל המועדנים המוטוריים בארץ - זה נראה הרבה יותר רציני מלפרסם הודעה סתמית בפורום.

תחשוב על הכל, ואם תרצה עזרה - אני כאן.

1) אף אחד.

2) כל איש לעצמו. אני רוצה להאמין שאנשים מספיק בוגרים לשלוט על עצמם

3) ראה #1

4) לא חייב כלום. אולי אם הייתי אמרגן ומרוויח כאן משהו - בינתיים אני רק זרקתי רעיון לרחבי ה WWW ...ואם וכאשר אנשים או מועדונים יחליטו לבוא זה על דעתם ואחריאותם בלבד.

5)ראה #2

6) הפניה למועדונים ולציבור הרחב נעשתה בכמה מישורים - מי שיבוא יבוא, מי שלא לא.

its really that simple

פורסם

מצטער, זה לא עובד כך.

לאירוע בסדר גודל כזה חייב להיות מארגן וחייבים לקבל אישורים מהרשויות.

תאונה הכי קלה או חלילה פגיעה בנפש עלולה להכניס אותך מאחורי סורג ובריח.

לפי מה שתיארת עד עתה - יש כאן תמהיל ברדק מושלם.

ניסו להסביר לך את העיניין גם בפורום מועדון אלפא, אך אתה בשלך.

נו שויין..

פורסם

איך קבעת שיש "מפגש מועדונים", כשאף מועדון רכב (שמכבד את עצמו) עדיין לא מכיר בקיומו של מפגש שכזה?

מסכים עם התגובה של חן שמעלי - מה שיהיה לכם זה ברדק ולא יותר מזה...

פורסם

אף אחד לא קבע כלום מה נסגר עם הגישה השלילית ?

אתה רוצה תבוא לא רוצה אל תבוא,למה לבוא בטענות כמו חבורת פולניות?

פורסם

לא מבין את הכבדות, כל אחד יבוא עם האוטו שלו בשעה שיסוכם, יפיצו את ההודעה בכל הפורומים, ומי שרוצה יבוא. לא צריך טקסים וחגיגות, רק לראות מכוניות... כמו שיש מפגשים לא רשמיים כל שבוע.

אם תהיה תאונה בעל האוטו אשם, למה שמי שכתב איזה הודעה בפורום יהיה שייך בכלל לעניין?

השאלה היא אם מי שהתחיל את הרעיון התכוון לכל המכוניות של חברי הפורומים (כל אחד ומה שהוא אוהב) או שרק מכוניות מיוחדות? מועדון פיאט עם כל האונו והפונטו למשל, שייך?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
איך קבעת שיש "מפגש מועדונים", כשאף מועדון רכב (שמכבד את עצמו) עדיין לא מכיר בקיומו של מפגש שכזה?

מסכים עם התגובה של חן שמעלי - מה שיהיה לכם זה ברדק ולא יותר מזה...

בראבו! סוף סוף מישהו מבין עניין!

כשההודעה פורסמה במועדון אלפא רומיאו, ועד המועדון סירב להצטרף למפגש הזה באופן מוצהר בדיוק מהסיבות שפורטו כאן. בתגובה, היה מי שדאג להאשים את המועדון וחבריו בהאשמות שונות ומשונות, ובעיקר בכך שחברי המועדון מחשיבים עצמם מורמים מעם.

אז כמו שנאמר בתגובה הקודמת: שכל אחד יעשה מה שהוא מבין. אני אשמח מאוד להתבדות, אבל אני לא רואה שום תועלת צומחת מהמפגש הזה.

למי שמעוניין לראות, להלן קישור לדיון שהיה במועדון אלפא רומיאו: http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4565

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אף אחד לא קבע כלום מה נסגר עם הגישה השלילית ?

אתה רוצה תבוא לא רוצה אל תבוא,למה לבוא בטענות כמו חבורת פולניות?

תזכיר פעם לוותיקי מועדון ה 5 את "אירוע רידינג" מעניין אילו תגובות תקבל.. ומועדון ה 5 זה גוף שיודע "להרים" אירועים.

אם לא יהיה מארגן לאירוע, זה יראה כמו המיפגשים באיצטדיון ר"ג, שרק בנס לא קופחו שם חיי אדם.

אירוע 4 שנים ל CF היה אירוע מוצלח כי הוא אורגן בקפידה וקיבל את כל האישורים הנידרשים.

תאר לך שהיינו מפרסמים הודעה בנוסח "תגיעו בשישי למסלולים באשדוד יהיה ארוע פ33ה", ללא סדר ואירגון.

איך זה היה נראה לדעתך ?!

• תוכן חדש...