Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

הערב פתחתי מכסה מנוע כדי לבדק שמן מים וגיליתי שאחת הצינוריות וואקום מנותקת.

יש לי שתי צינוריות יוצאות אחת מתחברת לסעפת יניקה(שהיא מחוברת)

והשניה אני לא מצליח למצוא איפה צריך לחבר אותה?

תודה מראש.

נ.ב

פג'ו205 1400 ידני מנוע שוכבXY שנת 88

נ.נ.ב

תגידו מזל טוב עברתי טסט באוטו היום!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

דבר ראשון מזל טוב, אני מתקשה לקבוע בלי לראות אבל יש כמה אפשרויות:1. במידה ויש לך מזגן אז למגביר טורים.

2.קידום הצתה במפלג.

3. אולי באזור של מסנן האוויר יש שסתום שנפתח ומאפשר כניסה של אוויר חם מאזור סעפת הפליטה.

פורסם

שלום רב !

העובדה שיש לך מזגן לא מקורי, לא מענינת כרגע, ולהפך, מזגן לא מקורי מחייב התאמה של מגבר טורים אונברסלי.

תמונה שווה אלף מילים, אך התמונה שצרפת לא שווה דבר, מבלי שתתמקד על צינורית נוואקום הקרועה, ועל הצד השני של

הקרבורטור, הצד הקשור לכנף נוסע, וצמוד לקיר האש, צמוד לקרבורטור, ומתחת לבית מסנן האוויר.

באם יתברר שצינורית הוואקום אכן שייכת למגבר טורים, אי הרכבתה, לא גורמת שום נזק, ושום שיבוש בםעות המנוע, כל עוד המזגן לא פעיל.

האם המזגן תקין, והאם העת הפעלת מזגן הסלד עולה?

ספק תמונות נוספות, מהאזור שציינתי, וספק תמונה, של הצינורית וואקום החשופה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הסל"ד לא עולה!

בכללי נגיד עם אני מדליק אורות הסל"ד לא עולה!

לפי מה שאמרת צביקה זה באמת המגבר טורים!

איפה הוא נמצא בדרך כלל איך הוא ניראה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תסתכל על הקרבורטור בצד איפה שמתחבר הכבל גז ישנה זרוע, ליד אותה זרוע אמורה להיות דיאפרגמה שיוצא ממנה מוט בצורת האות ר'.מהקצה השני של הדיאפרגמה אמור לצאת צינור וואקום למגביר טורים וממנו לסעפת היניקה.

אם תצלם את האזור בצורה ברורה כמו שצביקה ביקש יהיה יותר קל להתייחס לשאלה.

פורסם
הייתכן שעדיין לא החלפת פילטר שמן?!?

החלפת מסנן שמן ברכב זה, מחייבת את שטיפת האזור לאחר הרכבת המסנן החדש, בגלל שמן המנוע, הנשפך ממסנן שמן הישן, בגלל מיקומו היצירתי, של היצרנים הפרצתים, אוכלי הצפרדעים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התמונה היא תמונה ישנה ועל סעפת היניקה יש צינור וואקום מחובר ראיתי אותו!

לאן עוד זה יכול להתחבר?

למרות שהצינורית וואקום כן מחוברת הטורים עדיין נופלים גם בהדלקת מזגן וגם בהדלקת אורות!

מה זה יכול להיות עוד?

נ.ב כמה דקות אני אני יצלם את המנוע מכמה זויות ואני יעלה תמונות!

• תוכן חדש...