Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באמת שהתאפקתי לא להכנס ל"שיחה" כאן, אבל הרגשתי שאני חייב לומר משהו.

אין חשיבות כלשהי, לצורך הדיון, למי הוא ליאור ברוך או מה ליאור ברוך. ישנו אתר בשם קלאסיק קאר אשר כל מטרתו היא לקדם את נושא הרכב הקלאסי בישראל, זאת ע"י מתן תוכן רב בנושאים שונים מתוך כוונה להעשיר את אלו המעוניינים בהעשרה, לעניין את המתעניינים ולשעמם את המשועממים.

אלפי שעות וכספים רבים הושקעו באתר מתוך הכוונה הרשומה לעיל, לא מתוך כוונה לקבל תמורה כספית או תמורה אחת מאיש מהגולשים באתר אלא מתוך אהבה אמיתית לתחום הרכב הקלאסי , מתוך אותה אהבה אני מנהל אותו וכפי שציין כאן אחד הכותבים, אף עזבתי קריירה מצליחה של שנים רבות בתחום ההיי-טק בכדי להשקיע ולהתמקד בתחום אותו אני אוהב ואולי אף להתפרנס ממנו בכבוד.

זכותו של כל אדם להתבטא כרצונו, אנו חיים במדינה דמוקרטית המאפשרת לכל אחד מאיתנו לומר את אשר על ליבו, אם בעל-פה ואם על הכתוב. זכותו של כל אדם להביע ביקורת ודעה על כל נושא ובכללם, גם על אתרי אינטרנט. אם רצה אדם להביע ביקורת על אתר הרכב הקלאסי, זכותו המלאה, ייתכן וישנן דרכים נכונות ועדינות יותר להביע ביקורת או דעה, אך זוהי דעתו ושפתו, לטוב ולרע.

חשוב לי לציין כי בכך שמעת לעת אני נותן לינק לדף מסויים באתר הרכב הקלאסי אינה באה מתוך רצון "לפרסם" את האתר כאן ב CF. מי שמכיר את האתר מכיר אותו, מי שלא, לא. כפי שאנשים שואלים שאלות שונות, כגון מי יודע איפה ניתן למצוא רכב כזה או אחר או שאלות שונות ואנשים עושים להם ונותנים להם לינק עם תשובה, כך מצאתי לנכון לעיתים רבות לתת קישור לדף זה או אחר באתר עם מענה לאותה שאלה והכי חשוב, להבדיל מרוב התשובות באתרים אחרים, האתר הינו בעברית.

לאתר הרכב הקלאסי אלפי מבקרים יחודיים שונים ביום .פרסום האתר מתבצע במגאזיני הרכב השונים וכן באתרי אינטרנט שונים, כך שפרסום קישורים בפורום זה לנושא זה או אחר באתר שאותו אני מנהל אינו בגדר פרסומת אלא בגדר נסיון שלי לעזור, נטו. כך גם קישורים שאני נותן לכתבות שנכתבות באתר וחשבתי שהן עשויות לעניין את החברים כאן בפורום שהינם ברובם חברים ומכרים שלי ממועדון החמש או ממקורות אחרים.

לסיכום, מותר להביע דעה ואף מומלץ. מותר להביע ביקורת ואף מומלץ. ישנן דרכים נכונות, מנומסות ותרבותיות להביע דעות וביקורות אך לא אני אהיה זה אשר יחנך וילמד את אותם אלו אשר בחרו להביע את דעותיהם בצורה זו או אחרת.

בואו נמשיך ונתמקד כולנו במה שאנחנו באמת אוהבים, תחום הרכב הקלאסי, נעזור אחד לשני ונקדם ביחד את התחום.

ליאור ברוך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ראשית, אני מסכים עם כל מילה שאיביזה אמר. ליאור עשה מעשה שלא כולם רוצים או מסוגלים לעשות. ברור שכשהוא מרים אתר ל"אויר" הוא חשוף לביקורת, אבל לאמר דברים גורפים נגד ואנטי כמו ש"אנימל", זה מוגזם, כי כל ביקורת צריכה להיות מאוזנת.

ומילה לקובי: הביקורת צריכה להיות לגופו של ענין ולא לגופו של אדם...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...