Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תצורה אתה מעונין לבנות?

אם אתה מדבר על מערכת איכות,ואתה רוצה להתחיל מקטן הרי סט קדמי יספיק כרגע.

אם אתה מדבר על סט קדמי תריץ חיפוש ותמצא שם סט שמככב והוא דוטק אוביישן

של מורל,כ 900 שקלים.

מגבר 4 ערוצים שיחזיק לך את כל המערכת-סדרת MPX החדשה של MAC AUDIOל (900 ש"ח) או המגבר הישן אך החזק וטוב שאני בעצמי התנסתי איתו-Z4200 גם סביבות ה 900.

אני אוסיף שהMPX על הנייר קצת יותר חזק מהמאק הקודם אבל אני לא חושב שזה ישנה כרגע.

אתה יכול להוסיף מגבר שני ערוצים גם של מאק mpx 2500 לא יצא לי להכיר אותו אבל הוא נראה מבטיח מגבר שני ערוצים בגישור מוציא 600 וואט,לפחות ככה כתוב אף אחד באמת לא סגור על זה(:-

וככה תוכל לשחק,תרצה רביעיית רמקולים ברכב,חבר אותם ל4 ערוצים,את הסאב שלך חבר למגבר עם השני ערוצים ולהיפך.

מה שכן המאק אודיו שלי בחיים לא אכזב,ועוד שלי היה יד שניה,ככה שמבחינת המלצה למשהו אמין ה 4200 יותר מוכר,נסה לבדוק אם מישהו התנסה כבר עם ה MPX

בגדול אתה יכול לשחק לך עם התצורה תלוי מה אתה רוצה אחוריים רוצה לוותר,אולי תדבק בחיידק ועוד כמה חודשים תרצה 3WAY?

בכל מקרה בהצלחה.

ג'ובני

• תוכן חדש...