Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

לאחרונה שמתי לב שבזמן שאני עומד ברמזור כשבלם היד מורם ועם זאת ההילוך הוא N, ישנם רעידות קלות באוטו.

לעומת זאת, כשהאוטו משולב לD אין רעידות.

יש לציין שהאוטו עבר 56K ומטופל כמו שצריך.

מה יכולה להיות הבעיה? או שבכלל זאת לא בעיה.?!

תודה!

Polo 2012

פורסם

יש לי סיוויק 2008 גם רועדת בעמידה. (לא יותר מידי אבל מורגש).

לפי מה שהבנתי הונדה תיכננו ככה את הרכב שיחסוך דלק בעמידה והטורים מאוד נמווכים בעמידה (אצלי סביבות ה 600).

פורסם

לא בטוח שזה יהיה ההסבר הנכון ביותר אבל אני אנסה להסביר ..

זה תלוי בתדירות שהמנוע מייצר. קח לדוגמא רמקול באס אתה מרגיש אותו יותר מאשר אתה שומע אותו. גם כאן כאשר הטורים נמוכים תדירות הויברציה של המונע יורדת ואז אתה מרגיש את זה הרבה יותר.

פורסם

ממש לא. חוץ מה חוסר נוחות אין בזה שום דבר רע.

אפשר גם אולי לעלות את הסל"ד בעזרת מחשב, לשנות ערכים במחשב רכב, אבל זה לדעתי מיותר.

אם הרעידות נסבלות כלומר שלא כל האוטו רוקד ואם תשים טלפון על הדשבורד הוא יפול בגלל זה, אז אין סיבה לעשות עם זה כלום.

ד"א ה"תקלה" הייתה לפני זה?

פורסם

אלה לא רעידות רציניות בכלל, פשוט חשבתי שאוטו שהוא יחסית חדש, לא אמורות להיות רעידות.

לאחרונה שמתי לב לזה, חשבתי שיש בעיה שאולי כדאי לטפל בה.

Polo 2012

פורסם

גם אצלי ככה, סל"ד סרק 650 סל"ד זה נחשב נמוך וזאת הסיבה, אתה יכול להשים לב בזמן עבודת בקרת האקלים כשהמדחס מפסיק וחוזר לעבודה, ואתה מרגיש רעידות בזמן שהוא לא עובד, ובזמן שהוא עובד הרעידות נפסקות כי הוא מעלה סל"ד.

לא מדובר בתקלה.

• תוכן חדש...