Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 10K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אמא שלי רוצה לקנות אוטו אוטומט עד 10000 ש"ח ושיהיה קטן [האצ'בק - "ללא בגז'"].

עברתי על כל המודעות ביד2 ע"פ הפרמטרים האלה והגעתי ל-4 רכבים.

דייהטסו שרייד

קיה פרייד

סיטרואן ZX

סיטרואן סקסו

מה דעתכם על הרכבים האלה בכללי ועל המודעות הספציפיות האלו?

אם יש לכם עוד רכבים אשר עונים על דרישות אלה אשמח שלמוע הצעות.

תודה מראש,

יאיר.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

אתה יכול לבדוק את הרנו קליאו, פג'ו 106.

מכל אלה אני הייתי הולך על הסטרואן סקסו הכי נוחה לדעתי ובמיוחד לאישה, אוטו קטן קומפקטי.

הקיה לא נוחה בכלל לדעתי.

פורסם

דייהטסו שרייד, סוזוקי סוויפט או אולי טויוטה סטארלט (נדירה יותר) - כולן בערך משנת 1993.

מה שתמצא במצב יותר סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב אוטומטי במחיר הנ"ל וכפי שציינו קודמיי - שרייד .

מניסיון , האמינות של הגיר האוטומטי בשרייד היא יוצאת מהכלל .

יש לי כבר מעל לשנה וחצי את השרייד 1.3 האוטומטית משנת 92 ואני מאוד מרוצה (טפו טפו טפו) .

הרכב לא מאכזב .

חשוב מאוד - יש למצוא רכב במצב שמור .

אני למשל מצאתי רכב שלא היה במצב כל כך שמור מבחינה מכנית , השקעתי מחזירי שמן ומגון חלקים אחרים שדרשו החלפה , אך אחרי כל ההוצאה הכספית הזו הרכב כבר לא עושה שום בעיה ומוכיח אמינות מעבר למצופה .

האומנם , אין לה את הנוחיות של הצרפתיות , שהרוב המכריע טוען לה , אבל הגיר שלה הוא אמין ועל כך יעידו חברים נוספים בפורום , אני מניח .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...