Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהרצף נקטע, +3.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרמקולים הטובים בעולם בנויים קצת אחרת ממה שכולנו מכירים ובטכנולוגיה אחרת

וגם המחיר שלהם הוא קצת אחרת:

http://icondealerservice.com/catalog/index.php?_a=viewProd&productId=26

החברה הזו גם מייצרת את אחד המגברים היקרים בעולם:

http://icondealerservice.com/catalog/index.php?_a=viewProd&productId=29

זה שאתה אולי לא מכיר מה זה רמקולים אלקטרוסטטיים או רמקולים מסוגי ריבון שונים זה לא אומר ש"כולנו" לא מכירים...

ולגבי המחירים, על המילה גימיק שמעת?

לפני כמה שנים טרו-טקנולוג'י הוציאו מגבר קלאס A לימטד אדישן של400 יחידות והוצג בCES עם תג-מחיר של 100000$.

למעשה יוצרו רק כ100 כאלו.

אבל נחש מה קרה בסוף?

ובדיוק לפני שבוע נמכר באיביי מגבר כזה ב7000 דולר

PHASS

כן, שמעתי אותם.

כן, שמעתי הרבה מאוד סטים אחרים, גם פה בארץ.

כן, אני עדיין חושב שהסט שלהם (לא זוכר את שמו כרגע ואין לי זמן לחפור להם באתר) הוא הכי טוב ששמעתי אי פעם. - אבל מה אני יודע ?

נו טוב,

http://www.phassusa.com/Products/Speakers/AlnicoSeries.htm

חגי

חגי,

זה ששמעת ואהבת זה דבר אחד והוא מקובל,הגיוני ולגיטימי

זה שהחלטת שזה הכי טוב בעולם זה חסר הגיון, כי הרי לא שמעת את כל הסטים שקיימים על פני כדוה"א נכון?

כי גם לפני שבועיים החלטת שהסאבים שיש אצלך הם הכי טובים בעולם לSQ, וגם אז כתבתי לך שזה חסר הגיון כי הרי גם אז לא שמעת את כל הסאבים שקיימים ולמעשה גם חרצת דין וזה כחודשיים לאחר שביקשת כאן חוו"ד על סאבים כאלו ואחרים.

קצת היגיון לא מזיק.

under construction..

פורסם

+1 נאדר.

השמיעה היא דבר סובייקטיבי ולכן אין "הכי טוב בעולם".

אחד יגיד המידבאס של הסופרימו מדהים ואחד כמוני למשל לא אוהב אותו.

אחד יאהב סקאן ספיק אחד יגיד שהם ממש לא הטעם שלו.

הכל זה עניין של טעם בסאונד, גם לרכב וגם בבית.

פורסם
זה שאתה אולי לא מכיר מה זה רמקולים אלקטרוסטטיים או רמקולים מסוגי ריבון שונים זה לא אומר ש"כולנו" לא מכירים...

ולגבי המחירים, על המילה גימיק שמעת?

לפני כמה שנים טרו-טקנולוג'י הוציאו מגבר קלאס A לימטד אדישן של400 יחידות והוצג בCES עם תג-מחיר של 100000$.

למעשה יוצרו רק כ100 כאלו.

אבל נחש מה קרה בסוף?

ובדיוק לפני שבוע נמכר באיביי מגבר כזה ב7000 דולר

חגי,

זה ששמעת ואהבת זה דבר אחד והוא מקובל,הגיוני ולגיטימי

זה שהחלטת שזה הכי טוב בעולם זה חסר הגיון, כי הרי לא שמעת את כל הסטים שקיימים על פני כדוה"א נכון?

כי גם לפני שבועיים החלטת שהסאבים שיש אצלך הם הכי טובים בעולם לSQ, וגם אז כתבתי לך שזה חסר הגיון כי הרי גם אז לא שמעת את כל הסאבים שקיימים ולמעשה גם חרצת דין וזה כחודשיים לאחר שביקשת כאן חוו"ד על סאבים כאלו ואחרים.

קצת היגיון לא מזיק.

היי,

אם תשים לב לציטוט שלי - אמרתי בבירור - הם הכי טובים שאני שמעתי אי פעם.

יתרה מכך, אני מלכתחילה לא התייחסתי לשרשור של רועי כי הרמקולים הטובים בעולם - אלא, לטובים ביותר שאני אישית מכיר.

לעניין הסאב - נכון, אתה צודק - זה לא משנה את העובדה שהסאב שלי הוא הכי טוב בעולם. :lol: (נו טוב, הכי טוב בארץ. -הכי טוב ברמת גן ?)

...CASKA for life

פורסם

כתבת שם יותר מידי "כן":) בגלל זה הגבתי.

תשמע, הכל יחסי, והגדרה של "הטוב בעולם" הוא מטופשת מהיסוד כי על טעם וריח אין מה להתווכח.

לדעתי ומזמן כבר אנשים נוכחו לדעת שהתקנה נכונה ושאר הרכיבים של המערכת יקבעו האם הצליל הסופי מהרמקולים הוא יהיה XXX או ZZZ או YYY.

תביא לי איזה סט שאתה רוצה כולל הPHASS ואני יכול לגרום לו להשמע כמו פולס..

אין דבר כזה הסאב הSQ הכי טוב בעולם, כי יש יצרנים שגם אתה עוד לא שמעת עליהם.

ועם כל הכבוד לSI או IA או AA או FI או RE שכולם ממש קרובים בביצועים(מאותו בית הגיעו) יש עוד מגוון עצום של חברת שמייצרות מוצרים מטורפים.

לכן, הקביעון מהשטן..

under construction..

פורסם

אני אגיד את האמת אני ממש מבסוט על השרשור הזה למורות שכולם פה מריצים עלי "דחקות"...

קיצור אני באמת רק עכשיו מבין את פשר העניין של רכיבים לאודיו לרכב.

עד היום חשבתי לעצמי "תמיד יש לאן להישתפר"

אבל לא נכון אני טועה בגדול.

ברגע שאתה כבר מדבר על הרמות האילו של הציוד שיש לי או לנאדר,לעופר,ללאון,דניאל,דני...(ועוד מצטער עם שכחתי מישהו)

אתה מבין שמפה אין לאן להתקדם, אלה רק לשנות את האופי של הסאונד.

ואני מרוצה מאוד מהסאונד אצלי רק יש כמה דברים שאני כבר יודע שצריך לכוון.

סה"כ אני מרוצה.

ואני שמח שפתחתי את השרשור הזה הוא סידר לי הרבה בחיים.

תודה לכולם.

רועי

פורסם

ראיתי את השרשור הזה והבנתי שגם לפני 3/4 שנים היה שרשור דומה וגם שם היה ויכוח דומה,אבל מה שקרה מאז הוא, שהיום מותקנים אצלכם רוב הדברים שבזמנו היו בגדר חלום אז אני לא יופתע אם בעוד שנה שנתיים גם חלק מהרכיבים שכרגע בגדר חלום יהיו מותקנים אצלכם במכוניות. ותחשבו על זה. :wink:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=39299

פורסם

אין כמו פירלס!

.

.

.

האחים נצרת! :-D

ואני מתפלא שעוד לא נעלו את הת'רד הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפרופו פירלס

לפני כמה ימים הופתעתי לגלות שיש לי רמקולים של פירלס בסלון

זיוף כנראה אלה אם כן יש דגם שקוראים לו PEERLESS GOLD :shock:

פורסם

טוב אם אתה חושב ככה ,זאת דעתך .

תנסה לחפש בנט איזכור על תחרות מבוססת אלפיין שבה כל בתי התקנות קיבלו את אותו ציוד , ואגב גם רכב אפשר לשפר לדוג' ,לעבור למרכב האצבק.

לגביי הסקאן ספיק ומבוססיהם , שורה תחתונה עם כל הכבוד ויש כבוד , לא זכו באף תחרות וכמעט אף פרס בעולם , בעוד שכאלו שאתה פחות מעריך כגון HAT שקיבלו ציונים מעולים וזוכים בהמון תחרויות , DLS שזכו בכל פרס אפשרי ותחרות אפשרית , פיוניר שהראו לכולם השנה מה זה סטריאו גם בSPL גם SQ זכו בכל הפרסים , ברקס תמיד בשלישיה ועוד רבים וטובים אחריהם.

לכל אילו שיקטלו אותי לגביי המדובר , אין טעם ותכננן מוצר לטעון לטוב ביותר ולא לזכות בכלום .

פורסם
הרמקולים הטובים בעולם בנויים קצת אחרת ממה שכולנו מכירים ובטכנולוגיה אחרת

וגם המחיר שלהם הוא קצת אחרת:

http://icondealerservice.com/catalog/index.php?_a=viewProd&productId=26

החברה הזו גם מייצרת את אחד המגברים היקרים בעולם:

http://icondealerservice.com/catalog/index.php?_a=viewProd&productId=29

הנה,

מצאתי את זה במיוחד בשבילך.

כמו שכבר כתבתי לך, מדובר סתם על גימיק שיווקי שפשוט עובד על אנשים כמוך.

הנה לך, המגבר הנ"ל מוצע למכירה, ולא-לא בעשרות/מאות אלפי דולרים.

אלא בסה"כ "רק" 8000דולר.

http://cgi.ebay.com/CRITICAL-MASS-JL-UL-A4x350-CLASS-A-AMPLIFIER-AMP-BEST_W0QQitemZ290253062399QQihZ019QQcategoryZ18795QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

תהנה:)

under construction..

פורסם
טוב אם אתה חושב ככה ,זאת דעתך .

תנסה לחפש בנט איזכור על תחרות מבוססת אלפיין שבה כל בתי התקנות קיבלו את אותו ציוד , ואגב גם רכב אפשר לשפר לדוג' ,לעבור למרכב האצבק.

לגביי הסקאן ספיק ומבוססיהם , שורה תחתונה עם כל הכבוד ויש כבוד , לא זכו באף תחרות וכמעט אף פרס בעולם , בעוד שכאלו שאתה פחות מעריך כגון HAT שקיבלו ציונים מעולים וזוכים בהמון תחרויות , DLS שזכו בכל פרס אפשרי ותחרות אפשרית , פיוניר שהראו לכולם השנה מה זה סטריאו גם בSPL גם SQ זכו בכל הפרסים , ברקס תמיד בשלישיה ועוד רבים וטובים אחריהם.

לכל אילו שיקטלו אותי לגביי המדובר , אין טעם ותכננן מוצר לטעון לטוב ביותר ולא לזכות בכלום .

מתן,אולי אתה צודק שהם אף פעם לא זכו בתחרות.

אני אישית הולך לדבר עם מנ"כל סקן ספיק על הנושא, שיכניס את הרמקולים לקטגוריה SQ לרכב.:wink:

• תוכן חדש...