Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 12000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך בבקשה עזרה,

הלכתי לא מזמן לקנות מכונית יד שנייה והבחור שם הציע לי:

ניסאן סאני שנת 93

נפח מנוע 1600

197,000 ק"מ

אוטומטית

האם כדאי לקנות??

אשמח לתגובות טובות ורעות,

הוא רצה עליה 11,000 ש"ח.

אני מחפש רכב בין השנים 1992 ל1999 אוטומט ב 12,000 ש"ח

אם יש רכב אחר שאתם ממליצים לי במחיר הזה

אני אשמח לשמוע,

ותודה מראש.

פורסם

אוטומט חובה בעיניך? אם כן, בתקציב כזה אתה יכול להוסיף לרשימה אפלאוז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני סגור על אוטומט ואני לא אוהב את הצורה של הדייהטסו,

אם יש לך דעה בקשר לניסן סאני,

אני אשמח לשמוע.

פורסם

רובר 216 95-96.

המחירון הוא בסביבות ה13k+- אבל אני מאמין שהתמקחות על 1000 ש"ח לא תהיה כזו בעיה, וב216 אתה מקבל יותר "רכב" משתקבל בסאני, זאת אומרת חישוקי מגנזיום 2 כריות אויר וabs 2 ח"ח דברים שאני מאמין שהסאני לא מציעה, וגם תקבל מנוע 1600 סמ"ק אוטומט בעל 111 כ"ס וכמובן מודל יותר מתקדם.

פורסם

אני מחפש רכב בין השנים 1992 ל1999 אוטומט ב 12,000 ש"ח

אם יש רכב אחר שאתם ממליצים לי במחיר הזה

ברור לך שרכב אוטומטי מודל 99 לא תמצא בתקציב הזה, אלא אם מדובר ברכב שעבר 3 תאונות קשות+- והצמיג הקדמי ימני שלו יבש.

האפלאוז היתה פעם מכונית טובה, אמינה, פשוטה ולדעתי גם היתה קנייה טובה בזמנה. אבל היום הייתי נזהר מלהמליץ על אפלאוזים מהמודלים האלו. המנועים שלהם רגישים מאוד להתחממות ולשימוש במי ברז, מה שגורר לא מעט פעמים תקלות מנוע שלא כל מכונאי ירצה להתעסק איתן. תוסיף לזה את העובדה שהגיר האוטומטי במודלים האלו היה בעל 3 הילוכים בלבד ותקבל חבילה נחותה משמעותית מהסאני.

יש לא מעט רכבים שיכולים להכנס לך לתקציב. אם תפרט קצת יותר לגבי הדרישות שלך אולי יהיה אפשר להמליץ לך על אופציות נוספות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקציב הוא 12,000

האוטו שאני מעוניין לקנות במחיר הזה יש בו את הפרטים הבאים:

מנוע מ1200 עד 1600,

עד 200,000 ק"מ,

הגה כח,

אוטומט,

ABS לא חובה,

חלונות חשמל לא חובה,

כריות אוויר לא חובה,

צריך משהו אמין וחסכוני בדלק,

צריך אוטו לנסיעה של 20-ל25 ק"מ ביום,

משהו שחלקי החילוף שלו לא עולים הרבה כסף,

אשמח לקבל עוד הצעות כדי שאשקול האם לקנות את

הניסאן סאני 93'

ותודה מראש

פורסם

אני יוכל לומר לך שהניסאן סאני נסעה מצוין בידני.

לגבי האוטומט שמעתי תגובות לא הכי טובות.

אני לא יודע מה לגבי הרובר שאלי הציע לך פה שנשמעת דווקא מעניינת.(מעניין מה הפאנץ'(: )

אבל כדי לחפש דגם מאובזר של סאני שכולל כריות אוויר ו-ABS למען הביטחון שלך.

חוץ מזה רכב אמין לחלוטין ולא זולל דלק(לפחות בידני)

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
הגה כח,

אוטומט,

ABS לא חובה,

חלונות חשמל לא חובה,

כריות אוויר לא חובה,

צריך משהו אמין וחסכוני בדלק,

צריך אוטו לנסיעה של 20-ל25 ק"מ ביום,

משהו שחלקי החילוף שלו לא עולים הרבה כסף,

אשמח לקבל עוד הצעות כדי שאשקול האם לקנות את

הניסאן סאני 93'

ותודה מראש

שמע אם אתה מוכן לוותר על האיבזור הזה אז אין שום בעיה שתלך על הסאני, אבל בתקציב של הסאני אתה יכול לקבל יותר אז למה לא ללכת על הרובר? היא די עונה על הדרישות שלך חוץ מזה שהיא מאובזרת מידי בשבילך.

פורסם

בתקציב הזה הייתי ממליץ לך לוותר על האוטומט (אם יש אפשרות כזו). אוטומטים מהשנים האלה לא מצטיינים בחיסכון/חלקות/אמינות.

אם אתה מנייד רק את עצמך אתה יכול לקחת רכב קטן יותר מהסאני (ג'אסטי,פיאסטה).

אם אתה צריך רכב גדול יותר אז הייתי ממליץ על סאני או אפלאוז (רק ידניות). שים לב בסאני שאתה לוקח את הדגם שמוזרק ולא זה בעל "הקרבורטור האלקטרוני" שדי מסובך בטיפול ולא הכי אמין.

אם אתה לא מפחד מאירופאיות אתה יכול לנסות למצוא 205 או ZX עם מנוע 1400 ידנית שנהנות ממוניטין אמינות טוב למדי.

בכל רכב שלא תמצא חשוב לבדוק שהוא מטופל ומתוחזק כראוי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...