Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לראות את זה!

אני מקווה שאת הפוליאסטר אתה לא קונה במקומות כמו הום סנטר,ACE וכו'!?

המחיר שם שחיטה ולא מוצדק כלל לכמות!

פורסם

נאדר צובעים בהתזה בגלל שאם תצבע עם מברשת או ספוג יהיו קווים של מברשת בצבע וגם אם לא זה לא יראה טוב כמו התזה את ההתזה עושים עם פיסטולת

פורסם
לא קניתי מאלמור ובמחיר של ספק לא לקוח.יצא ממש זול.

את הצביעה אני מבצע אצל פחח בתנור שאפילו לא יהיה אבק.

מן הסתם זה יהיה בתנור.

יש לך תמונות?

פורסם

העניין הוא שאני לא רוצה להתעסק עם צביעה, כי אין לי כלים נורמליים לצביעה בהתזה. לכן בעלות סמלית אני צובע אצל צבע מקצועי בתחום.

תמונות אני לא מעלה עכשיו, אני אחכה עד לסיום כל הפרויקט, כנראה עם המצב כרגע בדרום וחלוקת צוי 8 זה ידחה קצת.

פורסם

שמע שורה תחתונה לדעתי לא חשוב מה תעשה בדרך העיקר שהשכבה האחרונה היה פילר טוב אפשר להשיג משהו שניקרא פוליאסטר התזה , מפחח , פעם פעמיים עם זה ויש גימור טוב

פורסם
דלתות כל הדלת (פעם חמישית שאני עושה את זה עד שיצא יפה- נזקים 8 ליטר פוליאסטר הלכו לאיבוד :-))

קורות

בגז.

פאנל לרדיו דיסק (דאבל דין)

לא הגיע הזמן ללכת לבעל מקצוע ולעשות את זה כמו שצריך כבר מהפעם הראשונה?:idea::idea::idea:

under construction..

פורסם

ניר -

אני מקווה שהוא לא עשה את זה חמש פעמים רצוף, זה די מסביר את הפספוסים אחרי הפעם השניה על אדים של פוליאסטר :lol:

הממ, ו8 ליטר של פוליאסטר עם מקשה ומאיץ ונאדר בקצה השני של כל הסיפור הזה - מוזר שלא שמעתי שום דיווח על איזה פיצוץ בירכא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ידידיי, זה פרויקט שאני עושה אותו חודשיים, 5 שעות עבודה לשבוע מתי שאני מוצא זמן, מה שגרם לי לחזור על זה 5 פעמים זה הזוויות של האלמנט.

לגבי התיבה לוופר אני אעשה את זה אצל בעל מקצוע כמו יוסי, אבל לבינתיים חוסך כסף.

עלות חומרים של פוליאסטר היה משהו שולי, שעל חשבון העסק מהזמנה שביצענו אצל אלמור לחומרים אחרים. אז על הדרך דחפתי כמה ליטרים של פוליאסטר, לכן אין מה להפסיד זה מכסף הרווחים :-D

את תיבות הוופר רציתי לעשות אבל זה יותר מסובך ויותר מסתם בניית פיבר. לכן מתקין מקצועי שעשה את זה קודם רק הוא ידע לעשות את זה

לכן לבינתיים עד שיהיה כסף אני אשלים את החוסרים ואמשיך לשמוע לבינתיים.

לגבי זוויות וכיווני האלמנטים זה היה הדבר הכי קשה ומעצבן, לקח לי אולי 7 שעות שמיעה עד שהגעתי לזווית המתאימה ולצמצום הפער באיזון הבמה.

פורסם

השקעה ונחישות, כן ירבו כמוך.

יש תמונות מעניינות שאתה יכול להעלות או שכרגע ממש אין שום דבר ששווה צפיה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...