Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על פיאט קופה טורבו 96'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיובי חזק

צריך טלפון של אחת? 8)

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

פשש איזה מגניב אם תקנה אחד כזאת. בעיקרון זה אוטו ממש נדיר בארץ ומאד מיוחד

הוא אוטו יפה מאד וגם חזק, אני מאמין שאתה תהנה מאד באוטו הזה אם תקנה אותו.

בהצלחה :p

פורסם

תבדוק את הדברים הרגילים בכל אוטו

ברכב הזה חשוב לבדוק שהטורבו טופל כמו שצריך, קורר לפני כיבוי וכיו"ב

הטורבו שם זה עסק יקר מאוד, הולך לך אחד כזה ואתה משלם 20 אחוז מערך הרכב

האוטו דיי קיצוני ולא כ"כ מתפשר

אבל מבחינת מראה וביצועים, אין לו הרבה מתחרים

פורסם
תודה, אני אעדכן אתכם :)

עוד מישהו משהו?

כן ...

שים לב למערכת חשמל מאוד מאוד מאוד בעייתית ורגישה, שים לב גם למצב הטורבו כי הוא רגיש להזנחה ובד"כ לא מחזיק הרבה זמן (לפי מה ששמעתי 150K-200K ק"מ זה נתון יפה מאוד) והחלפה שלו גם יקרה מאוד ...

בכלליות רכב מדהים, אגרסיבי, חזק, מושבים מצויינים, מאובזר, קוטר סיבוב של אוטובוס "דן" אבל זה ממש שטויות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תבדוק את הדברים הרגילים בכל אוטו

ברכב הזה חשוב לבדוק שהטורבו טופל כמו שצריך, קורר לפני כיבוי וכיו"ב

הטורבו שם זה עסק יקר מאוד, הולך לך אחד כזה ואתה משלם 20 אחוז מערך הרכב

האוטו דיי קיצוני ולא כ"כ מתפשר

אבל מבחינת מראה וביצועים, אין לו הרבה מתחרים

זה דווקא לא היה מפחיד אותי

נכון להיום אתה מביא טורבו משומש ( וטוב ) בגרושים...

אין סיבה להוציא ימבה כסף על חדש

הלוואי והבעיה ברכב הזה תהיה הטורבו

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
תודה, אני אעדכן אתכם :)

עוד מישהו משהו?

כן ...

שים לב למערכת חשמל מאוד מאוד מאוד בעייתית ורגישה, שים לב גם למצב הטורבו כי הוא רגיש להזנחה ובד"כ לא מחזיק הרבה זמן (לפי מה ששמעתי 150K-200K ק"מ זה נתון יפה מאוד) והחלפה שלו גם יקרה מאוד ...

בכלליות רכב מדהים, אגרסיבי, חזק, מושבים מצויינים, מאובזר, קוטר סיבוב של אוטובוס "דן" אבל זה ממש שטויות ...

150-200 אלף ק"מ לטורבו? בחיים לא. מהנסיון שלי עם הדגם הזה, יש חשש אמיתי להחלפה של שנה/שנתיים. מעבר לזה, צריך לבדוק טוב טוב את הבודי מאחר ולא מעט רכבים כאלה "נקרעו" ועברו תאונות. בסה"כ- רכב יפה ומיוחד, אבל לא באמת ספורטיבי (מנסיוני השלדה לפעמים "בורחת", בייחוד ברכבים משופרים). בהצלחה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
דעתכם על פיאט קופה טורבו 96'?

הייתי ממליץ לך לשלוח ה"פ לתומר הדר (שהוא חבר פורום כאן, שלדעתי יוכל לענות לך על שאלות שונות ולתת לך מושג לגבי אילו דברים יש להתמקד בבדיקת הרכב הנ"ל).

בנוסף ולמרות שהפורום הזה לרוב מצויין מבחינת ההמלצות שלו, לגבי הרכב הנ"ל הייתי ממליץ לך לשאול דווקא בפורום המכוניות של תפוז. יש שם כמה שהיו בעלים של אחת ויש גם 1 או 2 שעדין בעלים של אחת שלדעתי ישמחו לשתף אותך בחוות-דעתם ובהמלצות.

מצמץ.

פורסם

msigal

אני ישמח אם תוכל לפרט מה הכוונה שהשלדה "בורחת"

לצערי לא יצא לי לשבת מאחורי הגה של פיאט קופה אבל ומנסיעה קצרה במושב הימני מאוד קשה להתרשם מאיכויות השילדה

כמו כן לא פעם בעבר הוזכרה הקופה כאחת משלדות ההנעה הקידמית הטובות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
msigal

אני ישמח אם תוכל לפרט מה הכוונה שהשלדה "בורחת"

לצערי לא יצא לי לשבת מאחורי הגה של פיאט קופה אבל ומנסיעה קצרה במושב הימני מאוד קשה להתרשם מאיכויות השילדה

כמו כן לא פעם בעבר הוזכרה הקופה כאחת משלדות ההנעה הקידמית הטובות

ככלל, המדובר בשלדה טובה בהחלט, והנהיגה מהנה. יחד עם זאת, 200+ כ"ס על שילדה קצרה לרכב קל עם הנעה קדמית, מגדש טורבו ובלי בקרות אלקטרוניות או 4X4 זה מתכון בטוח להיגוי-מומנט ותחושה שהרכב "בורח" לך בסיבובים. בהחלט סיבה להזהר בכביש חלק או באיזור הררי (כמו חיפה, שבה אני התנסיתי בנהיגה על הרכב). שים לב גם שהמדובר ברכב בן 7-8 שנים, עם הרבה כוח וחיים שבד"כ היו קשים, מה שלא תורם לבטיחות המכלולים שודאי כבר בלויים למדי (הסיכוי למצוא רכב כזה עם 20,000 ק"מ יד ראשונה מזקנה עם שער כחול הוא "לא משהו" - עדיף למלא לוטו).

יחד עם זאת, ולאור מה שאמרת - קבל זאת כ"כלל אצבע": לעולם לעולם אל תקנה רכב ואל תתחייב בזכרון דברים לקנייתו לאחר נסיעה במושב הנוסע! רק לאחר נהיגה תוכל לדעת אם הרכב מתאים לך ויותר חשוב - אם אתה מתאים לו. לא הייתי ממליץ לך לקנות אותו אם אתה נהג חדש/צעיר, מכיוון שרצוי להתחיל עם רכבים חלשים יותר ובטח שללא מגדש, שעשוי לתפוס אותך לא מוכן עם מכת כוח רצינית - עניין "לא רצוי" בסיבוב ביום גשום... (והפחחים יחלקו עלי).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה על התשובה

רק תיקון קטן

אני שאלתי רק לידע כללי ואמרתי שההתרשמות שלי היא רק מהמושב הימני

פותח הת'רד מחפש פיאט קופה אני מרוצה עם מה שיש לי :p

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
תודה על התשובה

רק תיקון קטן

ובצדק, אני מניח שהקליאו שלך טובה מהפיאט קופה ברוב בפרמטרים הדינמים.

פורסם
תודה על התשובה

רק תיקון קטן

מקבל התיקון. קליאו ספורט, הא? להתראות ברמזור!

• תוכן חדש...