Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה רק בסיבוב חזק (עם כוח) שמאלה. נשמע הגונג האופייני לצלצולי האזהרות של מחשב הרכב. לא קורה בסיבוב בעל מאפיינים דומים ימינה.

מה זה ?

פורסם

תודה לכל העונים. כם לאילו שמסתלבטים בעודם יושבים בקונטסה שלהם ומחכים לדחיפה. לרציני מבינהם - בנוגע למתג הדלת >>אם יש תקלה במתג, הייתי אמור להבחין בהדלקת האור הפנימי + הסימול בלוח המחוונים באותה עת, לא כן?

אגב, תקלה "מצלצלת" אחרת = בכניסה לבור בכביש, לעיתים נדלקת התראת ה- ABS. מה יכול להיות הגורם לכך?

פורסם

האם לא הייתי אמור להבחין במקביל בהדלקת האור הפנימי + סימול האזהרה לדלת פתוחה בלוח השעונים (ולו לשנייה שבה האירוע מתרחש) ? שאלה נוספת: בכניסה לבור בכביש, לפעמים נדלקת לי נורית תקלת ABS. מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

יש לך חיישני לחץ אויר? אם כן - הם אלו שמשדרים "תקלה" ואז הגונג מתחיל לצלצל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ערב רב

דבר ראשון בדוק מפלס נוזל בלמים

דבר שני יתכן שבקרת אחיזה נכנסת לפעולה

לגבי נורת ABS בדוק חיבורים לחיישני גלגלים קדמיים

יתכן שבדיקת תקלות במוסך מורשה תיתן כוון

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

×
×
  • תוכן חדש...