Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לדעת האם במידה ואושרה החלפה של חלק ברכב ע"י חברת ביטוח לחדש במקרה של תאונה, מותר לבקש את החלק המוחלף לידיו של בעל הרכב?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא. אתה צריך להציג חשבונית ממוסך מורשה שבוצע תיקון/החלפה של חלק מסוים ורק אח"כ אתה מתקבל את הכסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא הבנת מה אני שואל

אני מעלה שא' כללית, לא מקרה ספציפי

אתה אכשיו עשית תאונה ,הלכת למוסך ההסדר והוחלט שיחליפו לך חלק שניזוק לחדש, האם אתה יכול לשמור את החלק הישן שהוחלף לעצמך או שחברת הביטוח תדרוש אותו והוא שלה?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

תלוי מה החלק, אבל אתה יכול לבקש מהמוסך הוא ידע אם הוא יכול לתת לך או לא.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

עולה שא', האם המוסך מעוניין לשמור את החלק לעצמו?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

עם אתה מדבר על ברזל אז יש להם בדרך כלל עסקאות עם אנשי םשבאים לקחת את זה תמורת סכום סמלי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברור שהמוסך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למה ברור שהמוסך?

חברת הביטוח רכשה לך חלקים חדשים ולכן טבעי שהיא תשמור ו/או תמכור ו/או תזרוק את הישנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז אישית עוד לא ראיתי חברת ביטוח שמבקשת מהוסך להביא לה את החלקים הבלויים

פורסם

השרידים (החלפים הפגומים )הם בבעלות חברת הביטוח ,ואינך זכאי על פי חוק לקבלם ,

אך אם תבקש יפה מהפחח הוא ימסור לך אותם בשמחה

פורסם

ואם הפחח מעוניין לשמור אותם לתועלתו?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

ממקרים שהיו לי:

לא רק שכל החלקים הישנים שרציתי נשארו אצלי (דוגמאות: ג'אנט, מחשב דרך, גריל, פנס חזית ישן ושלם במקום ה 2 החדשים וקונסולה מרכזית ועוד')

אלא גם היו חלקים חדשים שביקשתי מהם לא להרכיב ולקחתי אותם בקופסאות

לדוגמא, פנסי ערפל, אחרכך מכרתי אותם כחדשים באריזה, מבחינת המוסך רק חסכתי לו עבודה של חיתוך בטמבון והרכבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ואם הפחח מעוניין לשמור אותם לתועלתו?

בן

אז הוא הרוויח כמה שקלים אחרי שימכור את זה לבחורים שבאים לאסוף את הפסולת ברזל

• תוכן חדש...