Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביקשתי מהמוסך שמטפל לי ברכב ( אלפא ספרינט 1.5 שנת 86 ) לטפל לי ברכב בשעה שאני ממשיך לעבודה .כעבור כמה זמן קיבלתי טלפון ולדבריהם היה צורך בהחלפת בלמים אחוריים ואני כמובן שנתתי אישור . כאשר התחלתי לנסוע עם הרכב הביתה , תוך כמה דקות התחלתי להריח גומי שרוף והרכב בקושי האיץ כאילו משהו עוצר אותו .מאחר ומד החם לא הראה על בעיה חשבתי שהריח מגיע ממקור אחר והמשכתי ( את בעיית הסחיבה שייכתי לבעיה אחרת שממנה אני סובל ) . כמאתיים מטר לפני שהגעתי הביתה התחלתי להריש חוסר תגובה בבלמים כשהכנסתי את הרכב לחניה ראיתי שיוצא עשן מהגלגלים האחורים . קיררתי אותם עם מים כי הם פשוט רתחו . מה לדעתכם הבעיה ? האם נתפס לי בלם היד - ולא , לא נסעתי איתו מורם !

פורסם

לפני שינעלו לך את שרשור ( כי אין פרטי רכב בכותרת ). הבעיה כמובן נוצרה מהחלפת הבלמים.

הייתי ממליץ לחזור לאותו מכונאי ולדרוש פירוק ובדיקה נוספת ללא תשלום. החלפתי לא מזמן בלמים אחוריים ולא היו לי תופעות כאלה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לא צריך להתלהם, טעויות לא קורות רק למי שלא עובד.

יחליפו לו ברקסים אחוריים על חשבון המוסך וישמו לו עץ ריח און-דה-האוס...על המראה הפנימית וכולם יהיו מרוצים...............

בהצלחה@!

פורסם

מניסיון העבר,גם אני קררתי עם מים וזה היה טעות.

אתה בקלות יכול לקרור לסדקים במתכת הרותכת שהתקררה בפתאומיות בגלל המים שהשפרצת עליה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...