Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

היום בבוקר, תו"כ חציית שלולית עמוקה החל הרכב לגמגם. 'פימפמתי' מעט על הגז בכדי שלא יכבה הרכב וסיימתי את חציית השלולית (בתי בת השנתיים וחצי אמרה "אבא, נסענו בים" - להמחיש שמדובר בשלולית לא קטנה).

כאשר החל הרכב לגמגם, נדלקה נורית השמן. מכיוון שאני יודע שלא חסר שמן המשכתי לנסוע עוד כחצי שעה (שטות גמורה?), הרכב נסע בסדר גמור ולאחר מכן כבתה הנורה לגמריי. חשוב לציין שהנורה נדלקה לא באופן מלא, אלא דיי חלש.

במה מדובר? קצר חשמלי? מים בבלוק? אחר?

בדקתי שוב פעם שמן בסוף הנסיעה - רק כדיי לוודא, המדיד הראה שלושת רבעי (מלא).

מה לעשות כעת? מוסך? להתעלם?

מדובר בקליאו 1.2 שנת 2002.

תודה מראש, ויום טוב.

פורסם

הקונקטור של יונית לחץ השמן נרטב, והמים קיצרו מעט את המגעים. בהמשך הנסיעה המים התייבשו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
הקונקטור של יונית לחץ השמן נרטב, והמים קיצרו מעט את המגעים. בהמשך הנסיעה המים התייבשו.

דוד.

תשובה נכונה + הייתי מפרק את המגע אם יש גישה , זה בד"כ לשונית סוף כבל , מרסס קצת חומר נוגד חלודה ומים לניקוי משקעים ומחבר חזרה .

ולייתר ביטחון - בדוק על הדרך את גובה השמן במנוע (מדיד השמן )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לחבר שלום,

ברוב הרכבים המודרנים הקונקטורים מוגנים נגד רסס של מים (לא טבילה) ולכן ייתכן מאוד כפי שנרשם המגעים נרטבו ונוצר קצר.

אני לא הייתי מזניח זאת ובדוק בהקדם האפשרי את הסיבה האמיתית להדלקות המנורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כרגע כלום לא דולק תעבור על הכבל ליוניט ותנקה את הקונקטור ותרסס מעט WD40

אבל בעיקרון לא נראה לי שיש סיבה לחפור את החיים

להבא אל תעשה את זה, תיסע מסביב או מה שלא יהיה אל תחצה שלוליות זה יכול לעלות לך בנזק רב

בנוסף כאשר נורית לחץ שמן נדלקת מכבים מיד ועומדים ולא ממשיכים לנסוע, אם היתה לך חדירה של מים לאגן לדוגמא דרך נשם או משהו כזה, והנורה היתה נדלקת כי השמן הדלל ואין לחץ אתה היית גומר מנוע

• תוכן חדש...