Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילא לצוד חזיר בר אבל זה....?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה די הזויה מהיום בצהרים באיילון.

אני באופן כללי חושב שצריך להוציא ציד על כל גווניו מחוץ לחוק אבל זה כבר מזכיר לי עולם שלישי...

1.jpg

IMG_0011.jpg

IMG_0013.jpg

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע שאני יבין אתה הבחור שנצמדת אליי בבוקר עם מאזדה 3 חתכת בן נתיבים הפרעת לתנועה רק בשביל לצלם משהו חסר חשיבות עבורך?

שתדע שיש לי רישיון ציד וזה חוקי עבור מספר אנשים, פעם הבאה אל תפריע לאנשים בתחביבים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רגע שאני יבין אתה הבחור שנצמדת אליי בבוקר עם מאזדה 3 חתכת בן נתיבים הפרעת לתנועה רק בשביל לצלם משהו חסר חשיבות עבורך?

שתדע שיש לי רישיון ציד וזה חוקי עבור מספר אנשים, פעם הבאה אל תפריע לאנשים בתחביבים

אוי גדול....

ג'יפ נוסע לאט בנתיב השמאלי, אח"כ עובר בין נתיבים בלי לאותת כל זה עם חזיר של 200 קילו מקדימה ואני מפריע לתנועה?

גם את התמונה לא אני צילמתי, אלא חברה שלי. אל תנסה להתסיס פה אנשים.

שיהיה לך בתיאבון.

רק בשמחות.

פורסם
אתם רוצים להגיד שאוכלים את הדבר הזה?

בשר ציד נוטה להיות עשיר יותר בטעמים, שכן מדובר בחיה שאשכרה זזה כל חייה, בניגוד לחיות משק שלא זזות ומואבסות כל היום.

לנושא הספציפי כאן, נראה לי חוסר טעם משווע לשים את החזיר ככה לראווה. אנחנו לא במונטנה, ואנשים רגישים לכאלה מראות ממס' סיבות (כשרות, אהבת חיות, אסתטיקה). זה חוסר התחשבות מיותר, ועוד לא דיברתי על הסכנה, כי לא נראה שהחזיר רתום בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יצא לי לראות מספר פעמים את התופעה בכבישי הצפון.

חזירים קשורים לצידי ובאחורי רכבי שטח בצורה חאפרית, מסוכנת, ובולטת מהרכב.

למיטב ידיעתי הציד עצמו חוקי, ברשיון מתאים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדרך כלל על ג'יפים מרכיבים מגן חזירים ולא סבל חזירים!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

חבר'ה מוכרים, אלו כמה רוסים שיוצאים כל הזמן עם אותו הרכב לצוד חזירי בר והם לבושים בבגדי הסוואה שאפילו לא יבייש את הצבא, בכל מקרה אני ראיתי אותם נוסעים ביום שישי בערב כשמפוצץ באנשים נוסעים באמצע הטיילת של הבת-ים כשהם מציגים את זה לראווה, לא יודע מה איתכם אבל לדעתי לא כזה נורא לראות מישהו נוסע עם שלל הצידד על הרכב, זה שלא רואים את זה כל יום בארץ לא אומר שזה משונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...