Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אדיר.... !! אזה דבר קטן אלוהים גאון מי שממציא את הדברים האלו

לפי דעתי לך על זה..תביא רק ממיר מתח

ומסך של ליליפוט ואתה מסודר..

רק בקשר לכרטיס קול ? =] מה יהיה לך כרטיס קול רגיל שם. לא חבל

מה זה 2 קופסאות מלברו זה כלום.אתה שם בתוך תא כפפות ויושב לך מעולה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

יש דרך - ממיר מתח 12 ל220. וחיבור למערכת - אם יש לך מגבר\יציאת AUX אז אין בעיה גם כן(חיבור Y).עכשיו אתה רק צריך מסך,ויש לך מחשב. למרות שאני לא הייתי סומך המעבד שיסחוב את כל התוכנות שמתאימות לcar pc(ואז השימוש ברכב קצת יותר מסורבל).אבל לשאלה אם זה מספיק טוב או לא, יש טובים וחכמים ממני.

אני הייתי מחכה לראות אם יוציאו גרסה קצת חזקה יותר,ואז באמת זה נהיה מעניין.

עריכה- dkny הקדים אותי בזמן שכתבתי את התשובה.

פורסם

512 MB זכרון מספיק בשביל לסחוב WIN XP

אבל בקשר לכרטיס קול אין שם משהו מיוחד וחבל

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
512 MB זכרון מספיק בשביל לסחוב WIN XP

אבל בקשר לכרטיס קול אין שם משהו מיוחד וחבל

הנגן שהם בחרו בתור מנצח לוידאו - vlc הוא אחד הנגנים הקלים מבחינת עומסים.תנסה להריץ נגן שמתמודד גם עם סידור ספריות,חיפוש שירים,ודיסק און קי מחובר,ואז יהיה קצת יותר קשה.

אפשר להריץ את המחשב בתור מחשב מדיה נחמד.לא יותר.ואז מוותרים על ניווט,יכולות סאונד נורמליות,ועוד כמה אפשרויות.

אם מחפשים רק מחשב שינגן מוזיקה - תענוג,גם במחיר גם בביצועים.אבל אם הלכת עד שם,ב1600 שקל שתקנה את המחשב יש כמה carpc בהרכבה עצמית שעדיפים עליו(בתור אחד שרק לומד את הנושא.בבוקר כשכל המבינים יקומו אז יהיה פה חם...)

פורסם

אם יש לו יציאת USB אולי אפשר למצוא מוצר של קריאטיב (כרטיס קול) שיכול לעבוד עם פרוייקט KX - אני לא בטוח אם יש אבל שווה לבדוק, עתיד?

לגבי מתח - השנאי שלו מוציא DC למחשב הזה - צריך רק להמיר את הכניסה שלו לDC וזהו, אני מכיר כמה טכנאים טובים שיכולים לעשות כזה דבר.

אפשר תמיד להתאים ספק DC לDC אני מניח.

השאלה שיותר מטרידה היא עד כמה המוצר הזה תומך בסטנדרטים, מה יקרה אם תנסה להתקין עליו RR?

יש עוד מחשבים קטנים (mini itx ) שנכנסים בקלי קלות לתא המטען, אמנם הם לא כאלה זעירים אבל הם קטנים ועולים סביבות ה1200 שקל סה"כ ויש לך חריץ PCI לכרטיס קול סטנדרטי ואין לך שום בעיה של תאימות שלא לדבר על זה שהבורד הוא MINI ITX ואתה יכול להשיג ספק כוח מEBAY בלי שום בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש את

CREATIVE X-FI USB

שעולה 443 ש"ח

creative_sound-blaster_x-fi_surround.jpg

מתחבר עם USB

ויש גם את

Creative USB Sound Blaster Audigy 2 NX

שנראה לי יותר רציני

30580579-2-440-overview-1.gif

7.1 audio channel support; 24-bit/96KHz output; Dolby Digital EX 6.1 decoding; easily portable; includes IR remote.

אבל ברגע שתתחיל לשים לו USB של כרטיס קול ו USB לניווט ועוד כמה דברים ועוד RR המחשב ימות =\ כן 512 MB לא יספיקו

לפי דעתי תלך על זה :

DG45FC.jpg

עולה 845 ש"ח הוא 16 ס"מ על 16 ס"מ זה ממש קטן =]

Support for an Intel® Core™2 Duo processor in an LGA775 sock

יש לך 2 סלוטים לזכרון שאתה יכול לשים שם עד 4 גיגה

Intel® High Definition Audio in the following configuration:

• 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the IDT 92HD73E
  • audio codec

אם אתה צריך עוד מידע תכנס לפה

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DG45FC&cart=12296345212805864&lang=heb

פורסם

הספק המקורי שלו מוציא 12V DC אין צורך בממיר 220V

אבל לא הייתי נוגע במחשב כזה רק בגלל הביצועים המוגבלים

במחיר שלו (389 דולר כולל מערכת הפעלה ) ניתן להעמיד אחלה מחשב מבוסס

על לוח אינטל עם מעבד אטום החדש

• תוכן חדש...