Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהערכת נזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לאחי הקטן הייתה תאונה אתמול. (הכול בסדר איתו, אך הרכב ניפגע דיי חזק )

יש לי ביטוח מקיף וכו. וליפני שאני שולח אותו מחר למוסך הייתי רוצה לשמוע את דעתכם מהנסיון שלכם, האם אפשרי לתקן את זה בכלל או שזה הורדה מהכביש.

הרכב מסוג סובארו גרנד ליאונה שנת 94 ידנית 1600 ס"מק..

מלבד הפגיעות הקוסמטיות שניגרמו לשמשה הקידמית,חלונות קידמיים של דלתות צד ולגג של הרכב. הרכב עצמו נוסע מעולה ולא מרגישים בעיה. (חבר עם ידע במכונאות הסתכל על המנוע ואמר שאין שום בעיה שם) מכסה המנוע אפילו לא נישרט כך שהייתי רוצה לדעת באמת מה דעתכם כי בסופו של דבר הייתי מעדיף שיתקנו אותו עקב הערך האישי שיש לי לרכב.

מעלה סירטון שאחי הקטן צילם אחריי המיקרה.(אל תשימו לב לשטויות שיוצאות לו מהפה) (מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום/אשכול)

http://www.youtube.com/watch?v=h06M0OOjZI4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אשמח אם תעזרו לי.

פורסם

צא מנקודת הנחה שאם ערך הנזק עולה על 50 אחוז, חברת הביטוח תעדיף להכריז על הרכב כאובדן מוחלט.

משמעות הדבר היא שחברת הביטוח תעדיף לשלם לך את מחירון הרכב ולקחת לעצמה את השרידים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי, גם אם הרכב לא יוכרז כטוטאל לוס (מה שמאוד קשה לי להאמין שבכלל יקרה), לא כדאי לנסות לתקן אותו.

אפילו אם נניח בצד את השיקול הכלכלי, אנחנו מדברים על רכב שספג מכה אנושה בקורת שלדה A. אני בכלל לא רוצה אפילו לנסות לחשוב מה יקרה לכל מי שישב מאחורי הקורה המסכנה הזאת, במידה וחו"ח הרכב יהיה מעורב שוב בתאונה.

אנו מדברים כאן על סכנת נפשות של ממש!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה הורדה מהכביש.

ואני די בטוח גם שאם המחירון רכב של הגרנד ליאונה 94' הוא 17K אחוז הנזקים יהיה גבוה ולכן יוכרז כטוטאלוס.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

הרכב סיים את חייו, החלפת גג ,שמשות,יישור וכו' יעלה בהרבה מה"ערך" שיש לרכב מסוג זה.

ו...אם עדות מצולמת זו תגיע לחברת הביטוח יש סיכוי שגם זה לא תקבלו, היום מערימים קשיים עם החזר כספי לנהגים תחת השפעת אלכוהול שמעורבים בתאונה (והם מתודלקים,בלי עין רע...)

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

הרכב נראה כמו מועמד מצוין לחלפים עבור מי שצריך חלפים לסובארו כזאת. אפשר לשאול איך זה קרה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תהיה בטוח שהרכב מושבת, ובלי שום קשר למושבת או לו, כמו שאלעד כתב, קורות A ברכב לא רק שנפגעו אנושות, הן כבר נפטרו, ואתה ממש לא רוצה להיות ברכב הזה אם חס וחלילה תיהיה תאונה דומה, הגג יקרוס לגמרי על יושבי הרכב.

תפרד מהרכב לשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה לכול המגיבים עזרתם לי נורא (גם עם אלו הדברים שלא בידיוק רציני לשמוע כי הרכב היה שייך לאבי ז"ל)

אך אתם צודקים שבמידה והדבר מסכן אותי ואת משפחתי בעתיד אין טעם להתעקש...

בקשר לאיך קרה המקרה: (לפי דבריו של אחי)

הם נסעו בכביש עפר מקיבוץ שקרוב ל"קיבוץ עזה" בדרום.בדרכם חזרה מהמסיבה בשעה 4-5 לפנות בוקר היה ערפל קל לכן הם נסעו בסביבות ה90+ קמ"ש בכביש דיי פתוח. לרגע אחי הקטן התרכז במשהו שהוא לא היה אמור והפנה את מבטו לעבר המושב האחורי של הרכב. ברגע שהוא חזר להסתכל על הכביש היה מאוחר מידי והם ראו את המחסום מתקרב אליהם במהירות גבוהה. הוא כמובן לחץ על הברקסים ואפילו הרים את בלם היד (לדבריו) אך העיניין לא עזר עקב הכביש שבו הם נסעו ששילב גם בטון וגם עפר לכן המשיך להחליק. המחסום היה מהמחסומי דרכים הכבדים בעלי מוטות מתכת כבדות (כזה שמרחף באויר) מזל שהוא באמת היה כזה. לכן ברגע המגע בינהם הרכב ניכנס מתחת למחסום והתחיל לפגוע בו רק בשימשה.. ונעצר לאחר מכן.. כך בערך קרה המיקרה.

(בהמלצתכם אני מוריד את הסירטון פן יגיע לידיים הלא נכונות.)

שוב המון תודה על העזרה. ושלא נידע עוד מקרים שכאלו.

• תוכן חדש...