Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לצעירים משהו זול וחסכוני בדלק ואוטמטי (רק ביגלל שלאחותי יש רישיון על אוטומט איזה באסה)

יש לי תקציב של 7000 שקל לא יותר...אפשר איכשהו להתקמבן אבל בעיקרון לא יותר

בקיצור חיפשתי ביד 2 ומצאתי מגוון דברים שנשמעים לי טוב דווקא יחסית לרכבים אחרים שחיפשתי

ודי נדלקתי על רנו קליאו 95 אז אם אפשר כל הפרטים שידועים לכם עליה ספרו לי מנסיונכם האישי

תודה רבה

שבת שלום

פורסם

ממליץ לך להתרחק. רכב שמור מהשנים האלו יעלה יותר, וצרפתיות (עם כל הצער שבדבר) מהשנים האלו בשילוב גיר אוטומטי זה לא שילוב אמין במיוחד (ע"ע שיפוץ גיר).

אם כבר אוטומטית בתקציב זעום כזה, ההמלצה שלי - שרייד אוטומטית.

בהצלחה :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממליץ לך לאסוף עוד כסף ולהתקדם בשנתון לפחות לכיוון 2000 .

רנו קלאו 95 רכב שכבר עבר את הפסגה והוא רק בדרך למטה(למגרש הגרוטאות) מנסיון ,

עם זה רק לעמוד על יד הבית אולי לא תרגיש בבלאי המואץ ברגע שתתחיל לנסוע כל מערכת אפשרית תתפגר בזו אחר זו.

מזגן = עלות תיקון אמיתית ולא חאפרית ענקית. רדיאטור= 600-700 + עבודה. בולמי זעזועים, מתלים ציריות גיר אחרי 200K פשוט מרעיש . טימינג יקר.

טיפולים שיגרתיים פלאגים ופילטרים ושמנים בלמים זה לא נורא. אבל השנים כבר נותנים סימנים בהכל.

אמין כרכב בחניה.

תתרחק יש לי אחת שנוסעת קרוב ל60 ק"מ ביום והיא מתפגרת.

חג חנוכה שמח.

פורסם

אם הרכב ידני ובמצב טוב, יכול להיות עיסקה מעולה, מניסיון בעבר עם קליאו 98 ידנית רכב מצוין ואמין מאוד עד עכשיו הוא משרת בנאמנות את חמותי.

במידה והרכב אינו מטופל כמו כל רכב בשנתון הזה הוא יסבול מתקלות והתחממיות למינהן, לכן תבדוק את הרכב היטב לפני קניה.

• תוכן חדש...