Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בחבר.

הרכב נסע מאיזור המרכז לצפון בנסיעה די מאומצת (קיק-דאונים כל הדרך). לקראת סוף היום הגיר התחיל להחליק.

האם זה רק בגלל זה, או שבלאי מצטבר?

הרכב נסע 170K ק"מ.

(אני די בטוח שהתשובה היא לא, כי רכבי ליסינג (גם כאלו עם 200K קמ) נקרעים על בסיס יומיומי ולא הולך גיר.)

תודה!

פורסם

התשובה היא ..... כן

הזוכה המאושר זוכה בשיפוץ גיר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

צרוף המקרים - בלאי + משיכה עד הקצה .התחממות נוזל הממסרה שריפתו, אובדן צמיגות והחלקה .

לפני הרמת ידיים ושיפוץ , לבדוק את נוזל הממסרה , אם כהה ויש ריח שרוף , לנסות להחליף לנוזל חדש + תוסף BG .

http://www.petrotech.co.il/?categoryId=33802&itemId=60035

אפשר כי התקלה מכנית , או בלאי של הדיסקיות , פה כבר נדרש שיפוץ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
(אני די בטוח שהתשובה היא לא, כי רכבי ליסינג (גם כאלו עם 200K קמ) נקרעים על בסיס יומיומי ולא הולך גיר.)
על מה אתה מבסס את האופטימיות הזו?

רוב האנשים מאבדים עניין אחרי יומיים או שלושה בנהיגה כזו.

זה סתם לא נעים, מטלטל ורועש.

מובטח לך ששום גיר לא היה שורד 200K ק"מ אם היו נוהגים בו באופן יומיומי כפי שתיארת.

בהסטוריה של הפורום תוכל למצוא כמה וכמה הודעות בנוגע לגירים של מאזדה לאנטיס שהרימו ידיים לפני שחלפו 200K ק"מ, והם לא שירתו בחברת ליסינג.

פורסם
על מה אתה מבסס את האופטימיות הזו?

רוב האנשים מאבדים עניין אחרי יומיים או שלושה בנהיגה כזו.

זה סתם לא נעים, מטלטל ורועש.

תאמין לי, זה אף פעם לא נמאס

אני אוהב לשמוע צווחות מוטוריות באופן יומיומי :lol:

פורסם
תאמין לי, זה אף פעם לא נמאס

אני אוהב לשמוע צווחות מוטוריות באופן יומיומי :lol:

אף פעם ?

מבוגר כבר היה צעיר, צעיר לא היה מבוגר.

• תוכן חדש...