Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עליי לבחור בין 3 הרכבים הנ"ל שנתון 2006 עם נתונים דומים,איזה רכב עדיף?

פרמטרים ,תחזוקה,דלק,נוחות,צריך להתאים למשפחה של 2 מבוגרים ו-4 ילדים.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

קח גראנדיס

ההוצאות השוטפות של האפלנדר והאם פי וי יכבידו עליך.

חסרונות בגראנדיס-פחות מרווחת בשורה השלישית,גיר 4 הילוכים,לא מאובזרת ברמת הבסיס(אין בקרת יציבות,אין בקרת אקלים,אין בקרת שיוט...),שורת מושבים שנייה לא מגיעה עם 3 מושבים נפרדים אלא 2+1

לא ציינת מה גילאי הילדים-הנחתי שהם לא מבוגרים

פורסם

ערב טוב

צריכת דלק: גרנדיס הכי "חסכונית" אחריה MPV ובסוף אפלנדר.

נוחות MPV ראשונה (גם מקום מיניוואן אמיתי גרנדיס ואפלנדר די שווים.

אחזקה יפניות ישארו יפניות (טיפולים לא זולים אבל אמינות בסיסית טובה).

סחירות MPV שומרת לא רע על הערך וגם הגרנדיס צריך לקוות שהאפלנדר לא תסיים כמו הספארי.

תבדוק גם אופציה של אוונסיס וורסו שהיא גם מעולה ולחילופין הרבה מקום לנוסעים וגם למטען!! אבל רק 6 מקומות הונדה FRV.

בהצלחה

פורסם

פשוט ב UMI מציעים לי טריידאין מול הסובארו ונשמע כמו דיל טוב.

השאלה האם האפלנדר עלולה לאכזב, והאם עדיף את ה-MPV או הגרנדיס מבחינת סחירות עתידית.

הרבה אמרו לי שמבחינת ירידת ערך, האמריקאיות שומרות על הערך פחות מהיפניות.

עזרה בבקשה, לפני שאסגור איתם. יש לציין כי הם מבטיחים לי שבעתיד יעשו לי עליה טריידאין במחיר מחירון.

פורסם
פשוט ב UMI מציעים לי טריידאין מול הסובארו ונשמע כמו דיל טוב.

השאלה האם האפלנדר עלולה לאכזב, והאם עדיף את ה-MPV או הגרנדיס מבחינת סחירות עתידית.

הרבה אמרו לי שמבחינת ירידת ערך, האמריקאיות שומרות על הערך פחות מהיפניות.

עזרה בבקשה, לפני שאסגור איתם. יש לציין כי הם מבטיחים לי שבעתיד יעשו לי עליה טריידאין במחיר מחירון.

1.גם לי הבטיחו ב UMI מחיר מחירון אם אחזור בעתיד. הם לא קיימו את ההבטחה ואין שום חוזה שתוכל לנפנף בו מולם כדי שיעשו כן. משקרים בלי למצמץ. חד משמעי.

2.האפלנדר הוא רכב מצויין, ללא בעיות מיוחדות והוא בנוי לנסיעות אינסופיות בנוחיות, בפינוק ובהספק מנוע מרשים.

3.האמריקאיות שומרות על ערכן פחות טוב ממתחרותיהן מיפן. אם תחזיק את האפלנדר מעבר לחמש שנים זה ממש לא פקטור משמעותי(אגב, אם בכלל בכל טווח) , אבל אם התוכנית היא להחליף בטווח קצר אז כדאי לשקול שוב.

4.האפלנדר צורך דלק יותר ממתחריו אבל לא שום דבר חריג במיוחד. לא גודל המנוע הוא הקובע את צריכת הדלק(אני אומר את זה כמי שמחזיק מאליבו עם מנוע 3.5 משנת 2007 ומחשב 13 קמ' לליטר בשיוט בדרך קבע!)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

נראה לי שבמצב היום רוב היבואנים יצעו לך טריד אין, שוב אם אתה לא חייב 7 מקומות תבדוק את ההונדה אתה יכול לחסוךהרבה כסף והוצאות.

בכל מקרה תראה כמה שווה הסובארו שלך לפעמים ל"הפסיד" איזה 2K ש"ח על הסובארו יהיו כסף קטן ביחס לירידת ערך של רכב ב200K.

בהצלחה

פורסם
נראה לי שבמצב היום רוב היבואנים יצעו לך טריד אין, שוב אם אתה לא חייב 7 מקומות תבדוק את ההונדה אתה יכול לחסוךהרבה כסף והוצאות.

בכל מקרה תראה כמה שווה הסובארו שלך לפעמים ל"הפסיד" איזה 2K ש"ח על הסובארו יהיו כסף קטן ביחס לירידת ערך של רכב ב200K.

בהצלחה

לא הבנתי את החלק השני.

מה הכוונה כמה שווה הסובארו, המחירון שלה 45,000 ש"ח המחירון של האפלנדר 125,000 ש"ח אך הם מציעים אותה למכירה ב 115,000 ש"ח.

בטרייד אין מבקשים שאוסיף 75,000 ש"ח.

כדאי ?

פורסם

עם הסובארו היתה ירידת ערך של 2000 ש"ח מנובמבר לדצמבר (מ 47K ל 45K)לעומת ירידת ערך של 10,000 ש"ח במזדה MPV שנת 2006, ( מ 120K ל 110K )

כנ"ל באפלנדר.( מ 135K ל 125K )

דברו איתי,תנו עוד חוו"ד.

תודה.

• תוכן חדש...