Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המון ידים אך מובן בסה"כ- הרבה ילדים קונים את הרכב כי הוא נגיש מבחינה כספית ואז מגלים שצריך גם להחזיק אותו.

המוסך ייתן לך על בטוח את כל החומר שקשור לרכב משום שאתה עכשיו רשמית בעליו החוקיים.

בקשר לקסנון- בהצלחה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המון ידים אך מובן בסה"כ- הרבה ילדים קונים את הרכב כי הוא נגיש מבחינה כספית ואז מגלים שצריך גם להחזיק אותו.

המוסך ייתן לך על בטוח את כל החומר שקשור לרכב משום שאתה עכשיו רשמית בעליו החוקיים.

בקשר לקסנון- בהצלחה.

עידן

דווקא זה לא נכון, פשוט יצא ככה שאף אחד מהבעלים לא אהב כל כך את הכיוון הזה של הרכבים.

הבעלים הראשון יש לו STI כיום, עשה עם הרכב כ6000 ק"מ

הבעלים השני יש לו טויטה ראב 4, עשה כ10 וחצי אלף ק"מ

הבעלים השלישי אין לי מושג אני רק יודע שבערך לפני חודשיים הוא קנה אותה מחבר שלי שכיום עם הראב 4, עשה את כל שאר הק"מ.

האוטו עד לפני חודשיים כשהיה אצל חבר שלי היה עם צ'יפ פילטר אוויר פתוח וקסנון, כיום לא ידוע לי.

אוטו מאוד שמור, עבר טיפול ראשון במורשה כמובן, יש מעיכה קטנה בכנף שמאל אם אני לא טועה וחוץ מזה כלום.

פורסם

אני מדבר על הקופרות ככלל ולא על הרכב הנ"ל ספציפית.

וזה שקונה קופרה ואז מחליף לראב 4 באמת כנראה החטיא את מטרתו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האוטו עלה בסוף 2007 לכביש לפני שיצא החוק !

איך זה הגיוני לא לקבל אישור ?

הגיוני ביותר - גם שלי עלה באמצע-סוף 2007, יש לי אישור מצ'מפיון שהקסנון הרכב אצל "רדיו מילנו" כראוי ובלה בלה בלה.

כשקניתי את האוטו שמתי לב שהפנס הימני לא עובד - כשהלכתי לממש את האחריות על הקסנון "רדיו מילאנו" עצמם וצ'מפיון נתנו לי את התגובות שציינתי בהודעתי הקודמת.

גם אני שאלתי את מה שאתה שואל - אבל מאז שיצאה ההנחיה על איסור גורף של קסנון אלא אם הוא בא מהחברה (שוב, מהחברה ולא התקנה מקומית, גם היא ע"י מתקין מורשה)- כל האישורים וההתקנות שווים כקליפת השום.

ראיתי ב VAG כי יש האומרים שניתן לקבל אישור.

כן, גם אני ראיתי.

מצד שני, ראיתי כמה שרשורים כאן על אנשים שעצרו אותם/הורידו אותם מהכביש על קסנון פלוס הרבה מאוד שרשורים שמצוין בפירוש ששום אישור לא שווה מרגע שנכנסה ההנחיה הנ"ל. אגב, גם בפורום שציינת יש שרשור על בנאדם שהתקין קסנון באלפי שקלים כשקנה את הקופרה ושבא לעשות טסט בצ'מפיון הרכב לא עבר טסט בגלל הקסנון וצ'מפיון אמרו לו את מה שכתבתי כמה שורות מעלה(הוא הוריד את הקסנון בסוף וקיבל פיצוי מהם).

האם מסובך לחזור להלוגן ?

לא. מנסיוני - 20 דקות בסה"כ ויש לך שוב הלוגן, בעלות לא רבה (סביבות 200 ש"ח כולל עבודה במוסך מורשה יבואן).

הערותיי באדום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

המצב הוא כזה גם אצל DR J בלאון, והאמת הייתי מצפה מצ'מפיון לקחת את האחריות על כך אחרת תיפתח חזית, והא נוטה בדר"כ להעמיד את הדברים על מקומם.

מה גם שצ'מפיון חוקית אינם יכולים להתנער ממשהו שמכרו ביחד עם הרכב לפני מסירתו לקונה, משמע האחריות היא בלעדית של צ'מפיון.

זאת ועוד, גם מישהו שהלך והתקין אצל צ'מפיון(רדיו מילאנו), לאחר קבלת הרכב ושילם פי 3 מהשוק ,לפחות צריך לקבל מצ'מפיון הרכבת הלוגן חינם

ללגבי הקופרה הנ"ל, היא הלכה בדרך של רוב הקופרות, יצאה מהסוכנות ונכנסה ישר לסדנת שיפורים ויצאה עם צ'יפ, וחמוצים.

מה הבעיה לנסוע על הרכב שנה, ללמוד אותו ואז לשפר, זה פשוט מקומם.

אני אישית לא הייתי רוכש בחיים רכב 2008 יד 4 ולא מעניין אותי איזה הנחה מקבלים, כמובן שאני לא מעבער ביקורת על פותח השירשור אלא נותן את דעתי האישית לגביי בלבד.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עלתה במוחי השא' הבאה

יבוא מיכאל קירקילן(שם בדוי) וירכוש רכב מהחברה שאינו מגיע מהיצרן עם סאן רוף, יצא חוק שאומר שאסור סאן רוף בהתקנה מקומית כי X Y Z .

קירקילן שלנו קנה את הרכב מהחברה, האם הוא צריך לקחת על עצמו את הנזק

ולענייננו: מחיר מערכת קסנון כולל התקנה ברדיו מילאנו(צ'מפיון) הוא 2500 ש"ח, אם אני צריך להחליף להלוגן, אני דורש את כספי בחזרה, אגב לא רואה בעיה בקבלתו

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מה גם שצ'מפיון חוקית אינם יכולים להתנער ממשהו שמכרו ביחד עם הרכב לפני מסירתו לקונה, משמע האחריות היא בלעדית של צ'מפיון.

זאת ועוד, גם מישהו שהלך והתקין אצל צ'מפיון(רדיו מילאנו), לאחר קבלת הרכב ושילם פי 3 מהשוק ,לפחות צריך לקבל מצ'מפיון הרכבת הלוגן חינם.

בן

צודק.

מכיוון שאני קניתי רכב עם הקסנון, לא מצאתי לנכון לדרוש פיצוי על משהו שלא שילמתי עליו שקל. לא ראוי בעיניי.

אבל אם הייתי קונה אוטו מהחברה, משלם על קסנון אלפי שקלים ואחרי שנה היו מתנערים ממנו - הייתי הולך איתם ראש בראש עד שהייתי מקבל החזר כלשהו על הקסנון, כמו שהבחור בפורום VAG עשה וגם קיבל (והוא קיבל הרבה יותר מהרכבת הלוגן חינם).

פורסם

אתה יכול לתת לינק לשירשור המדובר

בן

ומי שאשם בחוק הזה בכלל, הוא כל הילדים שהתקינו קסנון בלאי שיכולים להרכיב אותו כאורות דרך למטוס

BENJ:

ROY:

פורסם

קודם כל תודה על התגובות !

לגבי הקופרה שכעת שלי, איך אתם בטוחים שזאת מי שאתם חושבים ?

אין לה מעיכה בכנף יש לה מעיכה בבגז'.

בכל אופן האם מישהו יודע אם היא עכשיו עם צ'יפ (שדרוג תוכנה) או לא ?

בבדיקת הדינו שערכו בבדיקת הקניה ההספק היה 156 כ"ס אבל הם בדקו ללא וונטה בחזית מה שלדעתי משפיע המון על ההספק.

פורסם

לא. כמו שציינתי - שרשור שבו מישהו הסכים להוריד את הקסנון רק אם צ'מפיון יפצו אותו על הסכום שהוא שילם במעמד הקניה על הקסנון (אגב, הבחור הוריד אותם רק בשביל הטסט ואח"כ שם קסנון חדשים).

פורסם
לא. כמו שציינתי - שרשור שבו מישהו הסכים להוריד את הקסנון רק אם צ'מפיון יפצו אותו על הסכום שהוא שילם במעמד הקניה על הקסנון (אגב, הבחור וריד אותם רק בשביל הטסט ואח"כ שם קסנון חדשים).

איך אפשר בדיוק לדרוש פיצוי על משהו שאתה לא שילמת עליו ? הרי אין לך קבלה על זה?

האם אני מפספס משהו ?

פורסם

כתבתי שהוא שילם על כך במעמד הקניה (רכש רכב חדש מהחברה עם התקנת קסנון ברדיו מילאנו) - לכן דרש פיצוי.

בכל אופן, זה הציק לי שלא מצאתי - אז חיפשתי שוב וסוף סוף מצאתי את השרשור המדובר.

בן, אייל - הנה הוא:

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=15092&KW=%E4%EE%EC%F6%E4

• תוכן חדש...