Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SHAPMAN, אתה יכול לתת יותר פרטים ?

אין לה מעיכה בכנף יש לה מעיכה בבגז'.

בכל אופן האם אתה יודע אם היא עכשיו עם צ'יפ (שדרוג תוכנה) או לא ?

בבדיקת הדינו שערכו בבדיקת הקניה ההספק היה 156 כ"ס אבל הם בדקו ללא וונטה בחזית מה שלדעתי משפיע המון על ההספק.

תודה

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי משהו ברשיון שאחד הבעלים היה אזולאי משהו זה בטוח... נראה לי חביב ???

האם השמות מצלצלים או לא בכיוון ?

פורסם

אם הדיינו עומד על 160 כ"ס לא הגיוני שיש בה צ'יפ, האוטו אחרי צ'יפ צריך לעמוד על 215 כ"ס +-, אכשיו נניח שזה רק על הנייר, רכב בן שנה, אמור להיות על 200-195 כ"ס+-

לטעמי היא סטנדרטית

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בכל אופן, זה הציק לי שלא מצאתי - אז חיפשתי שוב וסוף סוף מצאתי את השרשור המדובר.

בן, אייל - הנה הוא:

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=15092&KW=%E4%EE%EC%F6%E4

אז לפי הרשום שם, אני מבין שצ'מפיון לא התנערו בכלל.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אם הדיינו עומד על 160 כ"ס לא הגיוני שיש בה צ'יפ, האוטו אחרי צ'יפ צריך לעמוד על 215 כ"ס +-, אכשיו נניח שזה רק על הנייר, רכב בן שנה, אמור להיות על 200-195 כ"ס+-

לטעמי היא סטנדרטית

בן

רק רגע 160 כ"ס ללא רוח חזית סביר ?גרוע?

בבדיקה אמרו שהמנוע בריא מאוד.

פורסם

חס וחלילה רע, הכוונה שלי שלא יכול להיות שהרכב שנת 2008(ז"א הבלאי הטבעי עוד נמוך)שכ"ס המוצהר שלו על הנייר הוא 180 והוסב ל215 כ"ס ע"י תכנת ניהול מנוע עומד על 160 כ"ס נכון לאכשיו, לטעמי אין לו צ'יפ ואז זה הרבה יותר הגיוני

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אז לפי הרשום שם, אני מבין שצ'מפיון לא התנערו בכלל.

בן

הכוונה שלי היתה שהם מתנערים ממימוש אחריות/אישור/התקנת הקסנון (כלומר:זה לא שהם אומרים לך "קח אישור - יעבור טסט/בוחן תנועה" ולא משתפים פעולה עם התקנות קסנון מקומיות), לא שהם מכחישים שהם עשו את זה.

הם פשוט לא רוצים שום קשר לקסנון כדי שלא יבואו אליהם בטענות/יתבעו אותם אחרי הורדה מהכביש/אי מעבר טסט.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
חס וחלילה רע, הכוונה שלי שלא יכול להיות שהרכב שנת 2008(ז"א הבלאי הטבעי עוד נמוך)שכ"ס המוצהר שלו על הנייר הוא 180 והוסב ל215 כ"ס ע"י תכנת ניהול מנוע עומד על 160 כ"ס נכון לאכשיו, לטעמי אין לו צ'יפ ואז זה הרבה יותר הגיוני

בן

או קיי גם אני חושב שזה יותר הגיוני, אבל 20 כ"ס זה הפרש סביר בגלל חוסר אוויר בחזית ?

(160 כ"ס במקום 180כ"ס)

פורסם

אני לא כל כך מבין על מה ישפיע האויר בחזית, מאחר ואיני בעל מקצוע, אבל 20 כ"ס פחות מנתון היצרן בגלגלים דיי הגיוני לטעמי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אני לא כל כך מבין על מה ישפיע האויר בחזית, מאחר ואיני בעל מקצוע, אבל 20 כ"ס פחות מנתון היצרן בגלגלים דיי הגיוני לטעמי

בן

קירור האינטרקולר ? יניקה יותר טובה ?

פורסם

אני לא מבין, איך נמדדו הסוסונים?, בסה"כ לוקחים את הרכב ושמים אותו על דיינו, התוצאה שמתקבלת היא הכח בגלגלים

איך זה מתקשר כרגע לקולר??

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
קודם כל תודה על התגובות !

בבדיקת הדינו שערכו בבדיקת הקניה ההספק היה 156 כ"ס אבל הם בדקו ללא וונטה בחזית מה שלדעתי משפיע המון על ההספק.

אני לא מבין, הדיינו צריך למדוד את הכח בגלגלים, כל השאר לא רלוונטי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אויר קר יותר מעלה את הסוסונים ויוצר עבודה טובה יותר של הטורבו-, לא הבנתי, האינטרקולר לא עבד במהלך הבדיקה?

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...