Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה 4870 (כרטיס מסך) לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הרשימה בהודעה הראשונה, הראשון עדיף.

בקשר למשחקים: COD4 , GRID ושאר הרשימה לא ממש תאתגר אותו, אם כבר אז CRYSIS WARHEAD וגם איתו הכרטיס יסתדר. אין היום ( עדין ) משחק שהכרטיסים האלו לא יכולים להפעיל בגרפיקה דיי גבוהה.

אגב, COD4 מומלץ ביותר!

נ.ב. - אני עם XPX Nvidia GeForce 9800 GTX+ 512MB DDR3

לילה טוב ותתחדש.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

GTA IV לא מסתדר עם אף כרטיס בגלל הפורט הגרוע שלו, RS יוציאו פאטצ' בימים הקרובים, ואז תהיה עליה משמעותית בביצועים.

בקשר לכ.מסך, אני במקומך הייתי קונה 9800GT, עם רזולציה של מסך 17 אינץ' תוכל להריץ כל משחק על HIGH, אבל אם אתה מתכוון להשתדרג בעתיד ל-22 אינץ' אז עשית בחירה מעולה!

4870 למסך 17 אינץ' זה בזבוז טהור של כסף :\ אתה לא תנצל חצי מהיכולת של הכרטיס הזה.

פורסם

COD4 מתוכנן מעולה ומאפשר משחקיות גבוהה גם על כרטיסי מסך בינוניים ומעלה, COD5 WORLD AT WAR זה כבר סיפור שונה לגמרי, משחק מדהים, וגרפיקה מדהימה עוד יותר לעומת קודמו.

תוסיף לרשימת המשחקים שלך אותו, את FRONTLINES, אני באופן אישי מכור לUNREAL TOURNAMENT 3, וכמובן FAR CRY 2 שאני מנסה לסיים אותו כבר 3 שבועות!! (בגלל הלימודים והעבודה אין זמן לשחק!!) ואם משחקי מכוניות אתה אוהב, FAROUT ULTIMATE CARNAGE הוא גם משחק מצויין - הוא כמו BURNOUT 3 של הפלייסטיישן רק לPC פחות או יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

4850 ו9800 די מקבילים עם עדיפות קלה ל4850 (כל עוד לא עושים OC)

ארז - זה FLATOUT למיטב זכרוני ולהזכיר אותו באותו משפט כמו BURNOUT זה חילול קודש :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צודק, FLATOUT, ואכן לא אותה רמה כמו BURNOUT המקורי אבל תודה שהם די דומים?? (דרך אגב ממש שנאתי את BURNOUT 4, משחקיות שואפת לאפס לעומת BURNOUT 3 REVENGE)

ולכל שאר המתלבטים/מתחבטים בסוגיית כרטיסי המסך, מצב קישור לאתר חומרה מהמוערכים אשר בצע השוואת לכל כרטיסי המסך הנמצאים בשוק, ברוב המשחקים הרציניים הקיימים, בכל הרזולוציות ואף לפי AA פעיל ולא פעיל.

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/benchmarks,30.html

בברכת קניה טובה ושנת משחקים טובה ומוצלחת לכולם!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

למה כ"כ יקר? אני קניתי לפני 3 ימים של GIGABYTE 4870 ב1300...

וכן הם מתחממים כדאי מאוד שיהיה לך 2 מאווררים במחשב + ספק של לפחות 550W , אני קניתי חדש של 600 בגלל הכרטיס :(

כרטיס מצויין אני נהנה מכל רגע וכל משחק חדש רץ על ההגדרות הכי גבוהות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ארז - מסכים לגבי הBURNOUT.

4 היה שדרוג גרפי , אבל המשחקיות הרבה פחות כיפית.

5 ד"א (PARADISE) שונה לגמרי מכל שאר הסידרה - אבל עדיין מצוין.

בניגוד לקודמים - הוא אמור לקבל גם גירסאת PC כנראה בקרוב.

מה שנחמד בו שהם כל עידכון מכניסים עוד פיצ'רים (אופנועים , מכוניות , יום ולילה ועוד).

MAXCHER - הם אולי כרטיסים חמים - אבל תוכננו לכך מראש.

בלי שום קשר - חובה בכל מחשב נורמאלי שני מאווררי 120 מ"מ איכותיים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני יודע , וזה מה שאמרתי , שהם חייבים ספק של 550W מינימום , ועדיף אפילו יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמו שכתבתי למעלה, בגלל ה- 17", ומקסימום שדרוג עתידי ל- 19", לקחתי את ה- 4850 של GIGABYTE, עם HEATSINK של זלמן.

במפרט שהרכיבו לי ב- ZIGZAG, שמו רק מאוורר אחד (בנוסף לזה של הספק), וספק הם התעקשו ש- 450 מספיק. האם הם טועים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תלוי איזה מאורר ואיזה רדיאטור, תמונה תעזור.

450 לדעתי דיי גבולי, מה המפרט של שאר המחשב?

אצלי יש ספק 500W של EZCOOL , וכרטיס מסך דיי דומה בביצועים ל4850 ( עם יתרון קל על האחרון ).

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

ספק 450W של חברה איכותית יחזיק את זה בלי בעיה.

אתה בטוח שיש אבל רק מאוורר אחד ולא ששילמת על אחד כי אחד כבר בא עם המארז ובנוי בקידמתו?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...