Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברת החוק בדצמבר 2005 בחופזה כאשר תוכנו היה ידוע רק לך ולרון דרור - טעות לדורות !(כך כותב מלמד)

אני פשוט נקרע מצחוק!

מלמד היה שותף מלא איתי לנושא, שותף מלא!!!!!! (רוצה מכונת אמת?):-P

למה לשקר מלמד למה?

לא יכול אחרת? קשה לך? שתה מים.

אני מצדיע לך לפחות עשית מהבזיון כסף,אני פה כשלתי:cry:, עבדתי בחינם.

מירוצי מכוניות

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תזכיר בבקשה " לשותף " שלך

פגישה אחת !! שהייתי נוכח איתך ( מלבד פגישות העמותה בסובארו או העמותה אצל רון דרור )

בעברית : פגישה שנוכחים אתה אני ומישהו נוסף לדוגמא בכנסת , במשרד הספורט , אצל רון דרור, עו"ד צבי ענבר,

שוקי דקל, בהקמת ההתאחדות - פגישה עם האופנועים , ועוד כל מי שאתה זוכר.

כן היתה אחת כאשר גייסתי את רון דרור לעזרתנו - אז לא זאת !

תן אחת נוספת בשנים 2000 עד 2005 אחת דני לא יותר !

יובל מלמד

פורסם

אני נזכרתי בויכוח שהיה ביני לבין קובי - היה מאוד קולני , כשהמלצרית ב Public הביאה לי את ההמבורגר לפני שהגישה לקובי את שלו הוא פשוט לא דיבר איתי עד ששלו הגיע. ליאורB ואלי נתנו לו קצת ציפס שירגע - וזהו.

אתם "אנשי הראלי" לוקחים ת'גביע גם הפעם.

חחח

פורסם

זה היה סיכסוך פנימי עקוב דם של קציצה ברמת צליה M

אחרי אירוע זה עד היום אני וEריק משמצים זה את זה בכל הזדמנות אבל הבנו שליאור יצר את הסיכוך כי הוא היה מהגרעין הקשה של פיצוחי חממה כפר סבא

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דבר ראשון

אני לא שותף שלך אישית, אתה היית שותף לכל הנעשה בעניין מהתחלה ועד הסוף.

לא פעם ולא פעמיים, אלא עשרות פעמים הגעת אלי לעסק כדי להתעדכן (רוצה מכונת אמת?)

דבר שני, ידעת על כל צעד ושעל כי תמיד אבל תמיד עדכנתי אותך לכששאלת.

דבר שלישי ואני מצטט:"דני לוי עזוב אותי מפוליטיקה אתה מתנסח הרבה יותר טוב ממני, לך אתה"(רוצה מכונת אמת?)

גיבור מיתמם!!

אם היית באמת בערפל כפי שאתה מתבכיין,אין טלפון? לא מצלצלים "רחמנא ליצלן "לעו"ד רון דרור לשאול מה קורה?

על מי אתה עובד פה?

אופנועים?

רוצה לראות כתב מינוי שלהם אליי? בכנסת? לפני העברת החוק? כנ"ל טרקטורונים? מי היה נגדם כל הזמן? א ת ה, דלפונים קראת להם,

אין כסף אין שירות אמרת להם, עכשיו נהיית לי צדיק הדור?

מי ייצג אותם בוועדות? מי היה לצידי כל הדרך? טל שביט, אמצייה גזית,אהוד לביא, תשאל אותם אם לא עבדתי גם עבורם חינם אין כסף.

מי השבית ועצר את הקמת ההתאחדות? יותר מזה, מי העתיק את התקנון של ההתאחדות והעביר אותו לעמותת הראלי רייד?

הרי השנאה שלך העבירה אותך על דעתך ולי אתה עוד קורא אגו.

לאן הבאת אתה בטיפשותך את הספורט המוטורי?

3 שנים אתה מסתובב סביב הזנב של עצמך ותוצאות? אפס אחד גדול.מזמן אם היה לך שכל היו תקנות,התאחדות,מימון,הכל היה מונח לפניך ובעטת בזה(עם שותפיך) והיום?

חוזרים חזרה למה שהיה קודם.

אז מי הרס את הספורט מר מלמד? מי ניסה להרוס את "אירדא"?

אמרתי אז ואני אומר גם היום, הכסף הוא זה שבראש מעייניך, בשביל זה אתה מוכן עד היום למכור ומכרת את נשמתך לשטן.

קורס בעתיד ארגנת,4000 ש"ח,אח"כ פתאום אחרי שדני מביא קורס ב1400 ש"ח,יורד המחיר פתאום ל2000 ש"ח,אין מכרז? הכל בשושו,יועץ מקצועי במשרד הספורט, ויש לך את החוצפה לדבר על מינהל תקין.

אני עוד מחכה לביטוח מירוצים מקיף ומלא לספורטאים (גם את מה שהבאתי ידעת גאון גדול לפסול).רק ספר לי מי חברת הביטוח שתקח את הנושא (הלוואי ותצליח מכל הלב) אני סקפטי.

עוד?

מספיק מלמד, תמשיך בדרכך ואני מקווה שדרכינו יצטלבו רק, אבל רק על המסלול.

מירוצי מכוניות

פורסם

ולכם אנשי הדראג

קציצות זה טוב, הומור עוד יותר טוב,

חממה על הכיפק,עמותה יש לכם? ספורט מקצועי אתם רוצים? התאחדות, שמעתם מה זה?

לא תתאחדו? תמשיכו בפיצוחי גרעינים.

תזכרו רק מי העיף חלק מיכם לכל הרוחות שצבאתם על דלתם, תזכרו מי הזמין את ליאור ברוך וגיא מילוא לנסיון נוסף לארגן אותכם

ואת הבדיחות תשאירו לאחר הנפת הגביעים.

שבת שלום

מירוצי מכוניות

פורסם

ייסלחו לי על העוסקים במלאכה,

שנים שאנשים פה בארץ "בוכים" על כך שישראל מדינת עולם שלישית בתחום הספורט המוטורי ושאין חוק מסודר לספורט המוטורי.

לא אכנס כרגע לעניין אם יש "חוק הספורט המוטורי" או חוק ספציפי למירוצי ראלי.

ראבק,

הדבר האחרון שאתם צריכים כרגע הוא חוק ספורט מוטורי,יש לכם כל כך הרבה מריבות וחיכוכים פנימיים שאתם צריכים לפתור קודם.

אני לא נכנס פה למי צודק ומי לא (מאחר ואני לא מכיר אף אחד מהעוסקים בתחום), אבל כמו שמישהו פה אמר "אתם צריכים להתאחד ולהתאגד כדי להגיע לשלב הבא",אותו כנ"ל אליכם,גם אתם בתור אגודות צריכים להיות מאוחדים ומאוגדים על מנת שתוכלו להוות כוח משפיע אמיתי ותוכלו לדחוף ולקדם את הספורט המוטורי.

אני שוב מדגיש, אני לא מכיר אף אחד מהנפשות הפועלות ולכן לא מתעסק בעניין של מי אשם ומי צודק, אני רק מסתכל על הדברים מבחינת רצון אמיתי לקדם את הספורט המוטורי,ההגיון אומר שאתם (אגודת הראלי,אגודת הדראג וכו') צריכים להיות מאוחדים ומגובשים עם תקנונים ברורים על פי סטנדרטים מוכרים ועם זה לנסות ולרוץ יחד.

ובלי שום קשר, יישר כוח לכולכם,גם לאלה שניסו והצליחו,גם לאלה שניסו והתייאשו,וגם לאלה שעוד ינסו.

שבת שלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואחר כך מתפלאים שאין ספורט מוטורי בארץ.

בעצם אין ספורט בכלל.

בעצם אין ספורט.

שבת שלום לכל המתגוששים.

בערוץ אגו משודר בושידו.

פורסם

חחחחח חברים אני יושב במלון באיסלנד רק רגע לוקח בוטנים ובירה מהמקרר תמשיכו זו ההצגה הטובה בעיר אפילו יוסי בובליל קטן עלינו, הבת של בובליל בדרך לפה אולי נארגן לה פרידמן אחד.

ועכשיו ברצינות חברה עברנו כבר את כל הויכוחים האלו העובדה היא שעד היום 3 שנים אין חוק מטורי שמאפשר לנו ולכם לארגן והיות שותפים באירועים מוכרים, ולא משנה באיזה ענף אנו עוסקים. עכשיו השאלה היא מה עוצר את כל הנושא? הויכוח יכול להמשיך ולהתפרץ כמו הר געש כל כמה חודשים ואותי אישית לא מעניינות הסיבות, למה אין בארץ עד עכשיו חוק מטורי? אני לא אנקוב בשם זה או אחר אבל לדעתי זה שאמור להיות האחראי לענין ומקבל תשלום עבור זה חייב לכולנו וכולכם הסבר היכן אנו עומדים ומתי הוא רואה את העניין סגור? נראה לי שאנו חייבים להתחיל להפסיק להתנגש אחד בשיני וללחוץ בנקודות הנכונות, אז הנה לחצתי ואני מקווה מאוד שתהיה תשובה עניינית ולעניין.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

פורסם
זה היה סיכסוך פנימי עקוב דם של קציצה ברמת צליה M

אחרי אירוע זה עד היום אני וEריק משמצים זה את זה בכל הזדמנות אבל הבנו שליאור יצר את הסיכוך כי הוא היה מהגרעין הקשה של פיצוחי חממה כפר סבא

כל זה ועוד קינחנו בריב ומדון (:lol:) רציני ביותר על המיונז!!!

פורסם
ועכשיו ברצינות חברה עברנו כבר את כל הויכוחים האלו העובדה היא שעד היום 3 שנים אין חוק מטורי שמאפשר לנו ולכם לארגן והיות שותפים באירועים מוכרים, ולא משנה באיזה ענף אנו עוסקים. עכשיו השאלה היא מה עוצר את כל הנושא? הויכוח יכול להמשיך ולהתפרץ כמו הר געש כל כמה חודשים ואותי אישית לא מעניינות הסיבות, למה אין בארץ עד עכשיו חוק מטורי? אני לא אנקוב בשם זה או אחר אבל לדעתי זה שאמור להיות האחראי לענין ומקבל תשלום עבור זה חייב לכולנו וכולכם הסבר היכן אנו עומדים ומתי הוא רואה את העניין סגור? נראה לי שאנו חייבים להתחיל להפסיק להתנגש אחד בשיני וללחוץ בנקודות הנכונות, אז הנה לחצתי ואני מקווה מאוד שתהיה תשובה עניינית ולעניין.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

זה בדיוק מה שעוצר את הנושא, זלמן, הוויכוח. אנשים לא רוצים להמשיך קדימה, נח לשבת על התחת ולהאשים דברים שקרו בתקופת יוליוס קיסר (וסליחה מכל המעורבים שודאי עדיין מרגישים מרומים/פגועים מאירועי עבר) הגיע הזמן להמשיך הלאה! יש כבר דור חדש של נהגים (ואני לא מדבר על ילדים מאותגרים סטייל הכתבה שפתחה את השרשור), יש דור חדש של רכבי מירוץ/דראג בבניה, ויש אנשים שמחכים לספורט הטהור מחוץ לכל הפוליטיקה והאינטריגות. הגיע הזמן שמישהו שהספורט חשוב לו, אחד מאלה שהיה קשור בעבר לעמותה ז"ל ויש לו את הנסיון והיכולת להיכנס לתחום מחדש, פשוט יתחיל מחדש בהקמת עמותת הדראג.

פתגם סיני עתיק אומר שכשאין לך מה להגיד תגיד פתגם סיני עתיק. לכן אסיים בפתגם סיני(?) "העבר נועד כדי ללמוד ממנו לקח לעתיד". אל תמשיכו עם טעויות העבר!

פורסם

למישהו יש הערכה באיזה שנה בארץ יהיה ספורט מוטורי אמיתי כמו בגרמניה נניח? (שואל ברצינות...2015? 2030? 2050?)

אולי לעולם לא יהיה ומה שנותר זה לקחת את הרגליים ולנדוד למקום אחר?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני רוצה להאמין שעד קיץ 2010. כלומר שבשנת 2009 יושלמו התקנות.

טכנית - אם כולם יעבדו ביחד למען המטרה ובאפריל תהיה ממשלה חדשה - אולי אפשר שבקיץ הקרוב (2009) כבר יהיו מירוצים חוקיים למהדרין (היום הם חוקיים לפי הלכת בית הילל...).

:wink:

אלון

• תוכן חדש...