Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:

ברשותי audi a3 שנת 2001, 82 אלף ק"מ ידנית 125כ"ס 1.8 סמ"'ק,

והבעיה היא כזו, אני כותב רק את האמת כאן,

ב 77 אלף ק"מ פניתי למוסך רון לעשות טיפול גדול לאחר שקניתי את האוטו, לפי הרבה המלצות מפורומים,

רון הייה מאוד נחמד ואמין אבל לאחר שביצע את הטיפול (טיפול גדול של הרכב כולל מד זרימת אוויר פלגים וכו':

התחילו רעידות מוזרות בסל"ד נמוך בתחילת נסיעה ובטורים נמוכים לרוב בהילוכים הנמוכים יותר(1,2), מאזור הדשבורד מכסה מנוע כמו גררררר מין קירטוע כזה כזה וכשהסל"ד עולה אז זה מתייצב והאוטו נוסע מצויין. חשוב לציין

שלפני זה לא הייתה קיימת שום רעידה באוטו.. כאשר חזרתי לרון מבוהל מהרעידות הוא בדק את האוטו במשך אולי שעה ופשוט לא מצא את הבעיה ומאז אני תקוע עם הרעשים האלו ולא יודע למי לפנות... (לרון אני כבר לא יילך כי הוא שרף את עצמו, לא עושים

טיפול לאוטו ומחזירים אותו לבן אדם עם רעידות. ואז אומרים שזה שטויות ומשחררים אותי אחרי ששילמתי!!)

אם מישהו שמע מכיר יודע בבקשה מכם אני כבר ממש לא יודע ולא מוצא שום דבר לגבי הבעיה הזו כי אין הרבה מיידע לגבי האוטו

הזה ואני ממש ישמך למוסך אמין לרכב זה למי שמכיר

תודה מראש על כל תגובה.

פורסם

הרכב מקרטע או שזה נשמע כמו חלק רופף?

יכול להיות שטיפלו לך במשהו באיזור הדשבורד? או באיזור כרית האוויר של הנוסע?

ומוסך רון הוא אחד המוסכים הטובים שקיימים בארצנו, ביצענו אצלו מספר טיפולים לא קטנים ברכב ובכל פעם יצאנו מאושרים פלוס.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא נעים לי לומר לך, אבל כנראה שאם רון לא מצא את מהות התקלה, הסיכוי שמישהו אחר ימצא אותה שואף לאפס.

רון הוא אחד המכונאים המוכשרים שיש לנו בארץ. היו לא מספר פעמים שהתייעצתי עימו מבלי לטפל במקום והאנליזה שלו הייתה מדוייקת כל פעם מחדש אפילו מבלי לראות את הרכב, ויותר מכך, מכונאים אחרים שראו את הרכב חשבו ש"אולי" זה משהו אחר.

בסופו של דבר, רון עשה את האבחון הנכון.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הוא התחבר למחשב הרבה כמה פעמים ופשוט לא יידע לומר לי מה קרה הקטע הוא שאני לא ממש מבין במכונאות גם בזמן הטיפול שמתי לב שבאיזשהו שלב בטיפול הוא מנסה להניע את האוטו ולא מצליח וכשהוא מניע יוצא מלאאאאאאא עשן מהאגזוז..., אני לא מלכלך על אף אחד חברה אני אומר את האמת,

ואם האמת היא שאחרי הטיפול במוסך של רון הופיעה הבעיה לא אחרי כמה ימים אלא ישר ביציאה מהמוסך והיא לא הייתה

קיימת לפני זה זה הכל, לא אמרתי לאף אחד לא ללכת לשם תיארתי חוויה שלי אישית מהמוסך הזה ואמרתי ש אני לא יילך לשם זה הכל, כי גם אתם לא הייתם חוזרים לאותו מוסך אם הייה קורה לכם אותו דבר.

פורסם

שלום,גם לי יש A3 01 אומנם אוטומט אבל גם לי הופיעה התקלה אחרי טיפול ברכב,התקלה אצלי מחריפה כאשר הרכב במצב עמידה גם בהילוך סרק,עשיתי בדיקה קצרה במוסך ולא הצלחנו למצוא את התקלה נכון לעכשיו בדקנו את מערכת ההזרקה וניקינו את המצערת אבל זה לא עזר ,למען האמת מאז קצת הזנחתי את הבעיה ולא פתרנו אותה.

אז כנראה שישנה בעיה מסוימת בדגם הזה של הרכב שלא ניתן למצוא אותה על ידי דיאגנוסטיקה פשוטה וצריך לחפש יותר לעומק, המוסך ביקש שאני ישאיר את הרכב לשם פתרון הבעיה ופשוט לא מצאתי זמן מתאים.

דרך אגב גם הרכב שלי 1.8 125 כ"ס.

מקווה שתמצא את התקלה במהרה וזה יעזור גם לי לאתר את מקור הבעיה.

פורסם

האמת אחי,

גם אני דיי קרוב לייאוש וגם אני כבר חצי שנה אחרי הטיפול האחרון ופשוט נוסע עם זה.

כי גם לכל פי שפניתי אליו אין ממש מושג מאיזה אזור זה מגיע בכלל.

האמת הדבר היחידי שמעצבן אותי עד עכשיו זה שזה קרה באמת לאחר טיפול, אני מתחיל לחשוד שאולי הם משתמשים בחלקים שלא מתאימים לאוטו או משהוא כזה...

ד"א אשמח לשמוע איפה אתה מטפל באוטו ואם יש לך מקום להמליץ עליו

אם הוא אחיך אז דבר איתו בבית

פורסם

אני חושב שאתם צריכים לפנות לחברה אולי יש כבר מודעות לבעיה, אך עם אצלם אין פיתרון יש לי רעיון בשבילכם

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם
הוא התחבר למחשב הרבה כמה פעמים ופשוט לא יידע לומר לי מה קרה הקטע הוא שאני לא ממש מבין במכונאות גם בזמן הטיפול שמתי לב שבאיזשהו שלב בטיפול הוא מנסה להניע את האוטו ולא מצליח וכשהוא מניע יוצא מלאאאאאאא עשן מהאגזוז..., אני לא מלכלך על אף אחד חברה אני אומר את האמת,

ואם האמת היא שאחרי הטיפול במוסך של רון הופיעה הבעיה לא אחרי כמה ימים אלא ישר ביציאה מהמוסך והיא לא הייתה

קיימת לפני זה זה הכל, לא אמרתי לאף אחד לא ללכת לשם תיארתי חוויה שלי אישית מהמוסך הזה ואמרתי ש אני לא יילך לשם זה הכל, כי גם אתם לא הייתם חוזרים לאותו מוסך אם הייה קורה לכם אותו דבר.

א.התיאור שלך הזה מתיחס להנעה של הרכב לאחר ניקוי מצערת וניקוי סעפת

יניקה ,זהו תהליך טיבעי שהמנוע מניע קשה לאחר מכן כי הוא צריך לשרוף את כל

הגיפה שיצאה מסעפת היניקה ולכן גם העשן שיוצא מהאגזוז ,כנראה שככה זה נראה מהצד

למי שלא מבין, אני מצטער שנחשפת לזה .

ב.כשרכב מגיע למוסך עם תקלה קשה של חוסר סחיבה (מד זרימת אויר תקול) לאחר החלפה שלו

הרכב מתנהג לגמרי אחרת ויכול להיות שהיה קשה לך להתרגל לזה במיוחד אחרי המראות הקשים

שראית .

ג.לא שמעתי ממך שום תלונה מאז אותו היום(שישה חודשים) ואני מזמין אותך לפנות אלי ולקבל התיחסות עינינית לבעיות שאתה

מתאר ,אני מבטיח לך שאם זה קשור לטיפול שביצענו ברכב אנחנו נישא באחריות על כך .

בתודה רון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם מישהו שמע מכיר יודע בבקשה מכם אני כבר ממש לא יודע ולא מוצא שום דבר לגבי הבעיה הזו כי אין הרבה מיידע לגבי האוטו

הזה ואני ממש ישמך למוסך אמין לרכב זה למי שמכיר

תודה מראש על כל תגובה.

ידידי היקר,

בעיות ברכב מודרני לא תמיד נפתרות בביקור אחד או שניים במוסך.

לכן הצעתי היא לגשת למוסך רון לשם איבחון נוסף וטיפול בבעיה.

לא קיים בארץ מוסך או בעל מקצוע אמין ומקצועי כמו רון לכן אין באפשרותי להמליץ לך על מוסך חלופי.

אני מאמין שרון יפתור לך את התקלה גם אם הוא יצטרך להשאר בעבודה עד חצות הלילה.

במידה ותצטרך עזרה נוספת אשמח אנוכי לקפוץ למוסך רון ויחד ננסה לעזור לך בפיתרון הבעיה.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אצלי הופיעו רעידות מוזרות באאודי A3 2.0 FSI שהתברר שנובעות משסתום פרוץ בנשמי המנוע (נקרא PCV) התופעה הזו לא מאובחנת ע"י המחשב וגורמת לעבודה לא סדירה של המנוע.

הבעיה הגדולה שלי שאין חלק כזה בארץ ואני צריך לחפש פתרון לרכב מירוץ שהפך לעגלה...

פורסם

אין מצב שלא תשיג את החלק.

גם אם אין אותו בארץ בצ'מפיון ישמחו להזמין אותו מגרמניה, מה גם שאני מבין שהאוטו שלך עוד יחסית חדש ולכן היבואן חייב לספק לך את החלק גם לא בשמחה.

פורסם

היום יוש שישי פניתי למוסך "תושיה" כמו שהציע לי רפי פניתי ליניב בחור מאוד נחמד, ביום ראשון הוא יפתור לי את התקלה

ואני יעדכן כאן מה במיקרה שהיא תיפטר...

אגב הוא אמר לי שלאוטו יש בעיות סחיבה רציניות.

פורסם

אוקיייי.........

אז ככה תודה לאל הכל נפתר, אין רעידות והאוטו סוחב כמו שור,

הייתה בעיה בפלאג הרביעי ואחד הצינורות.., ואת הרעידות מהדשבורד סידרו.

כל מה שיש לי לומר לכם זה שהאנשים האלו שפניתי אליהם יניב וחיים מוסך"תושיה" כל כך מקצועיים,

ונחמדים פשוט לכל מי שיש בעיות עם אאודי מומלץ בחום! לפנות אליהם. ושוב תודה לרפי לין ששלח אותי אליהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...