Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר שלא מצאתי את השסתום גם בהולנד ולפני הזמנה מגרמניה החלטתי לקבל חוות דעת נוספת,נכנסתי למוסך גגג ,בחורה נחמדה בשם פרח בדקה את הרכב ואבחנה מייד בעיה בסליל הצתה של פלג מספר 1.... הסליל הוחלף (באחריות), ובינתיים הכל נראה תקין. התהייה היחידה שנותרה היא ההעלמות של כ 2 ליטר שמן מנוע בתקופה די קצרה.

פורסם
ג. לא שמעתי ממך שום תלונה מאז אותו היום(שישה חודשים) ואני מזמין אותך לפנות אלי ולקבל התיחסות עינינית לבעיות שאתה מתאר, אני מבטיח לך שאם זה קשור לטיפול שביצענו ברכב אנחנו נישא באחריות על כך.

תגובה ראויה ומכובדת. כאחד שחווה את התופעה על בשרו, במדינה שבה לקיחת אחריות על עבודה היא דבר נדיר, טוב לראות שיש בעלי מקצוע שעדיין מבינים את המהות של לתת שירות ותמורה לכספו של הלקוח.

כל הכבוד!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אוקיייי.........

אז ככה תודה לאל הכל נפתר, אין רעידות והאוטו סוחב כמו שור,

הייתה בעיה בפלאג הרביעי ואחד הצינורות.., ואת הרעידות מהדשבורד סידרו.

כל מה שיש לי לומר לכם זה שהאנשים האלו שפניתי אליהם יניב וחיים מוסך"תושיה" כל כך מקצועיים,

ונחמדים פשוט לכל מי שיש בעיות עם אאודי מומלץ בחום! לפנות אליהם. ושוב תודה לרפי לין ששלח אותי אליהם.

בפורום נהוג לשבח בעל מקצוע בפורום אופטופיק אבל בצורה קצת יותר מכובדת מהדרך שאתה נהגת בה באשכול הזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מבין את ההליכה העיוורת שלכם אחרי מוסך רון

אני חושב שרון הינו מקצועי מאוד אך אין לו מונופול על הידע בנושא רכבי V A G ומרק

לא ברור לי למה אתה תמיד ממליץ עליו בכזו תשוקה...

פורסם
בפורום נהוג לשבח בעל מקצוע בפורום אופטופיק אבל בצורה קצת יותר מכובדת מהדרך שאתה נהגת בה באשכול הזה.

אני לא מסכים איתך בקטע הזה.

יש כמה בעלי מקצוע שהם הבונטונים של הפורום ועליהם זה בסדר להמליץ בכל דרך, אבל כשממליצים על איזה יניב וחיים מאיזה מוסך תושיה זה נשמע צורם.

פורסם

שום דבר לא נשמע צורם. למען הסדר הטוב אני אחדד את מה שרשום בכללי הפורום הטכני:

"אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב, בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע. לשם כך קיים שרשור ההמלצה בפורום אוף טופיק."

כאשר מתאר מישהו בעיה או פתרונה ועל הדרך מציין בצורה עניינית שם מוסך זה או אחר עם התרשמות סובייקטיבית שלו (לטוב ולרע) זה בסדר כל עוד זה נעשה בתוך הסיפור הטכני-ענייני וכן בגבולות הטעם הטוב (בלי להגזים בהמלצה או בהשמצה).

מעבר לזה כאשר נתקל אדם בבעיה מסויימת ברכב מסויים אין מניעה להפנותו למוסך ספציפי על סמך ניסיון או היכרות. זכות זו שמורה לכל מוסך ולא רק למוסכים הפעילים בפורום.

לעומת זאת הודעות שכל מטרתן לדבר בשבחו או בגנותו של מוסך פר-אקסלנס אסורות בפורום הטכני. לשם כך קיים שרשור ההמלצות בפורום אוף טופיק. למשתמשים חדשים אין גישה לפורום אוף טופיק ולכן גם אין אפשרות לפרסם את דעתם. יש לזה סיבה טובה מאד.

מעבר לזה אני ממליץ לגולשים לשים לב למי מפרסם את דעתו על המוסך, כמה הוא ותיק וכמה הודעות בפורום יש לו. הסיבות לכך הן ברורות ואין צורך להרחיב בנושא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...