Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סטייה ימינה של האוטו בזמן האחרון, לא כל כך מפריע לי אבל אולי זה שווה בדיקה.

כיוון פרונט נעשה אחרי הקניה בערך לפני 7 חודשים ואויר בצמיגים אני ממלא כל שבוע בערך.

רעיון?

תודה.

דניאל

פורסם

או שהכיון פרוט שלך נדפק..

או שהגליגים שלך לא ישרים ..... (קורה שאתה מחנה את הרכב ונוגעה במדרכה והגלגל נימעך.. לפחות זה מה שאמרו לי לפני חצי שנה במוסך (ברכב של אבא שלי.. סופר לנסר)

בכל מיקרה בהצלחה 8)

המשך יום נעים!

פורסם

לא פירקת משולש בתקופה שהזכרת ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זו כנראה הסיבה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אוקיי יכול להיות צמיג דפוק.... יכולה להיות הוא קיבל גולה או משהו.

תבדוק אצל פנצ'רמכר.. תעשה איזן גלגלים.

יכול להיות תפוח, יכול להיות משולש... אולי עלית על משהו וקיבלת מכה ונדפק הכיוון פרונט.

בכל מקרה גש לפנצ'רמכר שיבדוק את הגלגל.... אם לא לך למוסך שיבדקו את כל מה שמסביב לגלגל ותעשה כיוון פרונט.

עולה כ 150-200 שח

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
זו כנראה הסיבה.

שמוליק

מה הקשר בין הציריה לכיוון פרונט ?

איציק

איננו קיים...

משיכה חזקה יחסית בדרך כלל נגרמת מבעיה במערכת ההיגוי , שזה פתיחת תיבת פנדורה...

שמעתי על פתרונות חאפריים של כיוון ההגה עצמו בתוך הרכב בכדי לחסוך בעלויות של תיקון הבעיה האמיתית :roll:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פעם בשבוע?!?!

לא אמורים למלא אויר בגלגלים בכלל!

בטח שלא פעם בשבוע.

לבדוק אויר אפשר מתי וכמה שתרצה, אבל למלא אויר רק כשחסר, ולא אמור להיות חסר אלא אם יש תקלה כגון תקר או בריחת אויר כלשהי מהפיית מילוי (וונטיל)

בדוק את הנושא בפנצ'ריה.

פורסם
אתה ממלא אויר פעם בשבוע????

ואם התרסקת לבורות אז זו הסיבה שהפרונט לא מאופס.

פעם בשבוע זה הרבה או קצת?

וכן אני גם חושב שהבורות זאת הסיבה.

דניאל

אם יש לך סבלנות אז פעם בשבוע זה מצויין! אבל עדיף לך למלות בפנצ'ריה כי יש שם שעון יותר מדוייק משל תחנות דלק! והבורות זאת סיבה טובה מאוד לסטיה של הרכב.

ותגיד קודם עשיתה כיוון פרונט ואחר כך צמיגים או ההפך?

פורסם
פעם בשבוע?!?!

לא אמורים למלא אויר בגלגלים בכלל!

בטח שלא פעם בשבוע.

לבדוק אויר אפשר מתי וכמה שתרצה, אבל למלא אויר רק כשחסר, ולא אמור להיות חסר אלא אם יש תקלה כגון תקר או בריחת אויר כלשהי מהפיית מילוי (וונטיל)

בדוק את הנושא בפנצ'ריה.

צמיגים מאבדים אוויר זה תקין. לבדוק אוויר פעם בשבוע זה לא ממש חריג. אפשר לעבור לפעם בשבועים. בכל מקרה בהנחה והוא לא ממלא לחץ עודף לא פה הנקודה.

7 חודשים זה לא מעט זמן, ומספיק בור אחד חזק במהירות יפה בשביל להוציא כיוון פרונט מאיפוס. קפוץ למקום של כיוון פרונט ובצע אחד רוב הסיכויים שהבעיה תיפתר. זה מה שהיה לי בכמה רכבים. אומנם לא ביצעתי כיוון פרונט 7 חודשים קודם, אבל זה פתר.

אם אתה רוצה המלצה למכון כיוון פרונט מעולה ואמין ביפו, תגיד אני אשמח להמליץ.

גיא, שגם משתדל לבדוק אוויר פעם בשבועים.

פורסם

אין לי איבוד אויר גדול 1-2 אטמוספרות.

בקשר לכיוון פרונט אז אני כנראה אגש לעשות למרות שאין לי רעידות או דברים כאלה.

בקשר למכון פרונט ביפו, אז תודה אבל זה קצת רחוק לי.

דניאל

• תוכן חדש...