Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנה+ וכ 20K ק"מ על הצמיגים של TOYO. פרוקסס 4

הלך לעולמו צמיג אחד. בריחת החיזוקי ברזל באחד הדפנות.

אז מה יש לנו.

2 צמיגים שהיו קדימה בערך 17K ק"מ. ועכשיו הם מאחורה. והם יחזרו לקדימה לסיים את חייהם שם הכבוד.

ועוד צמיג אחד במצב טוב מעוד. היום מקדימה. יהפוך להיות צמיג ספייר. כי הוא במצב מעולה

אני צריך לקנות 2 צמיגים חדשים. אגב המידה 205/55/R16.

אופציות שוב את הפרוקסס 4.

ראיתי פרוקסס R888. (משהו מכיר? )

יש לכם רעיונות לצמיגים טובים. חובה אחיזת כביש טובה ++

תקציב עד 700 לצמיג.

תודה רבה

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פסיכי לגמרי, זה סמי סליקס אין סיבה לקנות.

אורך חיים קצר מאוד, בו נגיד שאם הפרוקסס 4 עשית 20K אם אלה תקווה ל-10K.

אבל לפי שמועות, אחיזת כביש+++++ אין מה להגיד.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

OK.

אז רעיונות לצמיגים טובים. (שיש ברשת טייר קלאב) יתקבלו בברכה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אולי אני סתם מדבר כאן באוויר, אבל כיוון שהבורה שלך אינה בדיוק רכב מירוץ.

ושאר הצמיגים במצב תקין, אז אולי יש מצב שיש איזשהוא פגם בייצור הצמיג שחיזוקי הברזל ברחו לו?

אולי יהיה ניתן לקבל כאן צמיג אחר במסגרת האחריות.

פורסם

יש לך פירלי P-ZERO שיחרגו טיפה מהתקציב, צמיג פחות או יותר ברמה של הגודייר DSG3 (יקר ממנו ולפי מבחנים בחו"ל לא יותר טוב).

אני הזמנתי לקליאו שלי רביעיית Federal 595RS במחיר בדיחה (450 ש"ח לפני מע"מ במידה 195/50/15, היום על SP רוצים כזה מחיר במידה שלי, רק שתכנס לפורפורציות), אם קיים צמיג במידה שלך אני בטוח שהוא יעלה פחות מ-700 ש"ח לצמיג. לא תמצא צמיג שהוא לא חצי סליקס שיתן לך תמורה כמו הצמיג הזה. רק שים לב שלא עובדים עלייך ושמים לך את הדגם SS שהוא צמיג משפחתי ופשוט. רק בשביל להסביר לך עד כמה הצמיג הזה קיצוני, ה-ThreadWear שלו הוא 140. לא יצא לי הרבה להתחרע עליו בנתיים, האחיזה בהחלט רמה אחת מעל שאר הצמיגים שנסעתי עליהם (כולל גודייר בקליאו של חבר) אבל בשישי האחרון נסעתי בקליאו של חבר עם זוג R888 מקדימה והיא עשתה דברים שהקליאו שלי לא יכולה לעשות (דוושה כמעט עד הסוף באמצע סיבוב) וזה היה ברור וצפוי (גם מבחינת מחיר, ה-R888 עולה כמעט פי 2 ממה שאני שלמתי על הפדרל). אם אתה בקטע של אחיזה אבסולוטית ולא אכפת לך להחליף כל 10-15 אלף ק"מ זוג צמיגים שעולה 700 ש"ח כ"א אז לא תמצא צמיג שיתן לך יותר אחיזה מזה.

אם אתה לא רוצה צמיג ספורטיבי (כלומר צמיג עם דופן קשה) אז SP9000/S.DRIVE/T1R יעשו את העבודה מצויין (אני יכול להעיד על ה-SP שיש להם הרבה אחיזה ביבש, מעט אחיזה ברטוב אבל מה שהכי הפריע לי זה הדופן הרכה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שאלה לגבי הR888

אם אני יתקין אותו מאחורה. רמת השחיקה קטנה יותר. כמה להערכתכם הוא יכול להחזיק?

או שהוא עדיין ישחק מהר.

אגב חברות הצמיגים האפשריות הן. TOYO. הנקוק. (וזה בגלל החזר חלקי של היבואן על הבעיה בצמיג הישן.)

אופציות הן.

TOYO פרוקסס 4 כמו היום. או T1R

הנקוק Z212 . או K102 או K104 או K105

המטרה היא צמיג שקט. אחיזה טובה ביבש. וסבירה ברטוב.

כולם נכנסים בתקציב.

פורסם

למה לצטט את ההודעה אם היא בדיוק מעליך ? יאשה .

אלי, אם אתה מעוניין אני מוכר את הצמיגים החדשים שלי ( נקנו לפני חודשיים, וחודש כבר זרוקים בצד ) בריג'סטון פוטנזה דגם EA01 צמיג מעולה, אני מוכר את כל ארבעת הצמיגים עם או בלי הג'אנטים של הרכב BBS דגם VZ. תחשוב על זה, במקום להוציא 1500 ש"ח על זוג צמיגים איכותיים, תוסיף כמה שקלים והסט של ארבעת הצמיגים שלך.

אם אתה מעוניין, מחר אני ארשום לך את תאריך הצמיג - הוא דנדש.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...